ile zapłaciliście za swoje 5s? zastanawiam się nad wyjazdem, bo na allegro ceny są kosmiczne...
Teraz to możesz się przejechać wyłącznie na kawę

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 22 września 2013 - 13:48
ile zapłaciliście za swoje 5s? zastanawiam się nad wyjazdem, bo na allegro ceny są kosmiczne...
Napisano 22 września 2013 - 13:50
Napisano 22 września 2013 - 14:10
Napisano 22 września 2013 - 14:19
Teraz to możesz się przejechać wyłącznie na kawę
. W Niemczech wyprzedali wszystko, kolejna dostawa październik.
Napisano 22 września 2013 - 14:46
Napisano 22 września 2013 - 14:51
Mam pytanko. Nie znam niemieckiego a chciałbym zamówić na niemieckim appstore.
5s 32 GB kosztuje 799euro ale piszę tam dodatkowo "Einschließlich Mehrwertsteuer i. H. v. ca. 128,00 €.*".
Tutaj moje pytanie. Musze do 799 euro doliczyć to 128 euro i to jest cena końcowa? Sorry za głupie pytanie
Napisano 22 września 2013 - 14:54
Napisano 22 września 2013 - 15:59
Touch ID działa w 99% dobrze, oczywiście musisz wybudzić urządzenie jak do tej pory to mialo miejsce, ale po wcisnieciu HB nie musisz puszczac i dotykac ponownie, wystarczy ze zostawic palec lekko przyłożony do HB i telefon sie odblokuje w ułamku sekundy.
Aparat bardzo dobry ale jakiejs ogromnej różnicy w porównaniu do iPhone 5 nie zauważyłem, nowy LED znacznie polepszył jakość zdjęc i widać to na zdjęciach, Burst Mode działa tak szybko jak karabin:) próbowałem zamulić go i trzymać spust migawki tak długo az zacznie sapać ale przy 400 zdjęciach poddałem sięStabilizacja ok, ale mi na niej bardzo nie zależy więc nie zwróciłem większej uwagi.
Napisano 22 września 2013 - 16:18
@pendolino: Kawę ze Starbucksa rozdawali gratis nad ranem
plus parasole dorzucali bo padało. Solida firma.
Napisano 22 września 2013 - 16:26
Napisano 22 września 2013 - 16:29
Dzięki za odpowiedz. A jak jest w przypadku jakiegoś nieodebranego powiadomienia? Jeśli użyjesz touch id to po prostu się tel odblokuje? Czy przechodzi do jakiejś aplikacji? (raczej nie bo co gdy jest kilka różnych powiadomień?) Bo w przypadku gdy przesuwasz np. wiadomość i pokazuje się klawiatura do wpisania hasła, wtedy także można użyć touch id, tak rozumuję (pomijam sytuację, w której nie trzeba podawać hasła przy odpowiedzi na wiadomość). A jak jest w rzeczywistości?
Napisano 22 września 2013 - 17:59
Napisano 22 września 2013 - 18:41
Po wejściu w powiadomienie na LS wpisujesz kod blokady (tak jak to było do tej pory) lub po prostu używasz Touch ID i włączy Ci się dana aplikacja. Kod lub użycie Touch iD jest wymagane nawet przy odp na wiadomość.
Napisano 22 września 2013 - 19:01
Po wejściu w powiadomienie na LS wpisujesz kod blokady (tak jak to było do tej pory) lub po prostu używasz Touch ID i włączy Ci się dana aplikacja. Kod lub użycie Touch iD jest wymagane nawet przy odp na wiadomość.
Napisano 22 września 2013 - 19:09
Odhaczyłem i nadal chce kod lub Touch ID.
Napisano 22 września 2013 - 21:23
Ciekawe spostrzeżenie. Pages pewnie zbudowane tylko dla 32 bitów - może ma to jakiś związek.[...] Archaiczne już wręcz Pages uruchamia się szybciej na 5! Na 5S trzeba chwilkę poczekać, jest to zauważalne.
[...]
Napisano 22 września 2013 - 21:27
Zajrzalem dzisiaj do sklepu z elektronika i potestowalem na spokojnie wszystkie nowe iPhony. Gdybym mial wybierac z nowosci to majac w reku wszystkie wersje 5s i niebieskiego 5c musze stwierdzic ze nie warto wydawac pieniedzy na s-ke. W dzialaniu podstawowych aplikacji nie widac zadnej (!) roznicy a wersja C w rzeczywistosci wyglada bardzo solidnie.
Ostatecznie jednak ponownie sobie odpuszcze - wczesniej bylem zawiedziony 5-tka a teraz niewiele sie zmienilo (plus fatalny wyglad iOS7).
http://youtu.be/NTp_zzPcCEo
Napisano 23 września 2013 - 00:24
Czy ktoś może wyjaśnić tę kwestię? Nie jest to jasne, a na portalu pclab znalazłem takie wyjaśnienie: iPhone 5S - ruszyła sprzedaż i już jest za mało dostaw :: PCLab.plWitam, mam takie pytanie, jeśli zamówię iPhone 5s ze strony apple: iPhone 5s - Buy iPhone 5s in 16GB, 32GB, or 64GB - Apple Store (U.S.) i wybiorę opcję za 649$ na T-mobile, czy będzie on działał normalnie, bez ściągania simlocka w Polsce (orange)? Bo z tego: "If you buy iPhone for T-Mobile, it will arrive with a nano-SIM card already installed that you can activate by visiting an Apple Retail Store or a T-Mobile store or by calling T-Mobile. When you travel internationally, you can use a nano-SIM card for iPhone 5s from a local GSM carrier." wyniaka, że tak, ale wolę się upewnić. Z góry dzięki za pomoc
Napisano 23 września 2013 - 00:47
Napisano 23 września 2013 - 07:31
Chcę kupić w przez strone apple.com: iPhone 5s - Buy iPhone 5s in 16GB, 32GB, or 64GB - Apple Store (U.S.) . Wtedy będzie dobrze? Bo co znaczy w tym wypadku "T-Mobile contract-free."?To zależy gdzie kupisz:
-jeśli w salonie T-Mobile to tel będzie miał SIMlocka na tą sieć.
-jeśli kupisz wersję Factory Unlocked w Apple Store-to będzie działać w każdej sieci GSM rownież w PL.
Napisano 23 września 2013 - 14:47
Napisano 23 września 2013 - 14:53
Napisano 23 września 2013 - 14:57
Napisano 23 września 2013 - 15:20
Nie łudz się. Wszystkie tel bez kontraktu i SIMlocka zostały wyprzedane. Zarówno w EU jak też w USA.
Napisano 23 września 2013 - 15:23
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych