Pienie? Obalam cos co nie jest zgodne z prawda. Myslalem, ze od tego jest forum, aby wymieniac sie rzetelnymi informacjami i prowadzic rzeczowa dyskusje.
Faktycznie twój monolog jest bardzo rzeczowy. I wcale się nie pienisz w tej chwili.
Na chwile obecna to pienisz Ty OleYek probujac na sile udowodnic ile to rozumow nie pozjadales dodajac swoje marne trzy grosze, nie wnoszac nic do dyskusji odnosnie pierwszych wrazen zwiazanych z 5S. Co wiecej wychodzi na to, ze masz uzytkownikow forum, ktore swoja droga moderujesz za idiotow. Bo chyba logicznym jest, ze skoro napisalem o, uwaga,
Ja tylko zwróciłem grzecznie uwagę, że jak widać po powyższych postach, ludzie nie do końca wiedzą, że dyskutujecie o RFN a nie o polskich sklepach. I tylko poprosiłem o to, zeby ująć tę informację, zanim się arogancko komuś napisze "kłamstwo".
tutaj sie skup - Apple Store to nie chodzi mi o iSpot/Cortland/Euro Rtv Agd/bazar z telefonami czy teletorium w galerii, prawda?
Klapki na oczach piana na ustach a nie masz pojęcia co się dzieje na forum. Tak, dla dużej większości ludzi iTerra iSpot i iCokolwiek to są sklepy Apple Store.
Co ma prawo niemieckie do polityki Apple odnosnie zwrotow?!
Bo w Niemczech 14 dni na zwrot to akurat nie żadna łaska Apple tylko wymóg prawny. I była to dygresja, tylko, ze Ty takiego szału dzikiego dostałeś, że nie zauważyłeś.