Sprzedawajcie swoje jabłka i nie narzekajcie na system,macie w czym przebierać.
Ja siedzę też na SGS4 i Andek, którego nie cierpiałem poszedł tak daleko do przodu, że obecnie jak mam coś zrobić trudniejszego to nawet iPhone'a nie tykam. IP to tylko smartfon do przeglądania i do dzwonienia. Tele na andku mogą służyć też jako normalne mini komputery. Wypakowanie rara, zupa czy coś innego, zapisanie, z edytowanie załącznika, zgranie go na pendrive przez USB podłączane do telefonu jest na porządku dziennym czego nie ma w iOS i bardzo z tego powodu ubolewam. Ciekawe czy iOS7 coś tutaj poprawi, ze swoimi API. Żalem żalów było brak multitaskingu. Ciągle o tym teraz zapominam i jak Spotify synchronizuje się do offline to na IP nigdy nie mam żadnej piosenki bo tel musi być ciągle włączony na aplikacji. Na Andku wszystko się dociągnie nawet na zablokowanym ekranie.
Pozdrawiam,
Łukasz
- - - Połączono posty - - -
Miliony filmików na YT, miliony tematów na różnych forach, jeszcze więcej opinii i co to dało ?
Skoro bez problemu można było sprawdzić GM 7 i przez ponad tydzień wrócić do 6 to w czym macie problem ?
Mogliście sprawdzić instalując GM, czy skorzystać z YT aby zobaczyć jak iOS7 działa na każdym urządzeniu Apple i nie aktualizować skoro wam nie odpowiadało. A teraz wielki płacz. Wiecie co ? Sami jesteście sobie winni. Chciałeś szpanować w II B nowym iOS to teraz płacz do mamusi aby kupiła ci na allegro jabłko z 6. Może na komunie dostaniesz? Kto wie …
W sumie jeszcze list do świętego mikołaja może coś dać…
Jakie durnoty piszesz Człowieku. Jesteśmy poważni czy nie? System ma działać out of the box. Ty może jesteś geekiem i masz czas oglądać takie durnoty na YT. Normalnie ludzie na to czasu nie mają bo zajmują się pracą/biznesem/rodziną. Instaluje i ma działać. Nie działa ergo ktoś bierze ogromne kosmodolce za nic.