Mam pytanie może ktoś z Was będzie wiedział : jak dostaje powiadomienie z mailem lub wchodzę do appki mail to jak przesunę maila w lewo lub prawo pokazują się opcje na kolorowo . Czy jest możliwość aby tam dodać opcję ; usunięcie tego maila? Szukałem w ustawieniach ale nie widzę tam takiej możliwości . Jest tylko możliwość wyłączenia tych opcji .
Przesuń palcem w lewo rozwiną Ci się opcję, albo przesuń palcem maxymalnie w lewo to usuniesz tego maila.
- - - Połączono posty - - -
Przerabiałem to- rożne romy itd itp i na koniec zawsze wracam do iphone. Kiedyś spróbowałem JB ale słabo to oceniam - poza kwestiami bezpieczeństwa miałem wrażenie "syndromu win" tj po jakimś czasie system zamulał i trzeba było stawiać od nowa.
IMHO android nie jest taki zły ale mam wrażenie, ze ekran smartfonów z tym systemem, niezależnie od wersji romu, nie reaguje tak płynnie na dotyk jak iphone - wystarczy ze wezmę do ręki oba sprzęty i wówczas widac różnice.
iPhone zawsze miał mega płynne przewijanie w porówaniu do Androida, w Androidzie inaczej troche działa ten scrolling, co nie oznacza, że nie jest płynny, tylko na zupełnie inny sposób niż w Japku, tu wydaje się płynniejsze, naturalniejsze, ale na wersji L, wiedzę dużą poprawę płynności całego systemu.