Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2501 Cremek

Cremek
  • 82 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 19:46

Witam, Poszukuje aplikacji, ktora bede mogl tworzyc animacje w sposob jak najbardziej zblizony do tego w Hype (prostota i funkcjonalnosc :)) ale jednoczesnie potrafiaca eksportowac wyniki do plikow wideo (mov, mp4 itp.) ewentualnie czegos co da sie do takich plikow przekonwertowac (np. flv) - wiem, ze potrafi to bodajze After Effects w polaczeniu z Premiere ale cena takiego zestawu jest porazajaca :-).

#2502 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 20:00

O, właśnie!
Z godzinę szukałem takiej apki, ale niestety nie mogłem znaleźć. Właśnie o taką mi chodziło, dzięki :)

Pozdrawiam

Miło było pomóc.

Witam,

Poszukuje aplikacji, ktora bede mogl tworzyc animacje w sposob jak najbardziej zblizony do tego w Hype (prostota i funkcjonalnosc :)) ale jednoczesnie potrafiaca eksportowac wyniki do plikow wideo (mov, mp4 itp.) ewentualnie czegos co da sie do takich plikow przekonwertowac (np. flv) - wiem, ze potrafi to bodajze After Effects w polaczeniu z Premiere ale cena takiego zestawu jest porazajaca :-).

Ta aplikacja ma być na iP czy iPad?

#2503 Magda89

Magda89
  • 1 postów

Napisano 05 czerwca 2012 - 10:22

Mam wielką prośbę, otóż mam problemy z porannym wstawaniem przez co notorycznie spóźniam się na uczelnię... Oryginalny budzik w iPhonie niestety nie jest skuteczny w moim przypadku i zazwyczaj wyłączam go nawet o tym nie wiedząc i śpię dalej...

Czy zna ktoś może jakieś alternatywne aplikacje niż standardowy budzik na iPhonie, które potrafiłyby mnie wybudzić? :) Próbowałem już kilka innych jak np. Absalt EasyWakeup, czy RadioAlarm niestety bez większych rezultatów. :roll:

Mam dokładnie ten sam problem! Na moim starym telefonie używałam math alarm, ale często kończyło się wyciąganiem baterii.. jak dla mnie o 6 rano 1+1=3... Niedawno kupiłam iPhona i też próbuje znaleźć jakiś fajny budzik... np. taki który wymagałby zeskanowania odcisków palców mojej współlokatorki xD? hehe.. przynajmniej aby go wyłączyć musiałabym wyjść rzeczywiście z łóżka.

#2504 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 05 czerwca 2012 - 10:32

Mam dokładnie ten sam problem! Na moim starym telefonie używałam math alarm, ale często kończyło się wyciąganiem baterii.. jak dla mnie o 6 rano 1+1=3... Niedawno kupiłam iPhona i też próbuje znaleźć jakiś fajny budzik... np. taki który wymagałby zeskanowania odcisków palców mojej współlokatorki xD? hehe.. przynajmniej aby go wyłączyć musiałabym wyjść rzeczywiście z łóżka.

Ja mam lepszy sposób - kładę iP nie obok łóżka, a na biurku. Do tego dochodzi wkurzający dzwonek. Dzięki temu sposobowi wstaję po kilku sekundach.

#2505 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 05 czerwca 2012 - 11:51

a ja poszukuje aplikacji w stylu shush na androida która ma czasowe wyłączanie fonii :)

#2506 pastorek23

pastorek23
  • 127 postów
  • SkądOstrów Wlkp. , PL

Napisano 05 czerwca 2012 - 11:51

Witam. Jakiego darmowego programu używacie do edycji plików Excel lub Word ?

#2507 adi_23

adi_23
  • 70 postów

Napisano 05 czerwca 2012 - 18:38

Witam, chciałbym się dowiedzieć na jakiej zasadzie działają przeglądarki typu Pufin ? Czy opłaca się inwestować w taką przegladarkę i czy można dzieki niej oglądać mecze live ? Wiem że iPad nie obsługuje flasha więc jestem ciekawy czy kupno Pufina pozwoli mi ogladać Play Offy NBA :D .

#2508 ippawel

ippawel
  • 1 136 postów

Napisano 05 czerwca 2012 - 22:54

Ja mecze NBA ogladalem przez przegladarke Skyfire. Z atdhenet swietnie streamy lecialy.

#2509 BartT-GSM

BartT-GSM
  • 272 postów
  • SkądOpole/Lubliniec

Napisano 06 czerwca 2012 - 10:25

Czy ktos rozwiazal problem z wystawianiem aukcji na allegro ? Siedze na ipadzie 3 i probuje znalezc jakiego programu ktory by to umozliwil.

#2510 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 06 czerwca 2012 - 11:36

Szukam aplikacji do przesyłu plików do komputera i odwrotnie!Jaką polecacie?

#2511 BartT-GSM

BartT-GSM
  • 272 postów
  • SkądOpole/Lubliniec

Napisano 06 czerwca 2012 - 11:45

Jezeli masz JB to iFunbox.

#2512 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 06 czerwca 2012 - 12:49

Szukam aplikacji do przesyłu plików do komputera i odwrotnie!Jaką polecacie?

Ja korzystam z Dropbox/Skydrive.

#2513 kosa666

kosa666
  • 322 postów

Napisano 06 czerwca 2012 - 18:46

Witam, Jeżdżę sporo km miesięcznie po Polsce autkiem i często jestem świadkiem debilizmów na drodze. Dziś byłem świadkiem na przestrzeni 400km: 1. w poznaniu gość na skrzyżowaniu zmienił pas na sąsiedni tylko po to by wyminąć czekającego na czerwonym świetle i wjechanie na nie 2. na DK 11 gość przede mną wjechał na czołówkę z TIRem 3. kolejny omijał auto przepuszczające ludzi na przejściu Pytanie: szukam DOBREGO programu do iP4 który będzie cały czas rejestrował przez kamerkę obraz zza szyby do bufora, a po kliknięciu zapisuje ostatnią np. minutę do pliku. Z góry dziękuję PS - jakbym miał taki programik to z każdego miesiąca na YouTubie publikuję kilkunastominutowy film z debilami z polskich dróg

#2514 rzodzioo

rzodzioo
  • 99 postów

Napisano 06 czerwca 2012 - 21:35

360st. springboard

Witam
Poszukuje podobnej darmowej aplikacji do która umożliwi obracanie menu o 360st
[TWEAK] Wraparound- obót pulpitów o 360 stopni • Recenzje App z Cydii • forum.myiPhone.com.pl • Forum iPhone 4S, 4, 3GS, 3G, iPhone, iPad, OS X, Apple na filmiku jest pokazane dokladnie ;)

#2515 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 07 czerwca 2012 - 09:34

bar-code-szukam należycie działającej aplikacji do skanowania kodów kreskowych,QRkody!Należycie działającej bo każdą którą napotkałem na AppStore ma marne noty i komentarze!

#2516 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 07 czerwca 2012 - 09:43

bar-code-szukam należycie działającej aplikacji do skanowania kodów kreskowych,QRkody!Należycie działającej bo każdą którą napotkałem na AppStore ma marne noty i komentarze!

RedLaser - Global leader in mobile shopping and scanningGlobal leader in mobile shopping and scanning - RedLaser

#2517 Zologongolo

Zologongolo
  • 50 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 10:09

Szukam aplikacji z wywiadami, informacjami itp z Euro 2012, oczywiście po polsku ?

#2518 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 10:10

Scan for iPhone, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation) and iPad Wi-Fi + 4G on the iTunes App Store

Szukam aplikacji z wywiadami, informacjami itp z Euro 2012, oczywiście po polsku ?

http://itunes.apple....d526713052?mt=8
Sprawdź to.

#2519 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 16:45

Witam,

Jeżdżę sporo km miesięcznie po Polsce autkiem i często jestem świadkiem debilizmów na drodze. Dziś byłem świadkiem na przestrzeni 400km:
1. w poznaniu gość na skrzyżowaniu zmienił pas na sąsiedni tylko po to by wyminąć czekającego na czerwonym świetle i wjechanie na nie
2. na DK 11 gość przede mną wjechał na czołówkę z TIRem
3. kolejny omijał auto przepuszczające ludzi na przejściu

Pytanie: szukam DOBREGO programu do iP4 który będzie cały czas rejestrował przez kamerkę obraz zza szyby do bufora, a po kliknięciu zapisuje ostatnią np. minutę do pliku.

Z góry dziękuję

PS - jakbym miał taki programik to z każdego miesiąca na YouTubie publikuję kilkunastominutowy film z debilami z polskich dróg

Witness Driving

#2520 matey23

matey23
  • 63 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 czerwca 2012 - 21:02

Co zamiast iCal'a? Od dłuższego czasu zastanawiam się nad przesiadką na jakiś inny kalendarz z systemowego iCala. Irytuje mnie w nim to, że nie ma możliwości synchronizacji z kalendarzem google bez komputera. W kalendarzu google mam podpiętych sporo kalendarzy znajomych i bardzo wygodnie by mi było mieć je wszystkie włącznie z moich w iPhone, zwłaszcza że zdarza mi się nie synchronizować telefonu z komputerem nawet przez tydzień. Czy są jakieś inne kalendarze godne polecenia na iPhone?

#2521 Przybysz_tcz

Przybysz_tcz
  • 114 postów
  • SkądTczew

Napisano 07 czerwca 2012 - 21:28

Ja używam i-nigma.
Jeszcze nie miałem problemów

#2522 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 08 czerwca 2012 - 07:34

Poszukuję aplikacji wspomagającej treningi darmowej ale takiej która posiada następującą funkcjonalność: Ustawiam sobie 4x w tygodniu (pn, wt, cz, pt) muszę wykonać po 50 pompek. Aplikacja ta o określonej godzinie przypomina mi o zaplanowanym treningu po czym zaznaczam sobie czy go wykonałem czy nie. Jeśli trening nie wykonany to te 50 pompek kumuluje mi się do następnego dnia i mam do wykonania już 100 pompek itd. Z góry dziękuję za pomoc.

#2523 Greg_1

Greg_1
  • 42 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 czerwca 2012 - 14:43

Poszukuję aplikacji na iPada która będzie pokazywać czas działania od ostatniego naładowania, tak jak jest na iPhone w Ustawienia->Ogólne->Użycie

#2524 jurek.ogorek

jurek.ogorek
  • 2 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 09:38

Witam, Poszukuje programu do odmierzania czasu sygnalizowany sygnałem dźwiękowym, działający w tle. Programu potrzebuje do treningów np. bieganie 40 sekund sprint sygnał 10 sekund chód sygnal 40 sekund sprint sygnal 10 sekund chód sygnal 40 sekund sprint sygnal 10 sekund chód sygnal W roznej konfiguracj czasowej. Pozdro.

#2525 cohontes

cohontes
  • 61 postów
  • SkądBytom

Napisano 09 czerwca 2012 - 11:24

Endomondo ma chyba możliwość tworzenia treningów albo Runkeeper. Więc byłby idealne. A ja mam pytanie, która według was aplikacja do uprawiania Yogi jest najlepsza? A może gdzieś jest jakiś ranking?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych