Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad mini - w czym nosić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
236 odpowiedzi w tym temacie

#176 blackrain

blackrain
  • 17 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 22 grudnia 2013 - 17:27

Czy wie ktoś gdzie zakupić etui do ipada mini TRUST JANS FOLIO ?? Bardzo mi zależy ,znalazłem na eBay ale cena z kosmosu :( poniżej wstawiam foto takiego samego etui tylko ze uniwersalne a mi chodzi o etui tylko do ipada mini[ATTACH=CONFIG]19174[/ATTACH]

O ile mnie pamięć nie myli, to widziałem takie w MediaMarkt. Sprawdź w swoim pobliskim.

#177 _iPatryk_

_iPatryk_
  • 205 postów
  • SkądCzęstochowa, Poland

Napisano 30 grudnia 2013 - 00:09

Byłem ale jest tylko takie jak na zdjęciu, a ja chciałem konkretnie do ipada mini(to do ipada mini różni sie tym ze nie ma gumki i z tylu jest wycięcie na kamerkę) jak byś takie widział to daj znać;)

#178 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 30 grudnia 2013 - 00:16

O ile mnie pamięć nie myli, to widziałem takie w MediaMarkt. Sprawdź w swoim pobliskim.

W saturnie też chyba ;)

#179 franek_k

franek_k
  • 86 postów

Napisano 04 stycznia 2014 - 10:37

Ja z kolei od dwoch tygodni mam apple case dla ipad mini - wg.specyfikacji na stronie miesci obydwa modele (z i. Ez retiny) Sam mam retine i musze powiedziec,ze siedzi w etui idealnie. jestem zadowolony.Drogo ale warto.

#180 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 04 stycznia 2014 - 10:51

Ja z kolei od dwoch tygodni mam apple case dla ipad mini - wg.specyfikacji na stronie miesci obydwa modele (z i. Ez retiny)
Sam mam retine i musze powiedziec,ze siedzi w etui idealnie.
jestem zadowolony.Drogo ale warto.

To dodam od siebie ;) Na przód mam Smart Cover a na plecki folie iCarbons. (do 5 stycznia jest 20% zniżki).
Nie lubię rzeczy,które pogrubiają a taki zestaw fajnie pasuje.

#181 misiek-hel

misiek-hel
  • 80 postów
  • SkądHel, PL

Napisano 12 stycznia 2014 - 08:56

Ktoś może wie czy w Polsce można kupić takie etui?
Herschel Supply Co. iPad Cypress Sleeve - Black - Rushfaster.com.au Australia

#182 bolojang

bolojang
  • 11 postów

Napisano 20 stycznia 2014 - 17:38

Szukam ekskluzywnego etui, co radzicie KAVAJ czy Stilgut w kolorze koniak?
Miał ktoś do czynienia?
[url=http://www.stilgut.pl/pl/p/Etui-Apple-iPad-Mini-Retina-Couverture%2C-cognac/2146]Etui Apple iPad Mini Retina - Couverture, cognac STILGUT - Ekskluzywne Akcesoria[/url]
czy
[url=http://kavaj.com/ipad-mini-2-case-berlin-cognac/]KAVAJ iPad mini 2 Case Berlin in cognac in cognac brown | KAVAJ[/url]

#183 Mikeman

Mikeman
  • 82 postów

Napisano 21 stycznia 2014 - 22:44

Pytanie za 100pkt: co polecacie do mini z retiną podobnego do puro zeta slim? Generalnie chciałbym, aby chroniło ipada także na brzegach, ale żeby go bardzo nie pogrubiało. //EDIT: Dobrze, to sam sobie odpowiem: mikeman, spróbuj Skech flipper. Podobno dobre, a dodatkowo jest wyłożona materiałem i nie rysuje ipada :)

#184 Mikeman

Mikeman
  • 82 postów

Napisano 29 stycznia 2014 - 19:04

Nie mogę wyedytować poprzedniego posta, więc piszę w oddzielnym. Skech Flipper jest już na moim mini. Bardzo solidne wykonanie. Przyjemny w dotyku, matowy tył. Odpowiednia ochrona ipada włączając w to miękką wyściółkę w środku na plecy mini. Jedna wada, ale dosyć spora: etui jest ciężkie. Ipad mini z retiną waży w nim 515g. Zostawiam je sobie, ale czuć, że waży więcej niż puro zeta slim. W zasadzie gdyby zeta miała w środku jakiś inny materiał niż tylko plastik, który rysuje urządzenie jak wpadną doń ziarenka piasku, to bym wybrał ją, a tak to skech zostaje ze mną. Podejrzewam, że oprócz wagi samego plastiku swoje ważą także magnesy w każdej z 3ech części coveru na przód.

#185 Eewa

Eewa
  • 1 postów

Napisano 05 lutego 2014 - 00:50

Mam pytanie do bardziej obeznanych ode mnie :grin: chciałabym kupić etui na mini, najlepiej stylowe. Zwykły Smart Case jest zbyt "zwykły". Najchętniej sprawiłabym sobie coś złotego, hehe, ale nigdzie nie widzialam takich cudów, poza skórzanymi opasłymi pokrowcami :(

Na razie wypatrzylam dwa etui Rock'owe:
[url=http://allegro.pl/rock-etui-smart-cover-ipad-mini-rabbit-i3883535869.html]ROCK ETUI SMART COVER iPad Mini RABBIT (3883535869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url]
[url=http://allegro.pl/etui-rock-do-ipad-mini-smart-cover-na-prezent-i3865455677.html]Etui Rock do iPad Mini Smart Cover Na Prezent ! (3865455677) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url]

Szczerze mowiac te pokrowce Rock maja chyba wszystko czego potrzebuję, tylko kolory i tekstury mogłyby być ciekawsze. Deseń w króliczki mnie nie interere... Za to etui o fakturze pogiętego papieru, betonu, folii bąbelkowej i wszystkie inne cuda jak najbardziej mnie ucieszą -tu chodzi o dizajn.
Macie może jakieś pomysły?

#186 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 10 marca 2014 - 12:45

Czy ktoś posiada Rock Flexible dla iPada mini? W każdym sklepie, na każdej aukcji jest napisane, że to etui budzi i usypia ipada (funkcja smart) jednak dzisiaj doszła do mnie przesyłka i niestety, ale etui iPada ani nie budzi ani nie usypia. Oczywiście opcję mam włączoną. I teraz nie wiem czy dostałem wadliwy egzemplarz i prosić o wymianę na inny czy w ogóle to etui nie posiada takiej opcji - nic nie czuje jak przykładam magnes w miejscu, w którym powinien być w etui wszyty magnes. iPad jest sprawny, bo jak przyłożę do niego sam magnes (np. taki z lodówki albo z pokrowca z dużego ipada) to się usypia i budzi.

#187 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 01 kwietnia 2014 - 21:25

Czy ktoś posiada Rock Flexible dla iPada mini? W każdym sklepie, na każdej aukcji jest napisane, że to etui budzi i usypia ipada (funkcja smart) jednak dzisiaj doszła do mnie przesyłka i niestety, ale etui iPada ani nie budzi ani nie usypia. Oczywiście opcję mam włączoną. I teraz nie wiem czy dostałem wadliwy egzemplarz i prosić o wymianę na inny czy w ogóle to etui nie posiada takiej opcji - nic nie czuje jak przykładam magnes w miejscu, w którym powinien być w etui wszyty magnes. iPad jest sprawny, bo jak przyłożę do niego sam magnes (np. taki z lodówki albo z pokrowca z dużego ipada) to się usypia i budzi.

Jesli wszedzie jest napisane, ze wybudza/usypia iPada to pewnie masz wadliwa sztuke.
Popros o wymiane.

#188 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 01 kwietnia 2014 - 21:31

Jesli wszedzie jest napisane, ze wybudza/usypia iPada to pewnie masz wadliwa sztuke.
Popros o wymiane.

Tak też zrobiłem i okazało się, że wszystkie etui z tej serii, które mają w sklepie nie wybudzają/usypiają. Dlatego snuję domysły, że albo ten model nie ma tej funkcji, a sklepy bezmyślnie kopiują błędne opisy jeden od drugiego albo sklep miał tylko jeden na stanie i chciał wyjść z tego jakoś z twarzą. Zaproponowali zwrot pieniędzy lub inny model, wybrałem Rock Eternal i wszystko działa jak należy.

#189 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 02 kwietnia 2014 - 21:07

Tak też zrobiłem i okazało się, że wszystkie etui z tej serii, które mają w sklepie nie wybudzają/usypiają. Dlatego snuję domysły, że albo ten model nie ma tej funkcji, a sklepy bezmyślnie kopiują błędne opisy jeden od drugiego albo sklep miał tylko jeden na stanie i chciał wyjść z tego jakoś z twarzą. Zaproponowali zwrot pieniędzy lub inny model, wybrałem Rock Eternal i wszystko działa jak należy.

No tak, moze tak byc jak piszesz.
Sklepy czesto zamieszczaja opisy bez ich sprawdzenia

#190 stpn

stpn
  • 34 postów

Napisano 21 kwietnia 2014 - 12:30

witam,
potrzebuję etui na ipada mini jak najbardziej przypominające Smart Case na ipada mini od apple tzn. chodzi mi żeby w ten sam sposob zabezpieczało ipada, oraz żeby nie miało żadnych "zaczepów" które niszczą rogi tabletu.
Czy to się nada Smart Case do Apple iPad mini Retina Etui Cover FV (4141692174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Cena do 130 zł.

#191 Edzio1903

Edzio1903
  • 191 postów
  • SkądTrójmiasto

Napisano 21 kwietnia 2014 - 12:55

Od 3 miesięcy noszę w tym
Ultra Thin Protective PU Leather Case Cover Stand w/ Auto Sleep for IPAD MINI 1 / 2 - Free Shipping - DealExtreme
Proporcja ceny do jakości - genialna.
Jedyny minus to czas oczekiwania na paczkę - nawet do 2 miesięcy.

#192 max1329

max1329
  • 16 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 kwietnia 2014 - 17:27

Witam ,
Ja polecam to ze względu na Oryginalność i cenę właśnie zamówiłem
[url=http://allegro.pl/org-etui-smart-cover-ipad-mini-kolory-md970z-i4159788476.html]ORG.Etui Smart Cover Ipad Mini- KOLORY-MD970Z (4159788476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url]
Pozdrawia max

#193 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 22 kwietnia 2014 - 18:07

A co sądzicie o czymś takim?
Moshi VersaCover - Etui origami iPad mini Retina (Denim Blue) - iGoods

Fajne ale nie wiem czy ten skladany tyl sie sprawdzi...

- - - Połączono posty - - -

witam,
potrzebuję etui na ipada mini jak najbardziej przypominające Smart Case na ipada mini od apple tzn. chodzi mi żeby w ten sam sposob zabezpieczało ipada, oraz żeby nie miało żadnych "zaczepów" które niszczą rogi tabletu.
Czy to się nada Smart Case do Apple iPad mini Retina Etui Cover FV (4141692174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Cena do 130 zł.

http://igoods.pl/ipa...3830088513.html

#194 max1329

max1329
  • 16 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 kwietnia 2014 - 19:22

Witam Mam pytanie sprawdzi sie ten tył z orginalnym smart coverem i czy ten plastik nie porysuje ipada ?

#195 tomusczar

tomusczar
  • 143 postów

Napisano 22 kwietnia 2014 - 19:33

Witam ,
Ja polecam to ze względu na Oryginalność i cenę właśnie zamówiłem
ORG.Etui Smart Cover Ipad Mini- KOLORY-MD970Z (4159788476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pozdrawia max

tylko sprzedawca ma dopiero 4 oceny - cena atrakcyjna tylko czy za tyle można nabyć ten smart cover :) Ja chętnie bym kupił tylko boję się czy dojdzie :)

#196 max1329

max1329
  • 16 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 kwietnia 2014 - 19:52

Dzwoniłem tam , sytuacja jest taka że sprzedawca ma tak mało ocen iż dopiero otworzyli sklep. Jest to Firma więc się nie martwię :)

#197 max1329

max1329
  • 16 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 kwietnia 2014 - 10:58

[url=http://allegro.pl/show_item.php?item=4137701752]3w1 Back Cover iPad mini plecki etui + folia (4137701752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url] kupiłem to + oryginalny smart cover :)

#198 koliberek1

koliberek1
  • 1 091 postów
  • SkądRadom, Poland

Napisano 23 kwietnia 2014 - 11:57

3w1 Back Cover iPad mini plecki etui + folia (4137701752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kupiłem to + oryginalny smart cover :)

Miałem taki tył i używałem go 5 minut.Badziewie straszne te plecy. Po pierwsze smart cover wchodzi pod nie, wiec zapomnij o szybkim zdejmowaniu covera, trzeba najpierw zdjąć tył. Poza tym jakość wykonania delikatnie mówiąc nie powala.

#199 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 23 kwietnia 2014 - 13:33

Tylko ODOYO z iSpot, fenomenalny, stabilny stojąc w poziomie oglądając np video itp., wysoko kiedy leży w poziomie i wygodnie jest pisać itp. Kwota 169 zł ale warto, bo skóra to raz, wykonanie i dopasowanie, to dwa, pasuje do mini i do mini retiny, kolorystyka też niebanalna, i jest wybór dla każdego. Po 7 miesiącach jak nowy, a iPad nietknięty użytkowaniem, polecam mając dwa, a w rękach miałem wiele, często droższych.

#200 elpuzzio

elpuzzio
  • 2 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 26 kwietnia 2014 - 20:22

Witam,
Długo zastanawiałem się nad kupnem smart cover od Apple do mojego nowego iPada mini z wyświetlaczem retina, jednak zdecydowałem się na kupno etui od belkina, [URL="http://http://www.belkin.com/us/p/P-F7N024/"]http://http://www.belkin.com/us/p/P-F7N024/[/URL]. Według mnie nic więcej od etui do iPada nie można wymagać (chyba, że ktoś jest fanem smart coverów od Apple). Etui idealnie przylega do iPada a nakładka na ekran nawet w najmniejszym stopniu nie przeszkadza w użytkowaniu. Etui zakupiłem w media markt za 129,99 :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych