Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 8 - Dyskusja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1300 odpowiedzi w tym temacie

#626 Vosh

Vosh
  • 41 postów

Napisano 22 września 2014 - 10:11

Ja mam konto na icloud i nic takiego u mnie nie występuje, powiadomienie otrzymuję jeden raz.

#627 Bigkaban

Bigkaban
  • 400 postów
  • SkądSwiebodzin, PL

Napisano 22 września 2014 - 10:13

dla tych ktorzy nie chca 3g

U mnie zadzialalo

How to install ir0se patch Tool on iOS 7.1 and 7.1.1 | Ted Android

#628 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 22 września 2014 - 10:40

Witam. Mam taki problem. Założyłem sobie z moją dziewczyną family. Wszystko ładnie pięknie. Ja mogę ściągnąć rzeczy z jej konta, ona z mojego. Ale jest napisane, że teraz jej zakupy będą obciążały moją kartę. Czy nie może być tak, że każdy płaci swoją kartą podpiętą do iTunes?

#629 Seb11

Seb11
  • 127 postów

Napisano 22 września 2014 - 10:53

witam sprawa ios8 i funkcji "Ask to Buy" skonfigurowałem da dziecka jednak posiada konto zarejestrowane jak id osoby dorosłej w jaki sposób zmienić wiek użytkownika w ustawieniach apple id ponieważ zależy mi aby używało dotychczasowego adresu mailowego bez zmiany na "dziecko" family sharing a konkretnie opcja Ask to bay nie chce się uruchomić

#630 klimsonpl

klimsonpl
  • 174 postów

Napisano 22 września 2014 - 10:54

Witam. Mam taki problem. Założyłem sobie z moją dziewczyną family. Wszystko ładnie pięknie. Ja mogę ściągnąć rzeczy z jej konta, ona z mojego. Ale jest napisane, że teraz jej zakupy będą obciążały moją kartę. Czy nie może być tak, że każdy płaci swoją kartą podpiętą do iTunes?

Obawiam sie ze chyba nie bo w tej funkcji głownie chodziło o kontrole nad zakupami dzieci....

#631 maziboss

maziboss
  • 550 postów
  • SkądTychy

Napisano 22 września 2014 - 11:17

Mam problem z aplikacją KIOSK. Posiadam subskrypcję magazynu Logo i przy pobieraniu wyświetla mi komunikat: "Nie można ściągnąć numeru: -530." Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Oprócz magazynu Logo nie działa mi również magazyn "Czas na wnętrze". Komunikat: Nie można zainstalować elementu. Uruchom ponownie aplikację i ponownie pobierz zakup."

#632 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 22 września 2014 - 11:49

witam sprawa ios8 i funkcji "Ask to Buy" skonfigurowałem da dziecka jednak posiada konto zarejestrowane jak id osoby dorosłej
w jaki sposób zmienić wiek użytkownika w ustawieniach apple id ponieważ zależy mi aby używało dotychczasowego adresu mailowego
bez zmiany na "dziecko" family sharing a konkretnie opcja Ask to bay nie chce się uruchomić

A wiesz może gdzie wejść żeby potwierdzić lub odrzucić zapytanie dziecka jak nie zdążysz kliknąć w powiadomienie na ekranie?
W AppStore nie widziałem żadnej opcji z tymi zapytaniami.

#633 kdworaczyk

kdworaczyk
  • 262 postów
  • SkądPsary

Napisano 22 września 2014 - 12:28

Mam wersję iOS 8 GM i co jakiś czas pojawia mi się problem że w czasie rozmowy dochodzi do rozświetlenia się ekranu i policzkiem wciśkam różne klawisze np. uruchamiam głośnomówiącą ! Zdarza mi sie co co którąś rozmowę. Chce zrobić restore. Czy mając zainstalowaną wersje IOS 8GM wystarczy kliknąć w iTunes restore czy musze zrobić kombinację z ctrl i wskaząć ściężkę z ściągniętym IOS 8 ? Prosze o pomoc liczę na to że po zrobieniu restore problem zniknie gdyż nie mialem go wczesniej na IOS 7.1.2 ! Identyczny problem byl w momencie pojawienia sie IOS 7 powiem szczeze że moje zachwyty produktami apple pomalu stygną. Wypuszczają co raz to nowsze oprogramowania ale jakos nie uczą sie na błędach z lat poprzednich a tylko je powielają. Mimo iż raz juz kupilem telefon samsunga i wrocilem do apple chyba po raz kolejny pokuszę sie o próbę zmiany telefonu na konkurencyjny. Inna sprawą jest kwestia działania IOS 8 na ipadzie mini napisze krótko PORAŻKA przestrzegam przed instalacją !

#634 madhunt3r

madhunt3r
  • 2 530 postów

Napisano 22 września 2014 - 12:37

Wprowadź iPhone w DFU, po czym iTunes wykryje go w trybie awaryjnym i pobierze czystą, najnowszą wersję systemu tj. iOS 8.

#635 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 22 września 2014 - 12:51

dla tych ktorzy nie chca 3g

U mnie zadzialalo

How to install ir0se patch Tool on iOS 7.1 and 7.1.1 | Ted Android

Yeah. Instalujmy dziwne profile z chinskich stronek, a potem placzmy ze, ktos nam cos podp...lil. :P

#636 Vosh

Vosh
  • 41 postów

Napisano 22 września 2014 - 12:55

Albo: "zrobiłem aktualizację i mi nie działa..." ;)

#637 Bigkaban

Bigkaban
  • 400 postów
  • SkądSwiebodzin, PL

Napisano 22 września 2014 - 12:59

Yeah. Instalujmy dziwne profile z chinskich stronek, a potem placzmy ze, ktos nam cos podp...lil. :P

Ty płacz. Ja będę miał użyteczny telefon. Bez tego wytrzymywał mi jakieś 5-7 godzin.

#638 Seb11

Seb11
  • 127 postów

Napisano 22 września 2014 - 13:41

nie mogłem tego przetestować bo utknąłem właśnie na konfiguracji - problem z appel ip jak pisałem wcześniej

#639 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 22 września 2014 - 13:55

nie mogłem tego przetestować bo utknąłem właśnie na konfiguracji - problem z appel ip jak pisałem wcześniej

Załóż młodemu konto dziecka, a tamto niech czeka :)

#640 cds

cds
  • 37 postów

Napisano 22 września 2014 - 13:55

Po upgrade do ios 8 nie mam opcji aby włączyć siri w ustawieniach . Nie mogę też zrobić synchronizacji z itunsem przez wifi :( iTunes nie rozpoznaje mi zarówno iphona jak i ipada mini (również po upgrade do 8). W ipadzie mini mam opcje siri dostępną .

#641 voytach

voytach
  • 226 postów

Napisano 22 września 2014 - 14:24

PORAŻKA przestrzegam przed instalacją !

Co poradzisz- każdy MUSI mieć nowego iOSa (czy iP 6) już w pierwszej godzinie.
Ale za to coś się dzieje na forum, jest co czytać ;)

#642 michak80

michak80
  • 430 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 22 września 2014 - 15:32

u mnie po wgraniu iOS 8 pojawił się problem podczas odbierania połączeń z zablokowanego ekranu. Gdy przesuwam suwak do odbioru połączenia telefon zawiesza się na 1-2 sek. Na 7.1.2 nie miałem tego problemu. Wczoraj zrobiłem pełny restore bez przywracania kopii i nadal problem występuję. Czy ktoś z Was zauważył u siebie taki problem?

#643 madhunt3r

madhunt3r
  • 2 530 postów

Napisano 22 września 2014 - 15:40

Jest lag przy odbieraniu, już było pisane o tym setki razy.

#644 kasia0307

kasia0307
  • 1 postów

Napisano 22 września 2014 - 15:43

Witam, wczoraj chciałam zaktualizować mojego iPhone 4S (8GB) do nowej wersji iOS8. Po udostępnieniu niezbędnego miejsca ściągnęła się aktualizacja następnie przygotował się do aktualizacji no i rozpoczął aktualizować się, niestety po 1/3 iphone wyłączył się i uruchomił ponownie bez aktualizacji dalej pozostaje iOS 7.1.2 już się z tym pogodziłam ;) Ale pobrana aktualizacja pozostała w pamięci iphone i zajmuje sporo miejsca 1GB czy jest jakaś możliwość usunięcia teraz jej z pamięci iPhone 4S?? w programach w użyciu niestety tego nie ma.. Od niedawna jestem posiadaczem iphone 4S więc proszę o pomoc :)

#645 Dymon007

Dymon007
  • 163 postów

Napisano 22 września 2014 - 16:04

Przywróć fabryczne ustawienia może

#646 Tofik90

Tofik90
  • 68 postów

Napisano 22 września 2014 - 16:31

http://farm3.staticf...6d62aae2d_o.jpg

#647 voytach

voytach
  • 226 postów

Napisano 22 września 2014 - 16:35

...wczoraj chciałam zaktualizować mojego iPhone 4S (8GB) do nowej wersji iOS8.... dalej pozostaje iOS 7.1.2...

Ciesz się :)
Na razie to zbawienie.

#648 piotresce

piotresce
  • 1 568 postów
Napisano 22 września 2014 - 16:43

Witam,

wczoraj chciałam zaktualizować mojego iPhone 4S (8GB) do nowej wersji iOS8. Po udostępnieniu niezbędnego miejsca ściągnęła się aktualizacja następnie przygotował się do aktualizacji no i rozpoczął aktualizować się, niestety po 1/3 iphone wyłączył się i uruchomił ponownie bez aktualizacji dalej pozostaje iOS 7.1.2 już się z tym pogodziłam ;)
Ale pobrana aktualizacja pozostała w pamięci iphone i zajmuje sporo miejsca 1GB czy jest jakaś możliwość usunięcia teraz jej z pamięci iPhone 4S??
w programach w użyciu niestety tego nie ma..
Od niedawna jestem posiadaczem iphone 4S więc proszę o pomoc :)

Ustawienia,użycie i tam znajdziesz.Usuniesz bez problemu to badziewie.

#649 kdworaczyk

kdworaczyk
  • 262 postów
  • SkądPsary

Napisano 22 września 2014 - 17:07

u mnie po wgraniu iOS 8 pojawił się problem podczas odbierania połączeń z zablokowanego ekranu. Gdy przesuwam suwak do odbioru połączenia telefon zawiesza się na 1-2 sek. Na 7.1.2 nie miałem tego problemu. Wczoraj zrobiłem pełny restore bez przywracania kopii i nadal problem występuję. Czy ktoś z Was zauważył u siebie taki problem?

Potwierdzam też mam taki problem że w momencie odbierania telefonu jest 1-2sekundowy lag tzn. telefon niby jest odebrany ale jeszcze przez 1-2sekundy dzwoni. Już nauczyłem się odbierać telefon z tym lagaiem ale jest to denerwujące, chyba nie powinno występować na oficjalnej wersji.

#650 madhunt3r

madhunt3r
  • 2 530 postów

Napisano 22 września 2014 - 17:15

Po prostu trzeba poczekać, aż pojawią się na ekranie kółka jaśniejsze, te opcje na środku. Na 7.1.2 też był lag, tylko dużo mniejszy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych