misioslaw!!! wiesz co pierwsze co bym zrobila to zbanowala takiech kolesi jak ty!!!! ma byc fajnie!!! a przez te twoje gadki odechciewa mi sie wogole tutaj byc!! czlowieku!!! ja sie na apple pojawilam nie po to zeby pomagac innym a zeby pomoc sobie!!! to ze nie udzielam sie w innych dzialach to nie znaczy ze tego nie czytam!!!! czlowieku!!! wez przestan jestes jakis dziwny! tacy nie oprzyjemni kolesie jak ty niszcza to forum!!! nie widziales ze dawalam usmieszki??? nie wiesz co to zarty???
Wybacz, ale misioslaw ma racje. Udzielasz się w temacie, jednak Twoja wypowiedź niedość, że nie wnosi nic konkretnego do tematu, to jeszcze niemal zawsze staje się zalążkiem flame'u.
Nie mam nic przeciwko Twojej obecności wśród nas, jednak podstawowa zasada takiej społeczności, jaką jest myapple, jest: nie róbmy kakofonii, jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia - milcz i czekaj aż ktoś napisze coś, co potrafisz konkretnie skomentować.
Co z tego, że myapple jest kopalnią wiedzy, skoro żeby do niej dotrzeć, trzeba przedzierać się przez setki nic nieznaczących postów?
A potem wszyscy dziwią się, że co chwilę padają pytania poruszane miliony razy...
Po to powstał ten wątek, żebyśmy mogli ustalić co zobić aby takich sytuacji nie było, jednak również i on zamienia się znowu w walkę interpersonalną userów.
Wracając do tematu:
iPhone, odblokowywanie, itp: proponuję utworzyc konkretny i obszerny tutorial na ten temat, a same pytanie odnośnie tej tematyki po prostu tępić, powołując się "jest tutorial, on wszystko wyjaśnia".