Mam nadzieję, że za 2-3 miesiące nie będzie już bubli w sprzedaży (wówczas chce kupić ip5) i poprawią ten proces produkcyjny, ponoć teraz nawet wolniej produkcja idzie z uwagi na zwiększony nadzór produkcyjny, zdaje się pierwsi posiadacze są beta testerami mimo iż wcześniej prawdziwi beta testerzy zgłaszali problem odpryskującej farby i rysujących się paneli. Pewnie znowu to wina użytkowników. Nie wiem czy ten zwiększony nacisk na pracowników Foxconn coś da, raczej powinni zmienić materiały z jakich jest tworzony ip5 tylny panel z rysującym się alu oraz boczne ulegające łatwemu wgnieceniu. Z tego co widać po firmie Apple ostatnio jedyne co widzą to żetony w swoich sakwach. Wszystkie zabiegi tj. inne złącze - kasa za przejściówki, micro sim ściąganie sim lock aby wykosić wszelkiej maści pochodne karty gateway tak to jest odkrywcze. Oj coraz więcej krytyki można spotkać w sieci w ich kierunku. Dzisiaj macałem ip5 w t-mobile i na nim znalazł się odprysk
za takie pieniążki naprawdę ta słuchawka powinna być gładka jak pupa niemowlaka bez jakichkolwiek pryszczy. Na razie to jest rękodzieło nie piece of art
A ja wątpię że za 2 lub 3 miesiące nastąpi cudowne ozdrowienie.
Jeżeli chce się kupić i ma się tyle kasy to nie rzutuje powyższy termin.
Już widzę Twóje oczy jak za te 2 lub 3 miesiące znajdziesz "odprysk" i będziesz tutaj siał zamęt jaką to Apple ma jakość.
Moim zdaniem jak jest jakaś wada to się wymienia i koniec.
Chyba że wada została spowodowana przez użytkownika który na wytwórcę danego sprzętu chce przenieś winne.
Po za tym na kilkanaście milionów sprzedanych iPhone 5 kilka mają wady które w dobie internetu, YT oraz innych serwisów społecznościowych przekazywane są do społeczności użytkowników.
Zapewne jest to też wina konkurencji typu samsung lub nokia gdyż jest to zwykła walka o rynek.
Dlatego też jeżeli kupisz już iP5 i wydasz naprawdę kupę kasy to dbaj o niego i to nie oszczędzaj na pokrowcu lub innych zabezpieczeniach gdyż nie jest to sprzęt 'pancerny".