Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nabór moderatorów MyApple.pl

• Zamknięty Temat jest zamknięty
511 odpowiedzi w tym temacie

#276 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 237 postów
  • Skąd3city

Napisano 15 maja 2009 - 11:52

Dżizas, tutaj szukamy nowych modów, a ja muszę połowę wpisów usuwać ze względu na głupie komentarze... Blade nie wypowie się*na temat żadnej „zgodności z linią”, bo takiej nie ma i nigdy nie było, co pokazałem w tym wątku, a także tłumaczyłem np biskupowi na PW. Na dowód podałem nawet przykład własnej osoby. Nie każdy musi być nie wiem jak elokwentny, czasem powie coś głupiego czego nie miał na myśli, a potem wszyscy się czepiają. Jeśli wątek ten będzie dalej szedł*w kierunku nonsensownej batalii (co ciekawe toczonej wciąż przez te same osoby, które moderatorami na 90% nie będą), będę zmuszony po prostu zacząć rozdawać ostrzeżenia (za offtop, spam, niedostosowanie się do poleceń moderatora - powodów może być wiele, aż dziw, że jeszcze nikt nie zareagował*w ten sposób w tej sytuacji).

#277 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 15 maja 2009 - 16:39

Blade nie wypowie się*na temat żadnej „zgodności z linią”, bo takiej nie ma i nigdy nie było

Uff. Wreszcie to zostało powiedziane.

Wiesz, zależało mi na tym, by powiedział to właśnie Blade__ lub któryś z administratorów. Dlaczego?
Bo sam byłem tu adminem i nie chcę, by :

a) ten fakt sugerował, że realizowałem jakąś tajemniczą linię,

B) moja rezygnacja z funkcji, spowodowana wyłącznie powodami osobistymi, sugerowała wystąpienie jakiegoś konfliktu o ową rzekomą linię.

Cieszę się, że zostały rozwiane wątpliwości dotyczące owej "linii", czy też programu partii ;)

Przykro mi natomiast, że Blade__ nie potrafił się znaleźć i przyznać, że lapnął bzdurę. Również głupio wygląda, że żaden z adminów nie pofatygował się*prostować. Brzydko to wygląda. Może jako były admin napiszę: nie wiem nic o żadnej linii. Oczywiście, mieliśmy swoje preferencje "towarzyskie", jednak grupa ludzi, która kiedyś do nas miała zastrzeżenia zbudowała sobie inny projekt i chwała im za to. Przypuszczam, że jeśli ktoś należałby do redakcji MJ i zgłosił się do funkcji tu, nie zostałby przyjęty, ale to zrozumiałe w świecie konkurencji. To jest jedyna linia, o jakiej wiem i uważam, że jest to zrozumiałe. Ale też żaden wstyd to napisać, nie Blade__? ;)

#278 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 237 postów
  • Skąd3city

Napisano 15 maja 2009 - 19:17

Jak to wreszcie? Już wcześniej o tym pisałem:

2.) Nie wymagamy, by prywatne opinie osób chcących zostać moderatorami były w jakikolwiek sposób zbieżne z Administracją/Moderacją

#279 loretoo

loretoo
  • 51 postów

Napisano 15 maja 2009 - 19:37

A ja zglosze siebie.
Dlaczego ja?:
-Znam zasady panujace na myapple.pl
- Jestem mily i kulturalny.
- Czytam bardzo duza ilosc watkow, coprawda nie w kazdym sie wypowiadam ale panuje stara zasada: jesli nie masz nic do powiedzenia to siedz cicho i sluchaj.
- Na jakie kolwiek zgrzyty reaguje bezstronnie.

nie wiem czy chce moderatora ktory nie umie napisac "jakiekolwiek" i "nie stąd"

za to za radoscia sam sie zglosze, jako ekspert od naprawa iphone'ow w erze i orange

#280 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 15 maja 2009 - 20:07

Nad [nick]loretoo[/nick] wisi ban za 3 różne konta na myapple.pl

http://www.myapple.p...lukoliczan.html

#281 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 15 maja 2009 - 20:12

Jak to wreszcie? Już wcześniej o tym pisałem:

Wczesniejsza wypowiedz znaczyla jednak zupelnie cos innego :P

#282 b52

b52
  • 127 postów

Napisano 15 maja 2009 - 20:18

...(co ciekawe toczonej wciąż przez te same osoby, które moderatorami na 90% nie będą)...

Może by tak podać listę osób, które nie mają szans na zostanie moderatorami? Po co ludzie mają się łudzić?

#283 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 15 maja 2009 - 20:57

Wiesz, zależało mi na tym, by powiedział to właśnie Blade__ lub któryś z administratorów. Dlaczego?
Bo sam byłem tu adminem i nie chcę, by :

a) ten fakt sugerował, że realizowałem jakąś tajemniczą linię,

B) moja rezygnacja z funkcji, spowodowana wyłącznie powodami osobistymi, sugerowała wystąpienie jakiegoś konfliktu o ową rzekomą linię.

Cieszę się, że zostały rozwiane wątpliwości dotyczące owej "linii", czy też programu partii ;)

Przykro mi natomiast, że Blade__ nie potrafił się znaleźć i przyznać, że lapnął bzdurę. Również głupio wygląda, że żaden z adminów nie pofatygował się*prostować. Brzydko to wygląda. Może jako były admin napiszę: nie wiem nic o żadnej linii. Oczywiście, mieliśmy swoje preferencje "towarzyskie", jednak grupa ludzi, która kiedyś do nas miała zastrzeżenia zbudowała sobie inny projekt i chwała im za to. Przypuszczam, że jeśli ktoś należałby do redakcji MJ i zgłosił się do funkcji tu, nie zostałby przyjęty, ale to zrozumiałe w świecie konkurencji. To jest jedyna linia, o jakiej wiem i uważam, że jest to zrozumiałe. Ale też żaden wstyd to napisać, nie Blade__? ;)

insider - sorry ale dopiero teraz mogę odpowiedzieć (nie miałem możliwości odpowiedzieć wcześniej), przepraszam jeśli wprowadziłem zamieszanie poprzez brak zdolności w dokładnym wyrażaniu swoich myśli w formie pisemnej. To co napisał MacDada jest w 100% prawdziwe i zgodne z kierunkiem pracy Moderacji.
Co do tej linii o której sam piszesz ze wiesz iż istnieje ja sam nie chciałem tego pisać oficjalnie bo zaraz odezwałoby się 1000 głosów, ze to jest jakaś moja osobista wojenka w ramach rewanżu czy wendetty za obrażone ego. Chciałem tego uniknąć wiec lawirowałem (jak widać niecudacznie) jak dżdżownica chcąca uniknąć nadziania na haczyk :) Sam wiesz, ze mam takie komentarze na mój temat gdzieś głęboko w nosie - opinie osób nie będących dla mnie autorytetem w jakimkolwiek społecznym wymiarze traktuje jak zeszłoroczny śnieg na Alasce a jeśli już ktoś pisze głupoty to potrafię się odgryźć skutecznie lub sprowokować adwersarza do pokazania swojej prawdziwej twarzy i prawdziwych powodów które nim kierowały pisząc głupoty. To tyle w tym temacie - mam nadzieje, ze rozmowa w końcu wróci na właściwe tory dotyczące tematu tego wątku.

#284 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 15 maja 2009 - 21:13

mam nadzieje, ze rozmowa w końcu wróci na właściwe tory dotyczące tematu tego wątku.

No i super, ze zostało wyjaśnione. Trzeba było tak od początku, bo , być może niechcący, ale zdrowiuteńko nastraszyłeś użytkowników i stworzyłeś wrażenie istnienia intrygi tak nieprzeniknionej jak organizacja Quantum w ostatnim filmie z 007.

#285 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 15 maja 2009 - 22:44

Może by tak podać listę osób, które nie mają szans na zostanie moderatorami? Po co ludzie mają się łudzić?

Te osoby dobrze to wiedzą. Takie zastrzeżenia istnieją tylko wobec tych, którzy nieustannie i nieubłaganie burzą porządek forum.

#286 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 maja 2009 - 10:36

Spokojna głowa. Te osoby raczej nawet nie będą kandydować :)

#287 ferrari

ferrari
  • 818 postów

Napisano 16 maja 2009 - 17:12

Ten ja bym chętnie się zgłosił do moderowania działu iPhone ;)

#288 luck1985

luck1985
  • 924 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 maja 2009 - 07:22

Zajecie moda jest bardzo fajne , sam bylem modem na kilku forach. Tylko taka osoba musi sie czesto powstrzymac przed pisaniem wszystkiego co mysli i nie ma juz takiej swobody pisania jak normalny uzytkownik. Cos jakby osoba publiczna,musi czaic co pisze i jakie sa tego skutki. Dobrze jak ma wiedze ogolna- taka na dany temat/dzial w ktorym pelni ta funkcje. No i selekcja powinna wygladac mniej wiecej jak do Gromu - To oni Cie znajda , a nie Ty ich ;)

#289 knapior

knapior
  • 349 postów
  • SkądChojnice

Napisano 19 maja 2009 - 16:19

Ja się zgłaszam. why? -znam regulamin MyApple -pisze po polsku i nie robię błędów -mam małe doświadczenie -Jestem mile nastawiony do userów forum -nie wpadam w nerwicę -Poświęcę MyApple dużo czasu (dużo=2-6h)

#290 pank

pank
  • 1 548 postów
  • Skądwawa

Napisano 19 maja 2009 - 16:23

Ja się zgłaszam. why?
-pisze po polsku i nie robię błędów

Taaa...

#291 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 19 maja 2009 - 17:25

Ja się zgłaszam. why?
[...]
-mam małe doświadczenie
[...]

No tym się pogrążyłeś.

Ja się zgłaszam. why?
-znam regulamin MyApple
-mam małe doświadczenie
-Jestem mile nastawiony do userów forum
-nie wpadam w nerwicę
-Poświęcę MyApple dużo czasu (dużo=2-6h)

Raz z wielkiej, a raz z małej?
I to ma być po Polsku?

#292 jankomuzykant

jankomuzykant
  • 9 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 maja 2009 - 23:55

obecnie chyba nikt nie spełnia warunków na moderatora ;)

#293 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 maja 2009 - 15:57

Ja się zgłaszam. why?
-znam regulamin MyApple
-mam małe doświadczenie
-Jestem mile nastawiony do userów forum
-nie wpadam w nerwicę
-Poświęcę MyApple dużo czasu (dużo=2-6h)

Czyli jak każdy inny przeciętny użytkownik forum....

#294 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 21 maja 2009 - 00:29

obecnie chyba nikt nie spełnia warunków na moderatora ;)

Kilka osób spełnia warunki i mam nadzieje, ze w niedługim czasie kilku z nich dołączy do grona moderacyjnego.

#295 Gość_owca666_*

Gość_owca666_*

Napisano 24 maja 2009 - 20:34

No tym się pogrążyłeś.

Raz z wielkiej, a raz z małej?
I to ma być po Polsku?

[OT]
Bushmanu drogi ;)
przewrotnie zauważę, iż w całej swojej dokładności, Ty również nie napisałeś po polsku.

Pozdro

#296 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Napisano 24 maja 2009 - 20:48

[OT]
Bushmanu drogi ;)
przewrotnie zauważę, iż w całej swojej dokładności, Ty również nie napisałeś po polsku.

Pozdro

Przewrotnie zauważę, iż w całej swojej dokładności, Ty również nie napisałeś po polsku. Bushmanie drogi, wybacz koledze. :D

#297 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 25 maja 2009 - 11:55

Dołączona grafika

#298 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 25 maja 2009 - 12:04

Panowie, ale znowu zaczynacie OT. Potem będziecie się dziwić, że jakiś mod skasował posty. EOT plis.

#299 iMaks

iMaks
  • 1 323 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 czerwca 2009 - 09:01

Witam zgłaszam kandydaturę na moderatora, mam mało postów lecz na forum jestem od dłuższego czasu, gdyż dużo czytam.

#300 BiM Service

BiM Service

user_jgora

• 972 postów
  • SkądJelenia Góra

Napisano 26 czerwca 2009 - 06:41

Witam zgłaszam kandydaturę na moderatora, mam mało postów lecz na forum jestem od dłuższego czasu, gdyż dużo czytam - glownie komiksy, czasem tez sms-y i ulotki z marketu...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych