chodzi o to żeby każdy był zadowolony, niezależnie od tego, co sądzą inni.
Tutaj pochwalam, sam robie tak samo - mój wybór moja sprawa ja mam być zadowolony jak mój wybór oceni ktoś inny to nie jest mój problem.
Tylko że tutaj należy to rozważać w dwóch aspektach, pierwszym z nich są opinie na internecie a drugim aspektem są moje oczekiwania (trzecim jest cena ale to kwestia nie na teraz). Wiadomo opinie są różne tak samo jak są różne produkty i różni ludzie bo każdy woli coś, i to zazwyczaj coś innego. Podam przykład szukając telefonu cena / jakość patrze na opinie pod kątem ile osób miało z nim problemy, oczywiście problemy w stylu że najnowsze gry nie działają płynnie to nic, ale jak przeczytam kilkanaście wypowiedzi iż telefon wylądował w serwisie po krótkim czasie używania to kandydat do zakupy ląduje w koszu. A to że komuś się nie spodoba kolor, rozmiar, firma, czy inna pierdoła mi wisi
- - - Połączono posty - - -
Gryzie mnie jedna rzecz, mianowicie mam iMac'a z 680MX 2GB i Wiedźmin w Full HD i wysokich detalach działa bardzo słabo. Widać duże spadki wydajności, ruch postaci jest rwany.
iMac się przegrzewa i zwalnia w celu schłodzenia, postawienie Windowsa i na nim uruchomienie gry pomoże wydajnościowo ale sprzęt szybciej trafi na serwis.
Make your choice