Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad mini - w czym nosić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
236 odpowiedzi w tym temacie

#126 MFMONK

MFMONK
  • 73 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 01 kwietnia 2013 - 22:13

Może jakiś mod mógłby podpiąć ten wątek, jeśli analogiczne dla większych iPadów są podpięte?

#127 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 01 kwietnia 2013 - 22:39

Done ;)

#128 Bartosz89

Bartosz89
  • 10 postów
  • SkądRadzionków, Poland

Napisano 02 kwietnia 2013 - 17:54

Cześć,

Ja swojego iPad'a mini noszę w etui Nillkin.
Koszt stosunkowo niewielki bo 85 pln.
Etui wykonane ze skóry do tego dostajemy całkiem przyzwoitą folię na ekran.

Prezentuje się to tak: [ATTACH=CONFIG]14505[/ATTACH]

Pozdrawiam,

- - - Połączono posty - - -

#129 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 28 kwietnia 2013 - 03:16

Co polecacie dla czarnego mini. Szukam czegoś w stylu SmartCase, ważne żeby było z ''usypiaczem'' oraz nie pogrubiało tabletu i przyzwoicie wyglądało.

#130 gogoartur

gogoartur
  • 128 postów

Napisano 28 kwietnia 2013 - 09:20

Polecam puro zeta slim, mam i sprawia się świetnie.

#131 japanicz

japanicz
  • 146 postów

Napisano 04 maja 2013 - 08:57

Ja kupiłem na Allegro niebieskiego Smart Cover za 118zł z przesyłką + Puro na tył za 66zł z przesyłką. Wszystko nowe i oryginalne :)

Trochę to moje pytanie 'przeczasiale', ale powiedz, proszę, jak Ci się korzysta z tego zestawu Smart Cover + Puro na plecy?
Dzięki

#132 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 maja 2013 - 09:46

Trochę to moje pytanie 'przeczasiale', ale powiedz, proszę, jak Ci się korzysta z tego zestawu Smart Cover + Puro na plecy?
Dzięki

Mimo że pytanie nie do mnie, ale też mam identyczny zestaw i sprawdza się idealnie. Co prawda plecki strasznie się rysują, ale za to iPad w nienaruszonym stanie. Z takiego rozwiązania korzystałem też w iPadzie 3 i również byłem zadowolony.

#133 Anteks

Anteks
  • 15 postów

Napisano 13 maja 2013 - 14:17

Witam serdecznie,
planuję zakup w miarę taniego etui do iPada mini. Czy ktoś z was posiada może etui firmy Rock?
Interesuję mnie konkretnie takie: [url=http://allegro.pl/etui-rock-do-ipad-mini-smart-cover-4-kolory-30-i3237440546.html]Etui Rock do iPad Mini Smart Cover 4 kolory -30% (3237440546) - Allegro.pl[/url]. Czy miał ktoś do czynienia z tym lub jakimkolwiek innym etui tej firmy? Niestety w internecie nie mogę znaleźć prawie żadnych opinii na temat tej firmy, tym bardziej żadnych filmów oceniających etui.

Na samym początku jednak myślałem też o Smart Coverze. Kupował może ktoś taki [url=http://allegro.pl/apple-ipad-mini-smart-cover-etui-folia-fv-gw12-i3180349730.html]Apple iPad mini Smart Cover Etui + FOLIA FV GW12 (3180349730) - Allegro.pl[/url] smart cover? Cena za pewne mówi, że nie są oryginalne, jednak jak jest z ich jakością? Czym mogą się różnić od oryginalnego?

Dzięki i Pozdrawiam

#134 monis

monis
  • 480 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 maja 2013 - 10:19

Witam serdecznie,
planuję zakup w miarę taniego etui do iPada mini. Czy ktoś z was posiada może etui firmy Rock?
Interesuję mnie konkretnie takie: Etui Rock do iPad Mini Smart Cover 4 kolory -30% (3237440546) - Allegro.pl. Czy miał ktoś do czynienia z tym lub jakimkolwiek innym etui tej firmy? Niestety w internecie nie mogę znaleźć prawie żadnych opinii na temat tej firmy, tym bardziej żadnych filmów oceniających etui.

Na samym początku jednak myślałem też o Smart Coverze. Kupował może ktoś taki Apple iPad mini Smart Cover Etui + FOLIA FV GW12 (3180349730) - Allegro.pl smart cover? Cena za pewne mówi, że nie są oryginalne, jednak jak jest z ich jakością? Czym mogą się różnić od oryginalnego?

Dzięki i Pozdrawiam

ja się skusiłam na allegro na smart cover + plecy i folia.. (smart cover wyglądałinaczej niż ten - taki z metalowymi zawiasami, wzorowany na smart coverach "dużych" iPadow) folia generalnie nadawała się do śmieci, nie dało się tego przykleić bez pęcherzyków. Plecy... Po tym jak 2x wyniosłam iPada z domu - miałam już 2 pęknięcia (iPad był w torebce i jak nietrudno się domyślić nie rzucałam nim po okolicy), w tym 1 kolo gniazda słuhawkowego, a słuchawek w życiu tam nie było ;) sam smart cover - pierwsze wrażenie pozytywne i myśl "po co płacic za to 2x tyle", prysło to po założeniu. sc odstawał od ekranu. Usypianie/budzenie działało bez zastrzeżeń. Gorzej jak chciało się iPada postawić. Już nie mówię nawet o pozycji pionowej do oglądania filmów - o tym można zapomnieć.. pozycja do pisania działała jako tako, choć zwykle magnesy potrzebowały kilku prób żeby załapać. Po tygodniu okładka zaczęła się pruć na brzegach i to przeważyło - złożyłam reklamację i oddałam to. Nie polecam.
Zrobiłam to, co trzeba było zrobić na początku - kupiłam oryginał w iSpocie [jeszcze była promocja na niego :)] - niebo a ziemia :) magnesy doskonale trzymają, ta wewnętrzna część jest bardziej miękka, grubsza i nie łapie tak brudu. iPada mogę spokojnie postawić w każdej pozycji.
Generalnie oszczędność przy kupieniu na allegro jest żadna - bo prędzej czy później i tak się zdenerwujesz na to badziewie i kupisz oryginał ;)

#135 skoczek12

skoczek12
  • 530 postów

Napisano 14 maja 2013 - 17:38

Ja swojego iPada Mini noszę w czymś takim :) Świetnie zdaje swój egzamin :)
STILGUT Etui Futerał Apple iPad Mini 100%SKÓRA! (3222402370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#136 desireflowers

desireflowers
  • 33 postów
  • SkądElbląg

Napisano 18 maja 2013 - 19:56

Ja sobie chwalę smart cover Nakładka Smart Cover do iPada — poliuretan — niebieska - sklep Skynet - komputery i oprogramowanie - korzystne ceny. Adobe: Photoshop, Acrobat, Indesign, Illustrator, Premium Design, Web Premium, Master Collection, Design Standard, "Komputer dla Home
Wcześniej miałam jedynie naklejkę na tył,
Jedynym minusem smart cover, że zostawia widoczne paski od tego jakby powiedzieć "do zaginania". Tak sprawdza się dobrze.

#137 Mikeman

Mikeman
  • 82 postów

Napisano 23 maja 2013 - 08:15

Ja miałem mini w etui Nillkina. Dzisiaj wyjąłem i z bólem stwierdzam, że plecy są za twarde i po dostaniu się piasku między urządzenie a pokrowiec strasznie mi porysowało plecy. Dodatkowo przy wyciąganiu porysował brzegi.

#138 klopersss

klopersss
  • 733 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 02 czerwca 2013 - 17:58

Mam pytanie do użytkowników iPadów Mini, którzy posiadają plecki od Puro: iPad rysuje się w tym? Czy iPad jest dużo cięższy? czy nie przeszkadza to w używaniu Smart Cover?

#139 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 czerwca 2013 - 09:31

Mam pytanie do użytkowników iPadów Mini, którzy posiadają plecki od Puro:
iPad rysuje się w tym?
Czy iPad jest dużo cięższy?
czy nie przeszkadza to w używaniu Smart Cover?

3x nie.

#140 klopersss

klopersss
  • 733 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 03 czerwca 2013 - 14:57

@up dzięki :)

#141 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 lipca 2013 - 17:25

Wiedzę, że jak zwykle dominują tu faceci :) Ja się pochwalę czymś bardziej kobiecym: Moshi iGlaze+VersaCover - Etui dla iPada mini Są też inne kolory, ale mnie urzekł ten zielonkawy - liczyłam, że będzie miętowy, ale jednak trochę ma inny odcień. Nie jest to mój pierwszy produkt od Moshi, więc wiedziałam za co tyle płacę, bo jednak tanie to to nie jest... Ale jakościowo Moshi zawsze daję radę - przynajmniej ja na razie nie trafiłam na żadnego bubla ;) Chciałam coś co chroni przód i tył, więc mam, a iPad jest cały czas jak nówka sztuka. Mimo to, rozglądam się za czymś nowym, bo to już mi się nudzi - lubię często zmieniać :D

#142 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 lipca 2013 - 09:14

Ktoś mi poleci jakiś case chroniący plecy ? Coś a'la PURO Crystal Cover ale nie musi być kompatybilny ze Smart Cover. PURO po pół roku jest już tak porysowane że nadaje się do śmietnika.

#143 Mikeman

Mikeman
  • 82 postów

Napisano 08 lipca 2013 - 09:19

Jak PURO jest porysowane, znaczy że dobrze spełnia swoją funkcję. Ja po 4 miesiącach z Nillkinem mam porysowanego Ipada - tego Ci nie polecę. Teraz jestem w PURO Zeta Slim - zobaczymy.

#144 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 lipca 2013 - 09:21

Znalazłem Incipio Feather Ultra Thin Snap On Case:

http://www.incipio.c...ap-on-case.html

Ktoś tego używał ?

#145 gralt15

gralt15
  • 18 postów
  • SkądSanok, PL

Napisano 08 lipca 2013 - 21:55

Siema :)
mam pytanie czy warto wybrać to etui do iPada mini ?
[url=http://allegro.pl/3w1-smart-cover-back-cover-folia-ipad-mini-fv-i3323753231.html]3w1 Smart Cover+Back Cover + Folia iPad mini FV (3323753231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
czy ktoś już zamawiał smart covery z allegro?
Pozdrawiam

#146 iFan2000

iFan2000
  • 331 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 10 lipca 2013 - 16:22

Ja swojego Miniaka noszę w Odoyo AirCoat :
Odoyo AIRCOAT etui dla iPad Mini, kolor biały - iPad mini Apple iSpot Premium Reseller

#147 Bazagazeal

Bazagazeal
  • 144 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 11 lipca 2013 - 07:27

Ja polecam etui firmy STILGUT np. takie: STILGUT Etui Futerał do na Apple iPad Mini SKÓRA (3376680161) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#148 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 22:53

Wiedzę, że jak zwykle dominują tu faceci :) Ja się pochwalę czymś bardziej kobiecym: Moshi iGlaze+VersaCover - Etui dla iPada mini Są też inne kolory, ale mnie urzekł ten zielonkawy - liczyłam, że będzie miętowy, ale jednak trochę ma inny odcień. Nie jest to mój pierwszy produkt od Moshi, więc wiedziałam za co tyle płacę, bo jednak tanie to to nie jest... Ale jakościowo Moshi zawsze daję radę - przynajmniej ja na razie nie trafiłam na żadnego bubla ;) Chciałam coś co chroni przód i tył, więc mam, a iPad jest cały czas jak nówka sztuka. Mimo to, rozglądam się za czymś nowym, bo to już mi się nudzi - lubię często zmieniać :D

To moze cos takiego od Puro-kolekcja Just Cavalli
http://en.puro.com/r...ctxnqebdnbx.jpg

#149 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 lipca 2013 - 08:27

Ktoś poleci pokrowiec zapinany na rzepę, coś w stylu Tucano Softskin Sleeve ? Zmieniłem obudowę i teraz ciężko go wsunąć do filcaka który mam.

#150 prissin

prissin
  • 261 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lipca 2013 - 16:07

Czy ktoś posiada etui Pinlo Geome?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych