Drugiego dnia kabel lightning odmówił współpracy. Dla kogoś dla kogo telefon jest praktycznie 2/3 biura to ogromny problem. Telefon zastępczy- nie wchodzi w grę bo nie ma adapterów do nano sim, nowy kabel- na całą Warszawę tylko jeden sklep, który ma je na stanie, oczywiscie po drugiej stronie miasta...

Ogólnie jestem bardzo zadowolony, iPhone 5 ma na prawdę spoko aparat jak na telefon. Szkoda tylko, że Passbook jeszcze raczkuje i praktycznie nie działa w Polsce

Pomysł na tą aplikacje jest wręcz rewelacyjny i myślę, że odchudził by z różnych kart niejeden portfel.
Jestem okrutnym estetą, design nowego iPhona zdaje egzamin na 5+
Jedynym problemem, który pozostaje jak na razie nierozwiązany w moim przypadku, jest synchronizacja muzyki z iTunes. Wszystko co wybieram do synchronizacji synchronizuje się jak należy poza muzyka która nie robi tego wcale. nie wiem czy to kwestia telefonu, iTunesa czy tego, że to moja prywatna kolekcja muzyczna, a nie utwory zakupione w iTunes ale moim zdaniem ostatnia kwestia nie jest problemem. Może niedługo wyjdzie jakąś aktualizacja, która poprawi ten błąd.
Może ktoś z Was wie czym może to być spowodowane? Wersja mojego oprogramowania na komputerze to 10.6.8, korzystam z iTunes 10.7 (21), a w aplikacji Muzyka na iPhonie, cała biblioteka utworów jest widoczna tylko przez kolekcją domową. Próbowałem synchronizować przez kabel oraz przez WiFi i nic to nie dało. Podobnie jak reinstalacja iTunes i odświeżenie biblioteki.