Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad Air

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1956 odpowiedzi w tym temacie

#1051 ozizkar

ozizkar
  • 28 postów
  • SkądGdynia

Napisano 25 listopada 2013 - 22:22

Czyli szedł 8 dni ?

#1052 grzes1213

grzes1213
  • 72 postów

Napisano 25 listopada 2013 - 22:50

no oprócz weekendu, którego się nie liczy. na kopercie było nadanie z NL a na koncie widniała informacja , że idzie z CZ , więc tak naprawdę nie wiem gdzie go nadali:)

#1053 migal

migal
  • 351 postów
  • Skądmam wiedzieć ?

Napisano 25 listopada 2013 - 22:56

Tak - sam się zdziwiłem - ale ja przy wszystkich iSprzętach, jakie kupiłem ostatnio w AOS mam taki termin zwrotu przy zamówieniu: 7 stycznia 2014.

Gdzie można sprawdzić ten termin zwrotu ?

#1054 tmb

tmb
  • 119 postów

Napisano 25 listopada 2013 - 23:02

Gdzie można sprawdzić ten termin zwrotu ?

Ja go widzę jak kliknę "zwróć pozycje" przy rzeczach z zamówienia.

#1055 masi0

masi0
  • 332 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 listopada 2013 - 08:49

z cyklu artykuł sponsorowany:D ciekawe przez kogo :cool:
Apple iPad Air vs. Samsung Galaxy Note 10.1 2014: Center of gravity - GSMArena.com

#1056 nexus23

nexus23
  • 25 postów
  • SkądCoventry/Gorzów Wlkp

Napisano 26 listopada 2013 - 09:33

Witam, w niedziele kupilem Ipada air. Poprzednio mialem ipda 3, porownujac te dwa modele jestem bardzo pozytywnie zaskoczony! Air jest o wiele cienszy i lzejszy, co wplywa pozytywnie na prace z uzadzeniem gdy je trzymasz w reku. No i oczywiscie wydajnosc miezdzy! Jest o wiele szybszy od ipada 3, obrobka wideo i gry ladauja sie o wiele szybciej.

#1057 djdom

djdom
  • 210 postów

Napisano 26 listopada 2013 - 10:12

Czy koledzy orientują się co można się spodziewać po "black friday"? Jakie mogą być rabaty i czy można się spodziewać na ipady czy tylko akcesoria?

#1058 RBB

RBB
  • 1 371 postów

Napisano 26 listopada 2013 - 10:21

Czy koledzy orientują się co można się spodziewać po "black friday"? Jakie mogą być rabaty i czy można się spodziewać na ipady czy tylko akcesoria?

Z fotki wynika, że i na iPad'y.
Jednodniowy festiwal zakupów - Apple Store (Polska)

O rabatach w zeszłym roku można poczytać tutaj.
•• Czarny Piątek w polskim Apple Store online. Ile można zaoszczędzić? | Black Friday Apple Store - tańszy iPad, MacBook - przeceny w Apple Store

#1059 Patroy

Patroy
  • 81 postów

Napisano 26 listopada 2013 - 16:28

Ta fotka to jest identyczna jak rok temu, tylko ipad się zmienił

#1060 JerzyMarian

JerzyMarian
  • 183 postów

Napisano 26 listopada 2013 - 22:46

jest dużo szybciej i bardzo dobrze trzyma bateria. W moim odczuciu dużo lepiej niż na pozostałych urządzeniach, które miałem w posiadaniu (iPad2 oraz New iPad)

W moim Air 64 GB Wi-Fi bateria wytrzymuje do 15 godz., a więc znacznie lepiej niż w przypadku iPada 2.

#1061 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 listopada 2013 - 08:04

U mnie rownież całkiem nieźle wygląda sytuacja z baterią. Na LTE w użyciu już ponad 9h, a pozostało jeszcze 61%. Szkoda IP5 nie daje takiej rady ;([ATTACH=CONFIG]18598[/ATTACH]

#1062 nexus23

nexus23
  • 25 postów
  • SkądCoventry/Gorzów Wlkp

Napisano 27 listopada 2013 - 09:22

U mnie rownież całkiem nieźle wygląda sytuacja z baterią. Na LTE w użyciu już ponad 9h, a pozostało jeszcze 61%. Szkoda IP5 nie daje takiej rady ;([ATTACH=CONFIG]18598[/ATTACH]

Dokladnie, moj tez radzi sobie bardzo dobrze 15h pracy to minimum! Iphone chyba nigdy nie uswiadczy takich osiagow.

#1063 Qper

Qper
  • 195 postów

Napisano 28 listopada 2013 - 20:05

Podziele się swoimi problemami z iPadem Air. Jestem wiernym uzytkownikiem Apple i dosc czesto wymienia sprzet na nowy. I odziwno zawsze mam z tym problem. iPada Air wymienialem 2 razy i ostatecznie zrezygnowałem z zakupu. Na pierwszego czekałem 10 dni na wysyłke potem kilka dni na transport. iPad mial problemy z ekranem szeroko opisywane plus dodatkowo nadzyczajnie luźny przycisk wlaczania (latal w kazdą strone) oraz nerowno spasowany plastki oslony anteny GSM wzgledem aluminium. Oczywiscie wymiana i kilka dnj czekania na nowego. Ekran dobry tylko mial skaze.... Pod ikona wifi pionowy pasek pikseli jasniej swiecacych na bialym tle. Dosc widoczne i drazniace. Dodatkowo lekko zapadniety przycisk home.... Postanowilem oddac i poczekac az produkcja sie wyrobi i bedzie spokojniej. Wtedy sprobuje kupic ponownie.

#1064 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 listopada 2013 - 23:32

Bateria jest fantastyczna, mi trzyma 15-17h użytku :) Ostatnio rzeczywiście kilka razy wywaliło mi się Safari. I tu nie chodzi o jakieś przeładowanie, po prostu jest coś nie tak. Safari potrafi się wyłożyć przy otwartej jednej zakładce z prostą strona jak i przy dwudziestu "ciężkich" ;)

#1065 robertpatrykk

robertpatrykk
  • 141 postów
  • SkądŁódź, PL

Napisano 29 listopada 2013 - 08:39

Wczoraj udało się osiągnąć blisko 19 godzin na 3G. :)

#1066 eviltomek

eviltomek
  • 780 postów
  • SkądDębica

Napisano 29 listopada 2013 - 10:13

Promocja w apple store nawet ok taniej o 170zl warto kupic :D

#1067 Sami_1

Sami_1
  • 80 postów

Napisano 29 listopada 2013 - 10:46

Spory skok Przesiadłem się z iPada 1 na Air więc skok miałem spory. Różnica w gabarytach dość znaczna. Jest leciutki, mniejszy. Trudno się przyzwyczaić do trzymania go. Podobny szok jak przy zmianie iPhona na 5, ale pewnie i z tym się oswoję :) Jeżeli chodzi o szybkość działania - trudno to w ogóle porównywać - spory skok.

#1068 cassinipl

cassinipl
  • 121 postów

Napisano 29 listopada 2013 - 14:49

Dzisiaj doszła do mnie informacja, że Apple zerwało umowy z LG i z.... Sharpem bodajże? Powodem miała być niska jakość matryc i nie spełnianie wymogów technicznych. Dodatkowo dowiedziałem się, że tymczasowy brak ipadów w Polsce i długi czas oczekiwania na dostawę (wiem bo kolega czeka 2 tygodnie na konkretny egzemplarz i poczeka jeszcze dwa) spowodowany jest, ponowną kontrolą jakości już wyprodukowanych egzemplarzy i chwilowym zawieszeniem produkcji. Na ile ta informacja jest wiarygodna to nie wiem, przekazał mi ją facet w iStrefa.

#1069 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 29 listopada 2013 - 15:34

Na ile ta informacja jest wiarygodna to nie wiem, przekazał mi ją facet w iStrefa.

Akurat do informacji podawanych przez sprzedawców sklepów detalicznych, podchodził bym mniej więcej tak samo, jak do informacji podawanych w SE czy Fakcie...

Bo po pierwsze taka informacja była by pierwsza na portalach branżowych a nie u Pana Krzysia z za lady, po drugie w okresie świątecznum nikt nie pozwoli sobie na wstrzymanie produkcji, bo byłoby to samobójstwo...

#1070 Dawidek123

Dawidek123
  • 36 postów

Napisano 29 listopada 2013 - 16:51

Witam! Czy jeżeli dziś - w ramach promocji - zakupię iPada Air i okaże się, że coś jest nie tak z ekranem (czy czymkolwiek), to będę mógł bez problemów robić wymianę sprzętu przy uwzględnieniu ceny promocyjnej? (Bo czy wtedy chodzi o wymianę sprzętu, czy po prostu zwrot, odzyskanie pieniędzy i kupno nowego?)

#1071 RBB

RBB
  • 1 371 postów

Napisano 29 listopada 2013 - 16:56

Dzisiaj doszła do mnie informacja, że Apple zerwało umowy z LG i z.... Sharpem bodajże? Powodem miała być niska jakość matryc i nie spełnianie wymogów technicznych. Dodatkowo dowiedziałem się, że tymczasowy brak ipadów w Polsce i długi czas oczekiwania na dostawę (wiem bo kolega czeka 2 tygodnie na konkretny egzemplarz i poczeka jeszcze dwa) spowodowany jest, ponowną kontrolą jakości już wyprodukowanych egzemplarzy i chwilowym zawieszeniem produkcji. Na ile ta informacja jest wiarygodna to nie wiem, przekazał mi ją facet w iStrefa.

Gość pewnie przeczytał kiedyś to,
Low Retina iPad Mini Production Reportedly Due to Burn-In Issue on Sharp's Display Panels - Mac Rumors
trochę wymieszał, dodał od siebie i powstała nowa, miejska legenda :D

Witam!
Czy jeżeli dziś - w ramach promocji - zakupię iPada Air i okaże się, że coś jest nie tak z ekranem (czy czymkolwiek), to będę mógł bez problemów robić wymianę sprzętu przy uwzględnieniu ceny promocyjnej?

Też zamówiłem Air'a z rabatem i nie wyobrażam sobie, że nie mógłbym go wymienić gdyby miał żółty ekran tylko dlatego, że kupiłem go taniej w czarny piątek. Sztuka za sztukę, tak to chyba działa, ale mogę się mylić.

#1072 migal

migal
  • 351 postów
  • Skądmam wiedzieć ?

Napisano 29 listopada 2013 - 20:57

Też zamówiłem Air'a z rabatem i nie wyobrażam sobie, że nie mógłbym go wymienić gdyby miał żółty ekran tylko dlatego, że kupiłem go taniej w czarny piątek. Sztuka za sztukę, tak to chyba działa, ale mogę się mylić.

Jeśli będziecie wymieniać a nie zwracać i kupować ponownie to będzie to oczywiście w ramach tej ceny, którą już zapłaciliście. Co wy ludzie ... ogarnijcie się.

#1073 cassinipl

cassinipl
  • 121 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 02:02

Tyle dobrego, że oprogramowanie ogarnęli i już się nie zacina przy obrocie ekranu i przy powrocie do głównego ;d

#1074 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 30 listopada 2013 - 02:07

Komu nie zacina temu nie zacina.

#1075 cassinipl

cassinipl
  • 121 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 14:38

"Zamówienia objęte zniżką promocyjną lub kuponem rabatowym nie podlegają zwrotowi online. Aby dowiedzieć się, które zamówienia podlegają zwrotowi, skontaktuj się z przedstawicielem sklepu Apple Online Store." - Apple Polska

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych