Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nabór moderatorów MyApple.pl

• Zamknięty Temat jest zamknięty
511 odpowiedzi w tym temacie

#301 cyberspace1221

cyberspace1221
  • 172 postów
  • SkądM-kw

Napisano 26 czerwca 2009 - 07:42

[...], gdyż dużo czytam - glownie komiksy, czasem tez sms-y i ulotki z marketu...

Przepraszam za OT ale oplułem sobie monitor herbatą jak to przeczytałem:lol:

#302 iMaks

iMaks
  • 1 323 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 czerwca 2009 - 08:14

Nie trolluj Panie - nie wiesz tego co ja o iPhone'ach nawet w połowie.Moderować też bardzo dobrze potrafię, jak bym został nim w dziale iPhone to byś się przekonał.A na razie nie spamuj zieloniutki ;)

#303 Suave

Suave

• 2 204 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 08:26

EOT po raz kolejny - tu się zgłaszacie a nie obsypujecie inwektywami.

#304 b52

b52
  • 127 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 23:52

To i ja się zgłaszam. Wszyscy to wszyscy!!!

#305 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 27 czerwca 2009 - 00:04

Kandydat winien podać jaki dział chce moderować, dlaczego właśnie ten i dlaczego będzie dobrym kandydatem. Zgłoszenia typu "ja też" czy "ja się zgłaszam" w ogóle nie są brane pod uwagę. Jeśli taka forma autopromocji nie pasuje, zawsze można wysłać maila/pw do kogoś z zespołu moderatorskiego.

#306 BiM Service

BiM Service

user_jgora

• 972 postów
  • SkądJelenia Góra

Napisano 27 czerwca 2009 - 09:28

Nie trolluj Panie - nie wiesz tego co ja o iPhone'ach nawet w połowie.Moderować też bardzo dobrze potrafię, jak bym został nim w dziale iPhone to byś się przekonał.A na razie nie spamuj zieloniutki ;)

Jakbys jeszcze znal tak jezyk polski jak iphona, to z otwartymi rekami na moderatora :) Panowie/Panie, czy w szkolach to ojczystego jezyka juz nie ma?

#307 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 27 czerwca 2009 - 14:38

Że też dopiero zobaczyłem ten wątek na forum ;) Z przyjemnością zgłaszam swoją skromną kandydaturę. Oczywiście do działu iPhone ponieważ tam tylko się udzielam. Ile czasu spędzam na forum chyba każdy widzi, czasami mam wrażenie, że za dużo ;) Dlaczego uważam też, że mógłbym lepiej wykorzystać ten czas i posiadan ą wiedzę pomagając utrzymać porządek na forum.

#308 b52

b52
  • 127 postów

Napisano 27 czerwca 2009 - 16:01

To w takim razie zgłaszam się na Super Moderatora, bo dam radę.

Kandydat winien podać jaki dział chce moderować, dlaczego właśnie ten i dlaczego będzie dobrym kandydatem. Zgłoszenia typu "ja też" czy "ja się zgłaszam" w ogóle nie są brane pod uwagę. Jeśli taka forma autopromocji nie pasuje, zawsze można wysłać maila/pw do kogoś z zespołu moderatorskiego.

#309 kozabart

kozabart
  • 354 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 19:17

Po raz kolejny chcialbym zglosic sie jako moderator do dzialu ipod+itunes - dlaczego , mysle ze nie bede mowil o sobie ze duzo wiem ,bo zawsze mozna wiedziec wiecej ... powiem ze poprostu wchodze na forum codziennie i to kilka razy , no i wg. mnie pracy moderatorow wlasnie w tym dziale nie widac ...

#310 naresh

naresh
  • 2 079 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 czerwca 2009 - 06:13

Że też dopiero zobaczyłem ten wątek na forum ;) Z przyjemnością zgłaszam swoją skromną kandydaturę. Oczywiście do działu iPhone ponieważ tam tylko się udzielam. Ile czasu spędzam na forum chyba każdy widzi, czasami mam wrażenie, że za dużo ;) Dlaczego uważam też, że mógłbym lepiej wykorzystać ten czas i posiadan ą wiedzę pomagając utrzymać porządek na forum.

Jak dla mnie Ci dwaj uzytkownicy to troche stazem za mlodzi sa na moderatorow. Pomijajac ze pan "krakers09" ma 1800 postów, i jak tak patrzylem po pierwszej stronie postów to nic konkretnego nie pisze...

Kolega Welcome za to przechwala sie czego to on nie wie o iPhone, a jeszcze miesiac temu pisal

Poszedł JB !!! Dzięki !!!

Zaraz zobaczymy co z simlockiem ;)

Edit : Oba działają i nie mają simlocka - dzięki i pozdrawiam

Temat do zamknięcia!

Nie to zebym sie czepial, ale zaledwie pol roku na forum (w obu przypadkach) to na moderatora troche slabo, zwlaszcza, ze przez te pol roku jakos za specjalnie nie udowodnil zaden z nich swojej "wiedzy"

#311 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 30 czerwca 2009 - 12:16

Biorąc pod uwagę, że przeczytałeś listę postów nie znając kontekstu, nie mówiąc o tym, że w dziale iPhone nie udzielasz się w ogóle miałeś solidne podstawy do oceny mojej osoby i stwierdzenia, że "nie udowadniam swojej wiedzy".

#312 naresh

naresh
  • 2 079 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 czerwca 2009 - 12:27

Otoz przejzalem w kontekscie... nic ciekawego z tego nie wynika... tutorial na mapy "offline"... Rowniez nic jak "reprodukcja". O mapach offline na iphone juz bylo wiadomo za czasow iPhone 1G. Pomijajac twoje moderatorskie zapedy i w dwoch tematach ta sama wypowiedz. Zamiast z moderatorskim podejsciem zasugerowac polaczenie tematow (w koncu dotyczyly tego samego produktu, tyle ze jeden w wersji na AppStore, drugi w Cydii), zrobiles Copy/Paste do obu tematow. Nie udzielam sie w dziale iPhone, bo z iPhone nie korzystam, nie mam nic do powiedzenia na jego temat, a ty od razu nie musisz sie obrazac, za wyrazanie zdania. Wg mnie na moderatora sie nie nadajesz, przykro mi... Przede wszystkim ze wzgledu na staz, wiedza w zakresie iPhone nie jest potrzebna do moderowania. Dzielic sie nia mozesz bez plakietki "Moderator".

#313 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 30 czerwca 2009 - 12:51

Nie wiem skąd pomysł, że się obraziłem. Zgłosiłem swoją kandydaturę bo twierdzę, że się nadaję. Ty, że nie, proste. Zdecydują o tym osoby władne. Dzielić będę dalej niezależnie od "plakietki" skoro twierdzisz, że na tym mi zależy. Dyskusję, zbędną w tym temacie uważam za zakończoną.

P.S

tutorial na mapy "offline"... Rowniez nic jak "reprodukcja". O mapach offline na iphone juz bylo wiadomo za czasow iPhone 1G.

Prosiłbym tylko o wyjaśnienie tego na priv, bo nie przypominam sobie żadnego tutoriala mojego autorstwa.

#314 naresh

naresh
  • 2 079 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 czerwca 2009 - 13:21

a przepraszam, tu mi sie pomylilo z kolega "Welcome" :)

#315 soczekpl

soczekpl
  • 3 273 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 30 czerwca 2009 - 14:14

Wg. mnie kolega Welcome na starcie odpada, chociażby po tym, co zaprezentował na poprzedniej stronie tematu - nie mówiąc o tym jaki jego post zacytował Naresh. Nad krakersem09 bym się zastanawiał, ale trochę dziwi mnie ponad 1000 postów w tak krótkim czasie.

#316 emigrant

emigrant
  • 2 397 postów
  • SkądBiałystokNew York-Bklyn

Napisano 03 lipca 2009 - 19:37

Hehe jaki temat, niczym jak nabór do wojska w którym nigdy nie byłem. Chociaż może i szkoda? Co do tematu to podejdę do tego z innej strony. Nie zgłaszam żadnej kandydatury, tylko zadam pytanie. Czy powinienem być tutaj modem? :). Pytanie raczej do administracji.

#317 mikro123

mikro123
  • 1 274 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 lipca 2009 - 18:29

No to ja też mógłbym zostać... Dlaczego niektórzy mają po 8,000 postów i nie mają żadnej rangi ??

#318 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 04 lipca 2009 - 18:32

[...]
Dlaczego niektórzy mają po 8,000 postów i nie mają żadnej rangi ??

Nie wykupili donatora, ani pro.
Nie biorą udział w konkursie.
Nie są redaktorami.

#319 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 lipca 2009 - 22:42

No to ja też mógłbym zostać...
Dlaczego niektórzy mają po 8,000 postów i nie mają żadnej rangi ??

Jeżeli u Ciebie ranga=np moderator, to nie widzę*żadnego związku między ilością postów, a rangą...

A takie zwykłe rangi na forach typu "gość->początkuący->często odwiedzający->maniak->stary wyjadacz" są jak dla mnie dziecinne...

#320 mikro123

mikro123
  • 1 274 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 lipca 2009 - 17:29

Jeżeli u Ciebie ranga=np moderator, to nie widzę*żadnego związku między ilością postów, a rangą...

A takie zwykłe rangi na forach typu "gość->początkuący->często odwiedzający->maniak->stary wyjadacz" są jak dla mnie dziecinne...

Ech... wiem bo to w tedy to jest zabawa ale chodzi o to, że jest w jakiś sposób zasłużony pisząc te 8k postów

Też uważam, że rangi od ilości postów są beznadziejne i dziecinne

#321 scurvy_shadow

scurvy_shadow
  • 825 postów
  • SkądŁódź

Napisano 07 lipca 2009 - 17:47

Siedzę, czytam i tak sobie rozmyślam... Wielkiej wiedzy nie posiadam. Nie jestem mistrzem jedi w sprawach iPhone'a. W systemach operacyjnych tudzież oprogramowaniu na Mac'a jestem wyłącznie entuzjastą mało wypowiadającym się. Sprzęt to czarna magia a "inne", to jak tu się ocenić? Aczkolwiek... siedzę ostatnio po 10h przy komputerze i śledzę co się dzieje na forum wręcz maniakalnie - w pracy mam co 10 minut kwadrans wolnego przy komputerze, a po pracy także bardziej jestem niż mnie nie ma. Dlatego też jeśli ktoś z kierownictwa stwierdzi, że pomoc się przyda, wtedy z miłą chęcią mogę coś porobić. Parcia na władzę nie posiadam więc jeśli ktoś z różnych powodów uważa mnie za osobę nie potrzebną bądź nie odpowiednią... ot... bywa :)

#322 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 lipca 2009 - 17:47

Wiesz, można w tych 8 tysiącach postów zawrzeć*wiele pomocnych rzeczy... można napisać dużo newsów, udzielać się w wielu ciekawych tematach itp itd... ale to nie są zadania moderatora. Według mnie są to tematy totalnie rozłączne. Można być pomocnym i gadatliwym, ale nie mieć nerwów do siedzenia po nocach i scalania/usuwania/przenoszenia postów/tematów, pomagania/upominania/ostrzegania/banowania użytkowników itp itd. Jestem/byłem moderatorem na kilku forach i z reguły było tak, że moderatorzy mieli mało postów. Dlaczego? Bo jak posiedzieli raz na 2-3 dni nad czyszczeniem forum z nagromadzonego syfu, to tak ich krew zalewała, że po prostu nie mieli ochoty pisać ;)

#323 Mr.Crash

Mr.Crash
  • 660 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 lipca 2009 - 09:58

Ja uwazam ze borsuk1 bylby swietnym moderatorem ...
Sadze tak poniewaz bardzo czesto sie udziela w roznych tematach i przede wszystkim ma pojecie o tym co pisze :) Jest tez rowniez bardzo pomocny i sympatyczny w porowananiu do niektorych moderatorow !

#324 iMaks

iMaks
  • 1 323 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 sierpnia 2009 - 09:13

sympatyczny w porowananiu do niektorych moderatorow !

Niby kto jest nie miły?

Jestem na nie dla Borsuka, gdyż nie pasuje na moderatora.Nie ma dobrego podejścia do ludzi, oraz nie potrafi dobrze z nimi rozmawiać.To tyle ode mnie - pozdrawiam!

#325 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:57

Wiesz, można w tych 8 tysiącach postów zawrzeć*wiele pomocnych rzeczy... można napisać dużo newsów, udzielać się w wielu ciekawych tematach itp itd... ale to nie są zadania moderatora.
Według mnie są to tematy totalnie rozłączne. Można być pomocnym i gadatliwym, ale nie mieć nerwów do siedzenia po nocach i scalania/usuwania/przenoszenia postów/tematów, pomagania/upominania/ostrzegania/banowania użytkowników itp itd.
Jestem/byłem moderatorem na kilku forach i z reguły było tak, że moderatorzy mieli mało postów. Dlaczego? Bo jak posiedzieli raz na 2-3 dni nad czyszczeniem forum z nagromadzonego syfu, to tak ich krew zalewała, że po prostu nie mieli ochoty pisać ;)

Oj, racja w 100%! Czasami to już chce się rzygać na sam widok działu ze zgłoszeniami - tyle tego jest ze 3 modów nie jest w stanie tego załatwić siedząc non stop przez 2-3godziny. Później już nie ma człowiek siły czegokolwiek napisać od siebie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych