Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2476 igorerek

igorerek
  • 28 postów

Napisano 30 maja 2012 - 12:02

Cześć Szukam apki na iPhone 3G. Mianowicie chciałbym żeby iPhone który jest podpięty do głośników grał bezprzewodowo to co leci na moim Macbooku. Krótko mówiąc, chciałbym sobie zrobić bezprzewodowe głośniki dzięki nieużywanemu już na co dzień iPhonowi. :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

#2477 marcin2530

marcin2530
  • 6 postów

Napisano 30 maja 2012 - 15:58

Witajcie! Szukam aplikacji podobnej do "Desire app", ale w wersji na iPada. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dzięki :)

#2478 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 30 maja 2012 - 16:17

Szukam aplikacji podobnej do "Desire app", ale w wersji na iPada.
Proszę o szybką odpowiedź.
Z góry dzięki :)

App Store - Desire app ?

#2479 marcin2530

marcin2530
  • 6 postów

Napisano 31 maja 2012 - 14:22

[url=http://itunes.apple.com/us/app/desire-app/id420140942?mt=8]App Store - Desire app[/url] ?

Chodzi mi o tą aplikację, ale ona nie jest dostosowana do wyświetlacza iPada. Szukam takiej która by była ( mam nadzieję, że zrozumieliście:))
Może ktoś zna taką?

#2480 kal8

kal8
  • 195 postów

Napisano 31 maja 2012 - 14:34

Poszukuje aplikacje która odczytuje pliki tekstowe i najważniejsze - pozwala na wyszukiwanie konkretnego słowa w nich.

#2481 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 31 maja 2012 - 15:21

Chodzi mi o tą aplikację, ale ona nie jest dostosowana do wyświetlacza iPada. Szukam takiej która by była ( mam nadzieję, że zrozumieliście:))
Może ktoś zna taką?

Masz Nowego iPada? W opisie aplikacji jest napisane, że działa na każdym iDevice.

#2482 ar3kb

ar3kb
  • 4 635 postów
  • SkądSchlesierland - Königshütte/Laurahütte

Napisano 31 maja 2012 - 20:00

Mam pytanie do osób korzystających z takiego rozwiązania, jakie poszukuję dla siebie. Poszukuje programu, który umożliwi mi połączenie z TC na urządzeniu iPad pomijając całkowicie komputer / program iTunes/, z jednoczesnym umożliwieniem odtworzenia w miarę dużej rodzajów plików AV. Widziałbym to jako swego rodzaju Media Center, posiadający wgląd do TC wraz z możliwością katalogowania, wyświetlania nie tylko plików np.: Ace of Age 3.mkv, ale np. dodatkowo okładki i opisów. Przyznam się, że szukałem na AppSt. i nie znalazłem nic ciekawego. Może Wasze doświadczenie z tego typu programem/programami umozliwią mi podjęcie właściwej decyzji. Irytuje mnie konieczność działającego w sieci komputera z włączonym iTunes (udostępnianie biblioteki), gdy chcę korzystać TYLKO z iPad i zasobów plików znajdujących się na TC. Pliki docelowe to mkv+aiff. p.s. Program jak najbardziej może być płatny.

#2483 radoslaus

radoslaus
  • 107 postów

Napisano 01 czerwca 2012 - 08:26

Przeprasza z góry jeśli było już podobne pytanie, ciężko szperać w ponad 200 postach. Może ma ktoś jakiś pomysł na porządny edytor html/css na nowego ipada? Znalazłem kilka sztuk ale opinie są różne... Cena nie gra roli, niech działa stabilnie i tyle. Z góry dzięki za pomoc. :)

#2484 Mrk-WX

Mrk-WX
  • 38 postów

Napisano 01 czerwca 2012 - 14:44

Czy zdjęcia wykonywane przy pomocy aplikacji Camera Mega HD rzeczywiście mają lepszą jakość? Używa ktoś z Was tej aplikacji? Może możecie polecić jakąś inną?

#2485 hubert4

hubert4
  • 4 postów

Napisano 01 czerwca 2012 - 22:08

Szukam aplikacji, która pozwalałaby dźwięk z komputera przekierować na iPhonie najlepiej za pośrednictwem WiFi.

#2486 kubahaha

kubahaha
  • 3 postów

Napisano 02 czerwca 2012 - 11:40

Ja szukam aplikacji na iPada do zarządzania domową biblioteką książek (tych drukowanych). Spotkał się ktoś z was koedyś z czymś takim?

#2487 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 02 czerwca 2012 - 19:37

Book Keeper od Netwalk

#2488 Ofafluniec

Ofafluniec
  • 45 postów

Napisano 03 czerwca 2012 - 10:03

Witam! Chciałbym się zapytać jaka jest według Was najlepsza w miarę profesjonalna aplkacja do rysowania czy też "malowania" dla iPada? Zastanawiam sie głównie pomiędzy SketchBook Pro a Procreate. Która z nich jest lepsza? Może macie jakies inne propozycje? Z góry dziękujęza odpowiedź.

#2489 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 03 czerwca 2012 - 11:18

Ja najczęściej używam Brushes - ma wg mnie najbardziej przejrzysty interface i najszybciej zmieniam w nim pędzle. Wada jedyna taka, że działa w low res, hires do druku tylko po eksporcie w macu. Nie miał chyba jeszcze updateu do retiny. Procreate chyba wypada najlepiej - low albo hi res do wyboru, w aplikacji sklepik z pędzlami specjalistycznymi ułatwiającymi rysowanie ognia czy włosów, węglem/kredą itp. Sketchbook najsłabszy wg mnie, skomplikowany interface, wymaga czasu albo przyzwyczajenia. Nie wiem czy to subiektywne czy nie, ale reakcja na dotyk jakaś najmizerniejsza była w sketchbooku. Warto też mieć jakiś program z vectorami np adobe ideas. Testowałem prawie wszystkie aplikacje - na padzie zostały mi zainstalowane tylko te w/w.

#2490 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 03 czerwca 2012 - 12:05

Witam!

Chciałbym się zapytać jaka jest według Was najlepsza w miarę profesjonalna aplkacja do rysowania czy też "malowania" dla iPada? Zastanawiam sie głównie pomiędzy SketchBook Pro a Procreate. Która z nich jest lepsza? Może macie jakies inne propozycje? Z góry dziękujęza odpowiedź.

ArtStudio

#2491 BartT-GSM

BartT-GSM
  • 272 postów
  • SkądOpole/Lubliniec

Napisano 03 czerwca 2012 - 14:59

Czy tylko Opera mini na iPada ma upload plikow ?

#2492 SebaQQ

SebaQQ
  • 452 postów
  • SkądLeszno

Napisano 03 czerwca 2012 - 18:17

Szukam aplikacji która będzie mierzyć przyspieszenie np jak będę jechał samochodem/motorem i pokazywać mi np. ile mam sekund do 100km/h

#2493 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 03 czerwca 2012 - 18:31

Szukam aplikacji która będzie mierzyć przyspieszenie np jak będę jechał samochodem/motorem i pokazywać mi np. ile mam sekund do 100km/h

Dynolicious; Bosch Light 'Em Up, PocketDyno

#2494 k0gut

k0gut
  • 67 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 07:54

Poszukuję aplikacji do liczenia belek, ram, przekrojów. Zagadnienia z konstrukcji stalowych oraz wytrzymałości materiałów.
Proste, ale i złożone programy wchodzą w grę.

Zdanie rozpoczynamy wielką literą.
Przeczytaj koniecznie TO.
plmax

#2495 Pascal_77

Pascal_77
  • 80 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 czerwca 2012 - 11:40

Poszukuję aplikacji, która blokuje lub zabezpiecza przed otwarciem (np. za pomocą np hasła) inne aplikacje. Chodzi mi głównie o komunikatory, email czy społecznościówki jak Facebook czy Twitter. Parę dni temu zgubiłem telefon, zacząłem na niego dzwonić i uczciwy znalazca odebrał i mi go oddał!! Jednak wtedy dotarło do mnie, że może stratę telefonu bym przebolał, jednak nie mógłbym sobie darować, że obca osoba ma dostęp do mojego konta meilowego, facebooka, gadu gadu, kontaktów czy zdjęć. Jak można zabezpieczyć to wszystko w telefonie, żeby być spokojnym jeśli wpadnie w niepożądane ręce. Ewentualnie jak można się wylogować z Facebooka w telefonie czy z poczty? Bardzo proszę o pomoc. Aplikacja do zabezpieczeń może być oczywiście płatna, byle użytkownik średnio zaawansowany potrafił z niej skorzystać:) Jeśli nie ma w AppStore, może być z Cydii.

#2496 PrzemkoiOS

PrzemkoiOS
  • 2 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 11:45

Nowy budzik na iPhone

Witam wszystkich,

To jest mój pierwszy post na tym forum :)

Mam wielką prośbę, otóż mam problemy z porannym wstawaniem przez co notorycznie spóźniam się na uczelnię... Oryginalny budzik w iPhonie niestety nie jest skuteczny w moim przypadku i zazwyczaj wyłączam go nawet o tym nie wiedząc i śpię dalej...

Czy zna ktoś może jakieś alternatywne aplikacje niż standardowy budzik na iPhonie, które potrafiłyby mnie wybudzić? :) Próbowałem już kilka innych jak np. Absalt EasyWakeup, czy RadioAlarm niestety bez większych rezultatów. :roll:

Z góry wielkie dzięki :)
pozdrawiam.

#2497 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 15:46

Jeśli nie ma w AppStore, może być z Cydii.

O to zapytaj w temacie o poszukiwaniach w Cydii. Niestety w App Store nie ma takiego czegoś.

#2498 Roman660

Roman660
  • 92 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 04 czerwca 2012 - 16:30

Poszukuję aplikacji, która pozwoli mi dodać do zdjęcia jakąś strzałkę, kółko, albo żeby się dało bezpośrednio po zdjęciu rysować. Coś na kształt s memo z galaxy note'a. I byłoby fajnie, gdyby to była lekka apka, a nie jakiś kilkuset megabajtowy kombajn. Pozdrawiam

#2499 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 17:31

Poszukuję aplikacji, która pozwoli mi dodać do zdjęcia jakąś strzałkę, kółko, albo żeby się dało bezpośrednio po zdjęciu rysować. Coś na kształt s memo z galaxy note'a. I byłoby fajnie, gdyby to była lekka apka, a nie jakiś kilkuset megabajtowy kombajn.

Pozdrawiam

Do rysowania na zdjęciu jest bardzo wiele aplikacji. Przetestuj ArtStudio Lite (przed zakupem pełnej wersji), bo może będzie dla Ciebie wystarczające

#2500 Roman660

Roman660
  • 92 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 04 czerwca 2012 - 18:05

O, właśnie! Z godzinę szukałem takiej apki, ale niestety nie mogłem znaleźć. Właśnie o taką mi chodziło, dzięki :) Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych