Mam pytanie do posiadaczy iPada mini. Jak teraz chodzi z 7.03? Intersują mnie:
1) dzielenie klawiatury pionowej i poziomej
2) przekręcanie ekranu
3) ibooks - jak chodzi np ze zeskanowanym podręcznikiem, jak chodzi ogólnie z pdf.
4) czy dalej brak jest widoku okładek w Albumy w Muzyce?
Z góry dzięki. 
1) dzielenie działa normalnie, nie wiem czy lepiej niż na 6 bo nigdy tego nie używałem
2) na 7.03 wystąpił u mnie błąd z autorotacją, mianowicie zdarzyło się, że iPad zwariował i automatycznie obracał ekran do poziomu. Pomógł dopiero restart.
3) na działanie pdf nie narzekam, myślę, że jest tak samo jak na iOS6
4) okładki są
Ogólnie 7.03 wniósł na pewno poprawę szybkości, lepsze (dla mnie) i krótsze animacje, szybszą reakcję na dotyk. Tylko nie ma jak widać róży bez kolców. Moim zdaniem to nadal beta. Nie jest to w 100% stabilny i pozbawiony bugów system. Jest dobrze, ale do stabilności 6 mu brakuje niestety. Często też wywala z galerii, albo zawiesza się na zdjęciu. Pomaga zamknięcie programu i uruchomienie ponownie. Nie wyświetla się pogoda w pasku powiadomień. Czasami jak napieram palcem w to miejsce to wyświetla się na setne sekundy

Od czasu do czasu wywala z Safari jak jestem na tej stronce. Nie ma tego problemu na Google Chrome.
Trzeba jeszcze poczekać do 7.1, może już będzie tak jak być powinno. Nie zrozum mnie też źle, bo jestem zadowolony na dzień dzisiejszy z tego systemu i chyba już bym nie wrócił do 6. Po prostu jestem przyzwyczajony do dawnych systemów, które były wręcz idealne pod względem szybkości i stabilności.