Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2526 Marutseru

Marutseru
  • 83 postów
  • SkądKatowice

Napisano 09 czerwca 2012 - 12:12

Poszukuję aplikacji wspomagającej treningi darmowej ale takiej która posiada następującą funkcjonalność: Ustawiam sobie 4x w tygodniu (pn, wt, cz, pt) muszę wykonać po 50 pompek. Aplikacja ta o określonej godzinie przypomina mi o zaplanowanym treningu po czym zaznaczam sobie czy go wykonałem czy nie. Jeśli trening nie wykonany to te 50 pompek kumuluje mi się do następnego dnia i mam do wykonania już 100 pompek itd.

Z góry dziękuję za pomoc.

Może ta aplikacja Cię zainteresuje, choć nie spełnia kryterium ceny.
App Store - Hundred PushUps

#2527 Radeghost

Radeghost
  • 32 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 14:05

Witam. Istnieje na iOS jakiś odtwarzacz do filmów, który mógłby odtwarzać filmy z napisami i np divx? Kupiłem VLC Streamer z app store, ale niezbyt bardzo mnie satysfakcjonuje ze względu na to, że filmy kopiuje przez... wifi. Mam podłączonego iPoda do PC i inaczej się nie da. Zależy mi na tym, żeby od czasu do czasu obejrzeć sobie film z napisami, normalnie kopiując na iPoda (np poprzez podobny program jak vlc streamer, ale z kopiowaniem filmów/seriali przez usb). Istnieje takie coś?

#2528 cohontes

cohontes
  • 61 postów
  • SkądBytom

Napisano 09 czerwca 2012 - 14:26

AVPlayerHD ?

#2529 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 09 czerwca 2012 - 15:01

Ja jakiś czas temu ściągnąłem z AppStore za darmo program GPlayer, nie wiem czy program jest darmowy czy to była tylko jednodniowa promocja, ale do tej pory nie trafiłem na film, którego mi nie odtworzył. Można wrzucać pliki do niego zarówno przez wifi jak i kabel, napisy można wrzucać jako oddzielny plik w obojętnie jakim formacie, nie musi być srt, nie trzeba też zmieniać ich kodowania ponieważ w ustawieniach programu można wybrać jakie ma być kodowanie.

#2530 jurek.ogorek

jurek.ogorek
  • 2 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 16:40

:o

Endomondo ma chyba możliwość tworzenia treningów albo Runkeeper. Więc byłby idealne.

A ja mam pytanie, która według was aplikacja do uprawiania Yogi jest najlepsza? A może gdzieś jest jakiś ranking?

Z endomondo biegam ten program nie ma takiej opcji w runkeeper nie mogłem się doszukać. Pewnie tez nie posiada.
Więc problem dla mnie nadal istnieje.

#2531 rzodzioo

rzodzioo
  • 99 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 18:08

Szukam aplikacji z AppStore ktora umozliwi mi rysowanie np. jak w paint. oraz App'kę do robienia screenshotow.

#2532 trocu

trocu
  • 770 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 10:40

Szukam aplikacji z AppStore ktora umozliwi mi rysowanie np. jak w paint. oraz App'kę do robienia screenshotow

Do rysowania SketchBook Mobile (wersja płatna lub darmowa), a screenshoty robisz naciskając jednocześnie home i przycisk blokady.

---------- Wpis dodano o 10:40 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:38 ----------

Witam.
Istnieje na iOS jakiś odtwarzacz do filmów, który mógłby odtwarzać filmy z napisami i np divx? Kupiłem VLC Streamer z app store, ale niezbyt bardzo mnie satysfakcjonuje ze względu na to, że filmy kopiuje przez... wifi. Mam podłączonego iPoda do PC i inaczej się nie da. Zależy mi na tym, żeby od czasu do czasu obejrzeć sobie film z napisami, normalnie kopiując na iPoda (np poprzez podobny program jak vlc streamer, ale z kopiowaniem filmów/seriali przez usb).
Istnieje takie coś?

Polecam GPlayer

#2533 Lobuzio

Lobuzio
  • 20 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 13:33

Witam. Szukam darmowego i dobrego edytora tekstu. Mam Free Documents, ale może ktoś zna lepszy ? W grę mogą wchodzić aplikacje kosztujace do jednego dolara/ euro.

#2534 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 10 czerwca 2012 - 13:52

Ja jakiś czas temu ściągnąłem z AppStore za darmo program GPlayer, nie wiem czy program jest darmowy czy to była tylko jednodniowa promocja, ale do tej pory nie trafiłem na film, którego mi nie odtworzył. Można wrzucać pliki do niego zarówno przez wifi jak i kabel, napisy można wrzucać jako oddzielny plik w obojętnie jakim formacie, nie musi być srt, nie trzeba też zmieniać ich kodowania ponieważ w ustawieniach programu można wybrać jakie ma być kodowanie.

Kupiłem tą app i może za krótko ją testowałem ale nie znalazłem tam ustawienia wielkości czcionki lub ustawienie obrazu na cały ekran!AVPlayer posiada obie opcje!

#2535 Mikel

Mikel
  • 73 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 14:12

A zwykły odtwarzacz w iP nie starcza ?

#2536 trocu

trocu
  • 770 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 16:25

Kupiłem tą app i może za krótko ją testowałem ale nie znalazłem tam ustawienia wielkości czcionki lub ustawienie obrazu na cały ekran!AVPlayer posiada obie opcje!

Wielkość czcionki oraz pozycję tekstu na ekranie modyfikuje się za pomocą gestów. Powiększasz ją tak samo jak zdjęcia, przez rozciągnięcie. Pozdro

#2537 Qbik

Qbik
  • 891 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 czerwca 2012 - 07:14

Poszukuję Aplikacji do komunikacji po BT pomiędzy 2 iphonami lub więcej najlepiej żeby miały opcję handsfree Chodzi o komunikacje na motorze jest taka aplikacja iMoto która działa ok ale ma jeden minus działa tylko na 2 urzadzeniach Może ktoś zna jakąś inną aplikację

#2538 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 12 czerwca 2012 - 13:52

Poszukuję dobrego budzika najlepiej z funkcją narastającego dźwięku i stopniowym rozjaśnianiem ekranu :) może być płatny aby tylko był przyjemny dla oka i skuteczny!

#2539 jarooo

jarooo
  • 349 postów
  • SkądTarnów

Napisano 13 czerwca 2012 - 12:49

Alarm Clock HD Free

#2540 PrzemkoiOS

PrzemkoiOS
  • 2 postów

Napisano 13 czerwca 2012 - 13:03

Alarm Clock Extreme

Hej,
Kilka dni temu szukałem tutaj jakiegoś skutecznego budzika na iPhone'a. Z uwagi na to, że nikt mi nie odpisał pomyślałem, że napiszę jeszcze raz bo wydaje mi się, że znalazłem skuteczne rozwiązanie :D Być może komuś też się przyda.

Wczoraj w sklepie Apple znalazłem w nowościach Alarm Clock Extreme HD, dziś przetestowałem i... jest super :D Nic mnie tak motywująco nie obudziło nigdy wcześniej :P Po alarmie od razu wylądowałem w łazience :) Jak obczaicie aplikację, to zobaczycie o co chodzi ;)

AntyApps nawet ma już polską reckę tego, więc po więcej info to już odsyłam pod ten link [url=http://itunes.apple.com/us/app/alarm-clock-extreme-hd-extreme/id518442039?mt=8]Alarm Clock Extreme – ten budzik zmusi cię do wstania! Mamy dla Was kody [iOS] | AntyApps[/url] :P

#2541 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 13 czerwca 2012 - 14:26

Hej,
Kilka dni temu szukałem tutaj jakiegoś skutecznego budzika na iPhone'a. Z uwagi na to, że nikt mi nie odpisał pomyślałem, że napiszę jeszcze raz bo wydaje mi się, że znalazłem skuteczne rozwiązanie :D Być może komuś też się przyda.

Wczoraj w sklepie Apple znalazłem w nowościach Alarm Clock Extreme HD, dziś przetestowałem i... jest super :D Nic mnie tak motywująco nie obudziło nigdy wcześniej :P Po alarmie od razu wylądowałem w łazience :) Jak obczaicie aplikację, to zobaczycie o co chodzi ;)

AntyApps nawet ma już polską reckę tego, więc po więcej info to już odsyłam pod ten link Alarm Clock Extreme – ten budzik zmusi cię do wstania! Mamy dla Was kody [iOS] | AntyApps :P

Czy jest coś tego typu na iOS 4?

#2542 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 13 czerwca 2012 - 14:43

CIACH To jest temat o poszukiwaniu aplikacji a nie wątek dotyczący pytań w sprawie konkretnej aplikacji z AppStore.

#2543 rzodzioo

rzodzioo
  • 99 postów

Napisano 14 czerwca 2012 - 17:38

[CIACH]

Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. renqien

#2544 kolo470

kolo470
  • 13 postów

Napisano 14 czerwca 2012 - 20:12

Witam szukam jakiegos fajnego słownika Polsko-Niemieckiego i Niemiecko-Angielskiego na Ipada 3.Najlepiej za darmo:) .Pozdrawiam!

#2545 tomek2855

tomek2855
  • 85 postów

Napisano 15 czerwca 2012 - 18:09

Ja poszukuje takiej aplikacji, która ma w swojej bazie offline akordy/taby do polskich i angielskich piosenek na gitarę, jest takie coś?? Chodzi mi o takie coś (to jest na androida kilkadziesiat tysięcy polskich i angielskich) https://play.google....bs.guitar&hl=pl

#2546 adimg19

adimg19
  • 301 postów
  • SkądWładysławowo, PL

Napisano 17 czerwca 2012 - 11:42

Witam Poszukuję programu na ipada, ewentualnie iphona, który umożliwia wysyłanie SMSów przez bramki operatorów Betamax

#2547 tasiu

tasiu
  • 546 postów
  • Skądokolice Cieszyna

Napisano 17 czerwca 2012 - 13:03

Witam

Poszukuję programu na ipada, ewentualnie iphona, który umożliwia wysyłanie SMSów przez bramki operatorów Betamax

Jelly SMS?

#2548 adimg19

adimg19
  • 301 postów
  • SkądWładysławowo, PL

Napisano 17 czerwca 2012 - 13:33

Jelly SMS?

Dzięki. Znalazłem też darmowy MobileVOIP

#2549 Porter

Porter
  • 62 postów

Napisano 17 czerwca 2012 - 14:27

Poszukuje aplikacji, ktory pozwoli mi tworzyc listy osob, wraz z dodatkowymi informacjami (zdjecie, notatki etc.). Wazne jest, zeby taka lista umozliwiala sortowanie wg daty. Chodzi o to, ze mam klientow, z ktorymi sie spotykam i chcialbym moc sortowac ich liste np. wg. daty ostatniego spotkania, czy dodania klienta do listy. Ktos cos?

#2550 banan1996

banan1996
  • 2 postów

Napisano 17 czerwca 2012 - 18:57

Witam. Szukam aplikacji(do iPod'a 4g), która jest equalizerem, ale nie posiada w sobie odtwarzacza. Mianowicie posiadam program flac player, który jak można z nazwy wywnioskować czyta format bezstratny czyli flac. Jednak nie zawiera on EQ, każdy equalizer w appstorze jest wraz z odtwarzaczem muzycznym i nie działa po za aplikacją. Jest jeszcze jedno wyjście, znaleźć inny player ze zdolnością odtwarzania FLAC który posiada equalizer.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych