Ja Ci nie pisze co Ci jest potrzebne a co po prostu jest, wystepuje w nowej wersji softu. Nie pytalem czy Ci to potrzebne, bo wiem, ze poki tego nie masz to piszesz, ze nie. Nie grasz, nie sluchasz, nie ogladasz, nie dzwonisz. Za pol roku nagle zaczniesz wszystko robic bo update przyszedl i nagle sie da w zupelnie nowej jakosci.
- - - Połączono posty - - -
Na 4.3 ma lepszy czas pracy na baterii a wszystko i tak zalezy od ustawien modułów, kalibracji czujnika oswietlenia itd. Samsung zadnych cudow nie wprowadza, po prsotu ma defaultowo wszystko tak ustawione by oszczedzac prad. Po wlaczeniu wszystkich smart shitow, ktore dzialaja w reklamach telefon po dniu woła o ładowarke (sprawdzone osobiscie na i9505 oraz i9300 z leak'iem 4.2.2). Mi Nexus trzyma na 4.3 okolo 2,5 dnia a raz udalo sie nawet 3. To wiecej niz iPhone 5, ktory max 2 dni wytrzymuje.
Co do Apapratu to prawda, ze jest sredni. Sa gorsze, ale jeli komus zalezy na dobrym aparacie, to Nexus'a odradzam. Co do dzwieku to sie nie zgodze. Ja roznice miedzy iPhone a Nexus slysze dopiero na sluchawkach drozszych od samego Nexus'a wiec 99% ludzi sluchajacych muzyki z telefonu nigdy tej roznicy nie bedzie mialo okazji zauwazyc.
Ale 2-3 dni przy jakim użytkowaniu?Ile telefon ma godzin podswietlenia baterii, bo wiesz ja Smarta używam dość intensywnie, i jak o 8 rano odłączam go od ładowarki to mi do może 18 wytrzyma.