Byłeś ostatnio w Apple Store by się dowiedzieć? Czy jak myśle-są to tylko twoje domysły?
To źle myślisz. Wczoraj byłem w Naperville, a także w T-Mobile w Barlington. Nie wszystkie kolory i nie wszystkie rozmiary RAM, ale są.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 23 września 2013 - 15:27
Byłeś ostatnio w Apple Store by się dowiedzieć? Czy jak myśle-są to tylko twoje domysły?
Napisano 23 września 2013 - 15:35
Napisano 23 września 2013 - 16:15
To źle myślisz. Wczoraj byłem w Naperville, a także w T-Mobile w Barlington. Nie wszystkie kolory i nie wszystkie rozmiary RAM, ale są.
Napisano 23 września 2013 - 16:24
Z tym ze pytanie było tylko i wyłącznie o iP 5S bez SIMlocka które bedą działać w PL.
Pytałeś konkretnie o iPhone'a 5S w wersji Factory Unlocked?
Napisano 23 września 2013 - 16:30
A jak myślisz? Specjalnie zapytałem, czy będzie działać w Polsce, co? A co mnie to obchodzi !.
Napisano 23 września 2013 - 16:32
Myśle ze wprowadzasz ludzi w błąd swoimi niedokładnymi informacjami.
Napisano 23 września 2013 - 16:34
Napisano 23 września 2013 - 16:38
Napisano 23 września 2013 - 16:41
Napisano 23 września 2013 - 16:45
Genialne. To że nie ma ich w necie oznacza że nie można ich kupić ^^ Kolejny popis "inteligencji" ze strony czołowego eksperta forum MyA.
Napisano 24 września 2013 - 18:16
Napisano 24 września 2013 - 18:22
Napisano 25 września 2013 - 05:42
Napiszę to po raz ostatni, bo dyskusja z tobą jest bezsensowna. To że nie ma ich na www nie znaczy że nie ma ich w sklepach. Różnica między tobą a mną jest taka że ja opieram swoją wiedzę na doświadczeniu a nie na suchych faktach które wyczytsz a potem skopiujesz. Użytkownik Narmer który mieszka w stanach chyba wie lepiej gdzie był, co widział i słyszał. Jeżeli pisze że iP 5s były dostępne to nie widzę powodu aby mu nie wierzyć. Tak samo jak mojemu znajomemu, skoro twierdzi że kupił 2 x 5s wierze mu. Dopóki więcej osób które mieszkają w stanach nie napiszą że faktycznie trudno dostać 5s nie uwierzę w to. Tak więc amex daruj sobie żałosne próby ataku na moją osobę. Nie jesteś najmądrzejszy na tym forum , a internet oraz strony które z pasją czytasz i kopiujesz nie są 100% źródłem wiedzy i prawdy.Po raz kolejny mylisz się na mój temat. Widzę ze nie wiesz ze w necie można tez sprawdzić dostępność iP 5S w danym sklepie.
Mówisz ze rzekomo twoj znajomy kupił wczoraj 5S w Apple Store w Pasadenie? Sprawdziłem: wynik: "Unavailable for Pickup".
[ATTACH=CONFIG]17214[/ATTACH]
@Narmer.
Byłeś w Naperville? Oto wynik:
"Unavailable for Pickup".
[ATTACH=CONFIG]17215[/ATTACH]
Sprawdziłem wiele innych salonów Apple: jest dokładnie tak samo.
@Paf- wypowiadasz się w temacie o którym nie masz żadnego pojęcia. A przy okazji wprowadzasz ludzi którzy na tym forum poszukują informacji w w/w temacie-w błąd.
Napisano 25 września 2013 - 05:49
Napisano 27 września 2013 - 21:16
Napisano 27 września 2013 - 22:03
Napisano 27 września 2013 - 22:31
Napisano 27 września 2013 - 23:09
Napisano 28 września 2013 - 08:57
@PENDOLINO a jak z baterią? Jest lepiej jak w 5?
Witam,
Dzisiaj sobie sprawiłem i kilka przemyśleń. Telefon-zabaweczka przy moim SGS4. Na ekraniku wielkości znaczka pocztowego niewiele widać, trzeba przybliżać. Wygląd pewnie kwestia przyzwyczajenia, ikony jeszcze jakoś ujdą ale ten pasek na dole..? Nie. Żeby całość wyglądała w miarę ok, to pasuje jedna tapeta z palety systemowych. O to chodziło twórcom, srsly?? Do tego większość apek ze starym wyglądem i klawiaturą - totalny chaos. Chciałoby się rzecz "co za gówno"..
Ale najlepsze na koniec. Dla miłośników teorii lagującego androida. iP5S laguje bardziej od sgs4 przy animacji wyjścia z aplikacji przyciskiem. Mega zonk :-)
Napisano 28 września 2013 - 11:22
Ekran wielkości znaczka pocztowego? Hmm... Nic bardziej nie cieszy mego oka, niż widok faceta z patelnią przy uchu:mrgreen: :mrgreen:Witam,
Dzisiaj sobie sprawiłem i kilka przemyśleń. Telefon-zabaweczka przy moim SGS4. Na ekraniku wielkości znaczka pocztowego niewiele widać, trzeba przybliżać. Wygląd pewnie kwestia przyzwyczajenia, ikony jeszcze jakoś ujdą ale ten pasek na dole..? Nie. Żeby całość wyglądała w miarę ok, to pasuje jedna tapeta z palety systemowych. O to chodziło twórcom, srsly?? Do tego większość apek ze starym wyglądem i klawiaturą - totalny chaos. Chciałoby się rzecz "co za gówno"..
Ale najlepsze na koniec. Dla miłośników teorii lagującego androida. iP5S laguje bardziej od sgs4 przy animacji wyjścia z aplikacji przyciskiem. Mega zonk :-)
Napisano 28 września 2013 - 12:29
Zapierałem się, że nie kupię 5S'a, a jednak kupiłem i... jestem zadowolony
. Przesiadka z 5 zauważalna szczególnie w kontekście responsywności na iOS7 choć to może subiektywne odczucie, lepszy aparat (tu duża różnica, po prostu jest o wiele lepiej), touchID na początku trochę wkurza gdy człowiek od lat przyzwyczajony był do ekspresowego odblokowywania telefonu za pomocą kodu, jednak to kwestia przyzwyczajenia, po jednym pełnym dniu już jest ok. Kolor (Space Gray) jest specyficzny, przez kilka godzin po wyjęciu z pudełka chciałem wracać do czarnej 5'ki bo wydawała się bardziej charakterna, teraz jednak już polubiłem nowy kolor Apple i nie wróciłbym do black 5. Jakość obudowy wydaje się być też lepsza od czarnych 5 więc jest szansa, że telefon dłużej będzie świeżo wyglądał.
Co jeszcze, hmm... w porównaniu do 5'ki dziwnie, a może inaczej chodzi home button, i tutaj pytanie - czy ktoś kto ma 5S też może to potwierdzić? Przy mocnym naciśnięciu słyszalne jest specyficzne kliknięcie, w 5'ce ten klik był bardziej "głuchy". W drugim 5S, który jest też w domu od wczoraj home button pracuje identycznie - klik jest po prostu inny.
Napisano 28 września 2013 - 12:35
@PENDOLINO a jak z baterią? Jest lepiej jak w 5?
Napisano 28 września 2013 - 13:05
Napisano 28 września 2013 - 16:56
Napisano 28 września 2013 - 18:33
Mega zonk to jest domyślna aplikacja SMS w Androidzie, która od lat wygląda tak jakby stworzyli ją autorzy Pacman'a z 1980 roku. Co więcej - nikt od lat nie wpadł na to, że te paskudztwo wypadałoby jakoś stylistycznie poprawić. W iOS7 kwestia responsywności jest do poprawy ale to kwestia nieodległego czasu, a w Androidzie, nawet na topowych sprzętach, nawet przy najnowszych aktualizacjach sprzęt dalej się przycina czy potrafi się zawiesić albo "nieoczekiwanie" zamknąć. Temat wykonania Samsunga już przemilczę, bo jak jest każdy wie.
Retina od Apple kosi naturalnością Samsungowego, osikanego super amoleda. Ale kto co lubi
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych