Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone w Orange.pl

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#51 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 12 October 2007 - 07:16

Witam wszystkich,
dostałem właśnie odpowiedź z biura obsługi orange. Pytałem oczywiście o iphonea.

"Aparaty, o które Pan pyta, obecnie nie są dostępnya w Orange. W momencie, gdy oficjalnie zostaną wprowadzone do Cennika, pełne informacje na ten temat dostępne będą na naszej stronie www.orange.pl."

To chyba spora wskazówka.

Raczej dyplomatyczna odpowiedz :)

#52 lookash

lookash
  • 401 posts
  • SkądPoznań

Posted 12 October 2007 - 13:18

Dla mnie to tylko i wylacznie normalne informacje od konfiguracji jak do setki innych telefonow. Osobiscie jakos nie chcialbym zeby Orange "dostało" iPhona na wylacznosc. Nie mam z nimi milych wspomnien pomimo tego ze bylem u nich jakos ok 5 lat. Podobnie zreszta jak kazdy inny operator maja w tyłku stałych abonentow. Teraz bije sie z Era zeby dali mi taki abonament jaki mam teraz czyli 40zl za 80min i telefon na przedluzenie umowy. Niestety oficjalnie musialbym placic 45zl bo jestem stalym abonentem, ktorego nie dotyczna lepsze promocje :/ ALe koniec OT ;) Ja bym sie w ogole nie napalał na iPhona w Polsce. Nie wiem na co licza tu ludzie ale zapewne bedzie to towar dla elity. Jak jakis polski operator wprowadzi sam aparat za 1500zl przy abonamencie za 100zl wcale sie nie zdziwie. To juz wg mnie lepiej wyjdzie kupno jego na allegro. PS ciekawe jak bedzie wygladala sprawa po 24 miesiacach od podpisania umowy. Oficjalnie np Era odblokowuje kazdy telefon jaki dali mi do abo. Ciekawe co by bylo z Iphonem.

#53 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 12 October 2007 - 13:24

A ja ciekaw jestem jak wyglądało by słynne "oranżmeniu" na iPhone ;)

#54 lookash

lookash
  • 401 posts
  • SkądPoznań

Posted 12 October 2007 - 13:28

A ja ciekaw jestem jak wyglądało by słynne "oranżmeniu" na iPhone ;)

Wlasnie... jak oni jeszcze to gowno władują tam to będzie porażka. Ale z drugiej strony tylko taki pomysł przejdzie orange przez głowe i Steve powie "nie ma iphona" i sie skonczy.

#55 KrisP

KrisP
  • 802 posts

Posted 12 October 2007 - 13:46

Eee do iPhone'a nie wpakuja Orange Menu ;) Jak w FR nie dali to i u Nas nie zrobia takiego numeru - jesli oczywiscie to Orange bedzie mialo telefon na wylacznosc... Co do ceny - lookash pewnie jestes blisko...abonament za 75 / 100zl + cena telefonu na poziomie 1500zl...a co bardziej naiwni beda czekac az za 1zl bedzie dodawany :D Niedoczekanie Steve'a :P

#56 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 12 October 2007 - 16:01

Ja wam powiem tylko jedno, to czy iPhone będzie w Polsce, czy nie, zależy tylko i wyłącznie od wyników wyborów. Sprawdźcie fabryczne dzwonki. I co? Co jest na 11 miejscu? Ducks!!! I to jakie realistyczne! :D

#57 joystick

joystick
  • 309 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 October 2007 - 01:07

Zapewne niektórych zmartwię, ale właśnie się dowiedziałem, że Orange jest: "pierwszą polską siecią, która podjęła rozmowy z Apple"...

#58 lookash

lookash
  • 401 posts
  • SkądPoznań

Posted 13 October 2007 - 09:44

Zapewne niektórych zmartwię, ale właśnie się dowiedziałem, że Orange jest: "pierwszą polską siecią, która podjęła rozmowy z Apple"...

Pierwsza ktora rozmawia co nie znaczy ze jedyna ktora dostanie ten telefon. Jakbys sie dowiedzial ze "jedyna" to co innego.

#59 adix666

adix666
  • 530 posts
  • SkądPoznań, Wielkopolskie

Posted 13 October 2007 - 12:46

Jednak będzie miała niezłe fory ;)

#60 tratkiewicz

tratkiewicz
  • 525 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 October 2007 - 18:07

mi jest obojętne. Mam Orange od parunastu lat i nie jestem zbyt zadowolona, planuję przejść na plusa, aczkolwiek jeżeli iphone będzie w Orange zostanę w tej sieci.

#61 adix666

adix666
  • 530 posts

Posted 13 October 2007 - 18:11

iPhone to bardzo fajna zabaweczka, ale czy nie lepiej nabyć tańszy i dostępny pewnie w każdej sieci odpowiednik tego urządzenia :?:

#62 internex

internex
  • 592 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 14 October 2007 - 16:56

No tak, tak samo orange było "pierwsze" w UK. I co? O2 wygrało.
W Anglii jest o2, we Francji Orange, w Niemczech T-Mobile... brakuje tylko "polskiego" Vodafone (które jest jednak największym operatorem na świecie).

Ja jednak zamierzam kupić sobie iPhone'a w USraju (bo tańszy), przywieźć do UK, odblokować i użytkować w prepaidzie z dodatkowym, nielimitowanym netem.. to mi się bardziej opłaci, bo smsy i tak mam darmowe.

#63 joystick

joystick
  • 309 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 October 2007 - 11:31

ok, aby podsycić dyskusję, ujawnię jeszcze kilka cytatów mojego rozmówcy: "wysoki priorytet", "wyprzedzić konkurencję"; "zalecenia centrali"; "chcielibyśmy jeszcze w 2008"...

#64 lookash

lookash
  • 401 posts
  • SkądPoznań

Posted 15 October 2007 - 20:17

"chcielibyśmy jeszcze w 2008"...

To mi sie podoba najbardziej ;D Nie dość że bedziemy mieli w polskiej sieci telefon za 1500zl w abo za 100 miesiecznie to jeszcze bedzie to stara wersja :D Bo nie chce mi sie wierzyc ze apple nie wrzuci czegos nowego do tego czasu ;)

#65 Halibut

Halibut
  • 668 posts
  • SkądKatowice

Posted 16 October 2007 - 08:13

W iPhonie istnieje ogromna możliwość zmian przez nowy soft, więc o tą "starość" się nie boję. A jeśli będzie w Orange to będę miał go pierwszy na Śląsku :D

#66 doombek

doombek
  • 257 posts
  • SkądW-Wa

Posted 16 October 2007 - 12:10

ciekawe cz Orange wprowadzi wtedy "iTuneOrange Music Store". Bo bez tego to chyba ani rusz, co?

#67 LASERman

LASERman

• 2286 posts
  • SkądMaidstone, UK

Posted 16 October 2007 - 15:31

Czy nikomu nie przyszło do głowy że jest to instrukcja dla odwiedzających Polskę posiadaczy iPhone korzystających z roamingu? Ja rozumiem że głodnemu chleb na myśli ale chyba przesadzacie z wypatrywaniem "znaków na wodzie", które niby zapowiadają wejście iPhone.

#68 Halibut

Halibut
  • 668 posts
  • SkądKatowice

Posted 16 October 2007 - 22:50

zwłaszcza dla tych anglojęzycznych? ;) Odpada.

#69 rzep

rzep
  • 574 posts

Posted 19 October 2007 - 12:00

Ja jednak zamierzam kupić sobie iPhone'a w USraju (bo tańszy), przywieźć do UK, odblokować i użytkować w prepaidzie z dodatkowym, nielimitowanym netem.. to mi się bardziej opłaci, bo smsy i tak mam darmowe.

Mozesz powiedziec cos wiecej na ten temat? Tez jestem w UK i tez sprowadzilem iPhona z USA. Jak ten nielimitowany net dziala?

#70 adix666

adix666
  • 530 posts

Posted 22 October 2007 - 20:31

Powiem wam, ze Orange to tak jakby przygotowuje się na przyjęcie iPhona w POlsce. Teraz dodano takie coś jak iTunes w Orange, to może coś znaczyć ;)

#71 beta

beta
  • 130 posts
  • SkądWrocław

Posted 22 October 2007 - 20:36

Mówisz o "tym" czymś:

Orange Music to także największe hity w Twoim telefonie – dzwoń pod *222 i słuchaj muzyki za darmo. orange music

??

Bo jak tak to ja za takie iTunes'y podziękuję ;)

#72 adix666

adix666
  • 530 posts

Posted 22 October 2007 - 20:40

I tak nie zamierzam przejść na Orange nawet jak tylko u niej wejdzie iPhone. To było tylko takie dopowiedzenie z mojej strony ;)

#73 beta

beta
  • 130 posts
  • SkądWrocław

Posted 22 October 2007 - 20:49

OT: Jedni narzekają na Orange, inni znowu nie nie. Z mojej strony: Ja od dawna mam Orange - początkowo na kartę jeszcze w Idei, później jakiś mix, abonament i na końcu tel. na firmę. Zresztą cała rodzinka ma w Orange i naprawdę nie widzę większych zastrzeżeń. Może dlatego, że nie śledzę non-stop jak zmieniają się stawki, taryfy (sprawdzam wyłącznie gdy mam podpisać nową umowę), a może dlatego, że płacę abonament w terminie? ;)

#74 adix666

adix666
  • 530 posts

Posted 22 October 2007 - 20:55

Ja tam się zraziłem do Idei, więc mam takki lekki wstret do Orange. Jestem wierny Plusowi :)

#75 wern

wern
  • 53 posts
  • SkądTychy

Posted 23 October 2007 - 08:08

Ja trzymam kciuki za Orange - mam nadzieję że wprowadzi Iphona

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users