-nie ma kasy - iP 4s.
A gdzie je rozdają za darmo?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 12 marca 2013 - 21:04
-nie ma kasy - iP 4s.
Napisano 24 marca 2013 - 16:49
Napisano 24 marca 2013 - 17:46
Napisano 24 marca 2013 - 19:45
jeśli tak to zabrzmiało to przepraszam chciałem tylko przedstawić opcje z której jażdy klient może skorzystać i podpisując umowe na taka taryfe po 12 miesiacach wymienic telefon i podałem przykładowy cennikAle ty się chwalisz, czy jak mamy to odbierać ?
Napisano 25 marca 2013 - 06:55
Napisano 25 marca 2013 - 09:02
Napisano 25 marca 2013 - 23:27
Napisano 26 marca 2013 - 06:10
Napisano 26 marca 2013 - 09:31
OK tylko z ciekawosci wszedłem na t-mobile i mimo usilnych chęci nie mogłem wczoraj znaleźć żadnych taryf dla klienta indywidualnego powyżej 130zł...a gdzie tu 300
Wybierajac iP5 pokazują się różne opcje zakupu ale wszystko dla niskich abonamentów i przy zaporowej cenie samego telefonu
Napisano 27 marca 2013 - 06:22
Napisano 27 marca 2013 - 09:56
Napisano 27 marca 2013 - 12:05
Otóż to
Jedziesz na "starych" zasadach z czasów Ery. Więc Twój sposób raczej niewielu się przyda bo T-Mobile nie jest juz tak elastyczny
Napisano 27 marca 2013 - 12:39
Napisano 27 marca 2013 - 20:45
Napisano 08 kwietnia 2013 - 21:19
Napisano 08 kwietnia 2013 - 21:26
Druga wada tego telefonu i to nie raz naprawdę istotna wada, to brak zoomu w aparacie. Często zdarza mi się potrzeba zrobienia zdjęcia aparatem i jest klops.
Napisano 08 kwietnia 2013 - 21:30
Witam
Mam podobny dylemat iPhone 4s vs. iPhone 5. Spróbuję opisać wszystkie za i przeciw, wymagania, do czego mi potrzebny iphone itp. Może ktoś coś poradzi :-)
Aktualnie mam Samsung'a Advance S i9070, ogólnie fajny telefon: Divxy, duży wyświetlacz, szybki, nie zacina się ani nic z tych rzeczy, internet w nim i facebook to świetna sprawa, ale jak każdy telefon ma też wady, a mianowicie: bateria po pół roku używania padła mi na amen (nawet nie odpala na niej), a jak jeszcze działała to była ładowana 2 razy dziennie, tak używanie z telefonu, zwłaszcza Facebooka zżera w nim moc. I to góra przy 2h używaniu stałym + czuwaniu. Bateria zamiennik jaką teraz używam nowa, a nawet dwie (w pakiecie 2-pack było taniej), również chodzi pół dnia. Masakra z baterią. Druga wada tego telefonu i to nie raz naprawdę istotna wada, to brak zoomu w aparacie. Często zdarza mi się potrzeba zrobienia zdjęcia aparatem i jest klops.
iPhone 4s nie zauważyłam wad, prócz słabej jakości robionych fotek, a wieczorem to już w ogóle zachowuje się jak stare typy telefonów.
I moje pytanie brzmi, jak wypada aparat iPhone 5 przy aparacie 4s???????? Jest to dla mnie istotna sprawa, chyba najbardziej istotniejsza.
Może ktoś ma galerie, testy robionych fotek iPhonem 4s i 5???? :-)
4s nowy zafoliowany tańszy o 500zł od nowej 5-tki - z tąd też dylemat czy warto wybulić aż 500zł więcej??? bo jak zdjęcia również słabe w 5-tce to ja dziękuje!
- 5 szybsza jest chyba od 4s nie ma co tamto, ma przecież nowszy procesor (ale nie jest to chyba tak mega na codzien odczuwalne przy korzystaniu z internetu, facebooka, sms, kilku aplikacji programowych (nie gry) i przy robieniu zdjęć???)
- dodatki i gadżety do 5-tki, czy są takie same jak do 4s? bo 4s króluje w gadżetach, mega różnych obudów śmiesznych, słuchawka retro, czytniki kart, zoomy, mikroskopy, jest nawet helikopter zdalnie sterowany do 4s, a ja lubię takie gadżety dla zabawy dodatkowo ;-)
Napisano 09 kwietnia 2013 - 09:43
Wiem co to jest zoom i co to jest zoom cyfrowy (oczywiście ten miałam na myśli;). Akurat Samsung Advance S nie ma przybliżenia cyfrowego (zoom'u cyfrowego), co jest dużym minusem tego modelu jak dla mnie. Gdyby nie to, to technicznie poza baterią ten smartfon byłby idealny! No może jeszcze ciut szybsza migawka, chociażby taka jak w 4s, bo jednak reakcja 4s jest szybsza, i telefon byłby niebo! :-)Zoom'u nie ma zaden telefon. Jest przyblizenie cyfrowe.
Bez urazy, ale znam się trochę na fotografii, i takie podstawy znam ;-)Zoom jest bezstratny (poza swiatlem) i uzyskiwany przez optyke. Przyblizenie cyfrowe jest stratne i polega na zwyklym powiekszeniu zdjecia.
Napisano 09 kwietnia 2013 - 12:35
Napisano 09 kwietnia 2013 - 13:02
Napisano 09 kwietnia 2013 - 13:29
Napisano 09 kwietnia 2013 - 13:40
Napisano 09 kwietnia 2013 - 15:24
Tylko zwróć uwagę że za te dodatkowe 600 zł otrzymujesz nie tylko nieco lepszy aparat, ale przede wszystkim znacznie lepszy telefon na którym większość nowych funkcji iOS 7 będzie działać.Kończy mi się umowa w Playu, i wiem że w abonamencie 89zł można za dopłatą 799zł wziąść iPhone 4s.
Za to iPhone 5 w takim abonamencie kosztuje 1399zł, więc różnica 600zł to dużo.
Więc czy różnica w aparatach obu tych modeli jest warta 600zł? Technicznie ze stron w google, znam parametry obu aparatów, iPhone 5 wygrywa, ale jak to jest rzeczywiście w praktyce? Bo fotki w 4s mnie rozczarowują niestety, ale czy na tyle by kupić 5? Dylemat jest.
Jeśli zależy ci głównie na aparacie to popatrz na telefony ze stabilizacją optyczną czyli Nokię Lumia 920 i HTC One, albo poczekaj na iPhone 5S.Może inaczej, bo się nie rozumiemy w sprawie słabszego aparatu w 4s od innych telefonów ;-) Między innymi właśnie o te ziarno mi chodziło w słabym oświetleniu, w pomieszczeniach jak i na zewnątrz wieczorem. Robiąc z lampą czy bez jakość jak na apple słaba w tym przypadku. Już wtedy mój Advance S robi o jakieś 3 klasy lepsze zdjęcia. W dzień to inna bajeczka, są OK :-)
Chodzi mi o to, że jak na apple ta jakość powinna być lepsza, zwłaszcza że zaledwie rok temu iPhone 4s był wręcz wychwalany w reklamach tv jakie to on fotki cyka :-)
Napisano 09 kwietnia 2013 - 15:35
To na IP 4s w iOS 7 mają nie działać jakieś funkcje?Tylko zwróć uwagę że za te dodatkowe 600 zł otrzymujesz nie tylko nieco lepszy aparat, ale przede wszystkim znacznie lepszy telefon na którym większość nowych funkcji iOS 7 będzie działać.
Napisano 09 kwietnia 2013 - 15:48
może mało na temat się wtrącę, ale czytając te kilka tematów i kilkadziesiąt stron na forum, zdążyłaś się zorientować, że żaden telefon(nawet iphone, mimo, że jest od APPLE!) to nie jest maszynka do robienia zdjęć? do robienia zdjęć możemy kupić aparat. taki co by cię zadowolił i nie szumił przy słabym oświetleniu dostaniesz nawet za 2 razy tyle co iphone. ale mówię ci, będziesz w pełni zadowolona!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych