Pewnie niewiele Ci to pomoże ale ten którego mam w tej chwili to DMTLR (48 tydzień) i miał soft 7.0.4.
Wręcz przeciwnie, bardzo pomogło, bo to oznacza, że do tych nowszych (z grudnia) wgrywają 7.0.4 a myślałem, źe zostawiają zawsze 7.0.3.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 16 grudnia 2013 - 21:06
Pewnie niewiele Ci to pomoże ale ten którego mam w tej chwili to DMTLR (48 tydzień) i miał soft 7.0.4.
Napisano 16 grudnia 2013 - 21:13
A i B rzadko spotykane, u nas na forum miał to chyba kolega Cassinipl w pierwszym Air. Z kolei ciemniejszy obszar oznaczony jako D ma zdaje się kolega EMU ale cicho sza bo to tajemnica
a ekran jego Air'a oficjalnie znany jest jako "śnieżna biel".
Napisano 16 grudnia 2013 - 21:40
Napisano 16 grudnia 2013 - 22:01
Jak mi przykro, że po raz kolejny zamiast pisać o iPad Air w temacie jemu poświęconym piszesz o kimś lub czyimś życiu. Spodziewałeś się, że o czym będę pisał w temacie iPad Air skoro Twoja ukochana firma od 1,5 miesiąca nie potrafi dostarczyć mnie i wielu innym osobom przyzwoitego egzemplarza? Że będę ich wychwalał? Masz ciemniejszy fragment ekranu co widziałem na Twoich zdjęciach więc o tym wspominam, wolno mi. Jeszcze raz upraszam Cię przyjacielu byś trzymał się tematu i pisał o urządzeniu bo nie mam zamiaru udowadniać Ci czy moje życie jest rozrywkowe czy nudne, nie ten temat i nie to forum. Pozdrawiam.Nie prowokuj specjalisto od kiepskich ekranów i mega wadliwych iPadów. Jak że mi przykro że od 1,5 miesiąca o niczym innym nie potrafisz już pisać. Twoje życie na prawdę musi być nudne.
Napisano 16 grudnia 2013 - 22:11
Napisano 16 grudnia 2013 - 22:25
Napisano 16 grudnia 2013 - 22:36
Swoją wiedzę opieram na tym co widziałem w pierwszym iPadzie Air z iSpot i dwóch Airach z AOS.RBB Twoja wiedzę popierasz tylko na zdjęciach i jak wiele osób informowalao Cię o jakości zdjeć, oświetlenia i wielu czynnikach Ty dalej wiesz najlepiej. Ja nie narzekam na jakość swojego iPad i nie mam powodów do wymian. I to tak najbardziej Cię boli? Mało tego nie prowokuje tak jak Ty w swoich postach.
Żeby nie było offtop, nową beta systemu spowodowała mega płynność systemu. Jest perfekcyjnie.
#wojtkow może faktycznie należy zrobić porządek z tym tematem?
Co rozumiesz pod pojęciem "zrobić porządek"? Zamknąć wątek jak proponowałeś kiedyś? Komu miałoby to służyć? Apple? Bo na pewno nie potencjalnym nabywcom iPada Air. Najlepiej założyć własne forum i banować i zamykać tam wszystko co będzie wrogie wobec systemu#wojtkow może faktycznie należy zrobić porządek z tym tematem?
Napisano 16 grudnia 2013 - 22:56
Napisano 17 grudnia 2013 - 00:01
LoL tak z ciekawości włączyłem sobie czarne tło i podświetlenie na maxa żeby zobaczyć z której strony mam podświetlenie i zauważyłem ze mam dwa martwe pixele, to znaczy świecą na biało. iPada kupiłem w dniu premiery wiec 14 dni na zwrot już minął, ciekawy jestem jak jest z gwarancją bo zwykle producenci dopuszczają pewną ilość uszkodzonych pixeli. Tak na marginesie to na szczęście nie są widoczne w codziennym użytkowaniu.
Napisano 17 grudnia 2013 - 00:16
Napisano 17 grudnia 2013 - 01:15
Napisano 17 grudnia 2013 - 01:16
Żeby nie było offtop, nową beta systemu spowodowała mega płynność systemu. Jest perfekcyjnie.
Napisano 17 grudnia 2013 - 06:50
Na zdjęciach wbrew temu co sądzisz można jednak wiele zobaczyć, nie zawsze można być pewnym ale czasem pewne mankamenty są widoczne. Obiecuję, że przestanę pisać źle o Air, w sumie to pewnie wcale nie będę już o nim pisał, zaraz po tym jak dostanę poprawny egzemplarz. Gdyby nie zwalony żyroskop już miałbyś mnie prawdopodobnie z głowy.
Safari już nie przeładowuje tak kart ? I animacje działają szybciej ? I jak z multitaskingiem? Bo po otatnich dwóch respringach (rebootach?) chcąc zmienić aplikację w tle trochę się wkurzyłem :/
Napisano 17 grudnia 2013 - 17:57
Napisano 17 grudnia 2013 - 18:52
Moze warto byloby poprrosic redakcje myapple zeby zamiescila watek fatalnej jakosci airow na stronie glownej jako artykul ?
Problem jak widac po wpisach jest ogromny i nie dotyczy tylko ekranow tylko ogolnie fatalnego wykonania.
Prosze nie mylic fatalnego wykonania z fatalnymi materjalami. Te w air uwazam za dobrej jakosci.
Mozliwe ze jesli pojawil by sie artykul moglibysmy napisac wszyscy do apple i poprosic o zajecie stanowiska, podpierajac sie tym watkiem oraz artykulem na najpopularniejszej w kraju stronie o marce.
Pozdrawiam
Napisano 17 grudnia 2013 - 18:54
No co ty jeszcze stracą tytuł rzetelny portal i wywala ich z google, nie warto ;p
Napisano 17 grudnia 2013 - 20:03
Napisano 17 grudnia 2013 - 20:12
Ile czasu mam na wymianę ipada air z racji wadliwego ekranu (light leak)? Zakup w AOS. ważna jest data zamówienia czy data odbioru towaru?
Napisano 17 grudnia 2013 - 20:17
Napisano 17 grudnia 2013 - 20:29
Safari już nie przeładowuje tak kart ? I animacje działają szybciej ? I jak z multitaskingiem? Bo po otatnich dwóch respringach (rebootach?) chcąc zmienić aplikację w tle trochę się wkurzyłem :/
Napisano 17 grudnia 2013 - 21:08
Zgadza się, 14 dni kalendarzowych a "Towary zakupione w internetowym sklepie Apple Store, które zostaną odebrane między 1 listopada 2013 r. a 25 grudnia 2013 r., można zwracać do 7 stycznia 2014 r."
Odsyłanie produktów i zwrot pieniędzy - Apple Store (Polska)
@djdom napisz coś więcej o tej sztuce, którą wczoraj dostałeś. Pisałeś tylko, że jedna strona jest ciemniejsza a druga jaśniejsza a poza tym? Żółty? Biały? BS? Jakieś inne atrakcje czy poza tym było ok? Coś pisałeś, że go wymieniasz czy źle zrozumiałem?
Napisano 17 grudnia 2013 - 21:19
@djdom napisz coś więcej o tej sztuce, którą wczoraj dostałeś. Pisałeś tylko, że jedna strona jest ciemniejsza a druga jaśniejsza a poza tym? Żółty? Biały? BS? Jakieś inne atrakcje czy poza tym było ok? Coś pisałeś, że go wymieniasz czy źle zrozumiałem?
Podawać inny powód wymiany, czy przyjmują wymianę z racji wadliwego ekranu?
Mam wrażenie, że mój ekran jest zasikany; napewno lewastrona jest ciemniejsza
W przypadku popisania na klawiaturze ekranowej w pozycji pionowej, od klawiszy T G B widoczny jest żółtawy/ciemniejszy odcień.
Napisano 17 grudnia 2013 - 21:28
W porównaniu do obecnego, to miał cieplejszą kalibrację. W związku z tym lewa strona mniej podświetlona wydawała się żółta, a prawa biała. Stosunkowo mały light bleeding. Dla mnie był identyczny jak ten co mam ale z cieplejszą barwą. Tak zleciłem wymianę na nowy, ten otrzymany jutro TNT zabiera i ok 27 mam dostać nową sztukę. Ciekawe czy jest szansa na lepszą sztukę.
Nic nowego, a tak na serio to katastrofa...
Napisano 17 grudnia 2013 - 21:54
Jeśli lewa jest ciemniejsza i żółta to mów im jak jest i niech wymieniają.Podawać inny powód wymiany, czy przyjmują wymianę z racji wadliwego ekranu?
Mam wrażenie, że mój ekran jest zasikany; napewno lewastrona jest ciemniejsza
No to nie jest dobrze. Moja wczorajsza wymiana też ma być około 27 grudnia.W porównaniu do obecnego, to miał cieplejszą kalibrację. W związku z tym lewa strona mniej podświetlona wydawała się żółta, a prawa biała. Stosunkowo mały light bleeding. Dla mnie był identyczny jak ten co mam ale z cieplejszą barwą. Tak zleciłem wymianę na nowy, ten otrzymany jutro TNT zabiera i ok 27 mam dostać nową sztukę. Ciekawe czy jest szansa na lepszą sztukę.
Nic nowego, a tak na serio to katastrofa...
Napisano 17 grudnia 2013 - 22:43
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych