Cytat
Ja już jestem zdecydowany na Lumie 820 , Lumia 920 jak dla mnie za duża.
Pozbylem się już MBP , iPhone i pozbęde się jeszcze iPada jak Nokia zaprezentuje swój tablet z windowsem 8.
Jestem pewien ze Windows Phone i Windows 8 przejmą rynek na długo.
Obecna synchronizacji pomiedzy moimi urzadzeniami iest Ok ,Windows live i sky drive.
Mimo, że jestem dużym zwolennikiem nadryzionego jabłka i nie zamierzam zmieniać w pełni środowiska - to zgadzam się z Tobą i również widzę bardzo dobrą przyszłość dla zintegrowanego środowiska Windows 8 na sprzętu mogilnego i stacjonarnego. Dobrym przykładem jest moja firma, która ma mnóstwo oprogramowania produkcyjnego i logistycznego pod Windows, które nijak nie miało wersji mobilnych... a w przypadku Windows kompatybilnego wstecz sprawa z mobilnymi rozwiązaniami znacznie szybciej się przyjmie w biznesie.
---------- Wpis dodano o 17:59 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:53 ----------
Cytat
Windows Phone jest na rynku od dwóch lat. Według mnie myślenie, że ta następna wersja Windowsa to będzie już ta, która podbije rynek jest raczej naiwne, bo tak samo mówiono w przypadku WP Mango i Tango. Co z tego, że Nokia zaczęła zwracać na siebie uwagę klientów smartfonami Lumia 800 i Lumia 900, jeśli z tą ostatnią wiąże się największy możliwy zawód, flagowiec Nokii nie dostał nowego systemu,a utraconego zaufania klientów nie da się tak łatwo odzyskać. Dominacja Androida i iOSa jest zbyt przytłaczająca żeby Windows nagle zaczął znacznie zyskiwać, tym bardziej, że wraz z nowym WP 8, spaliwszy wszystkie mosty, Microsoft znowu startuje od początku.
Kolego jest spora różnica, ponieważ Windows 8 i Windows Phone 8 będą miały to samo jądro! Czyli tak jakbyś Muntain Liona zarzucił na iPada

- UNIFIKACJA systemów operacyjnych za smartphonach, tabletach i komputerach stacjonarnych - to jest nasza przyszłość!!