Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 30 grudnia 2012 - 03:04
Napisano 30 grudnia 2012 - 08:51
Aż musiałem się wypowiedzieć..
Narzekasz że WP8 przyniósł mało nowości w stosunku do WP 7.5? Od razu po włączeniu telefonu widać nowości, całkiem odnowiony ekran główny. A jakie nowości w wyglądzie wniósł IOS 6 w porównaniu do IOS 4 ? (tym bardziej że tu kilka wersji pomiędzy, a w WP tego brak.)
A tak przy okazji, to pisałeś 17 grudnia, że w lutym ma się niby pojawić WP 7.8.. dla twojej wiadomości, WP 7.8 Jest już od ponad tygodnia.
Napisano 30 grudnia 2012 - 09:33
Napisano 30 grudnia 2012 - 10:20
Napisano 30 grudnia 2012 - 10:40
@1Rewolucja SkyDrive? Taką funkcjonalność od dawna oferuje Dropbox, GoogleDrive i dziesiątki tego typu programów i usług. Wiesz problem jest z tym, że mnie jest ciężko zaskoczyć. Posiadacz wielu telefonów z Androidem, od 2009 roku. Od ponad roku produkty Apple. To samo z WP. Więc jak widzisz, nie jestem zasmarkanym fanboyem Apple, ale mam dosyć spore doświadczenie z systemami mobilnymi. Skoro pisze rewolucja, to chciałbym o niej usłyszeć. Bo ja nie widzę nic, co by nie oferował już Android i iOS.
- - - Połączono posty - - -
Niestety, na tą chwile WP8 to może konkurować z BADA od Samsunga. Nie wprowadza on żadnych rewolucji, ani funkcji jakie by nie były dostępne na innych systemach. MS poczynił duże kroki względem WM, ale na WP to jeszcze nie czas i pora. Kafelki to zbyt mało, by przyciągnąć użytkowników.
Napisano 30 grudnia 2012 - 13:03
Napisano 01 stycznia 2013 - 15:45
Nie ta sama, bo 8X ma liczne niedoróbki Windows Phone 8. Lumia 920 zresztą też.Nie bede zakladal nowego tematu wiec tu napisze: mam obecnie iPhone 4s, czy HTC 8X to ta sama liga? Jesli mialbym brac zamiast iPhone 4s Lumia 920 to bez problemu ale czy HTC? Moze ktos uzytkowal czy testowal 8X?
Napisano 01 stycznia 2013 - 16:26
Napisano 01 stycznia 2013 - 17:34
Napisano 01 stycznia 2013 - 18:07
Niedoróbka systemu to nie wada, jeśli telefon ma wsparcie. Każdy system ma niedoróbki, nie każdy telefon ma wsparcie.
Napisano 01 stycznia 2013 - 18:27
Napisano 01 stycznia 2013 - 18:33
Rok 2013 to rok Microsft'u. Windows 8.5, XBOX 720, BYC MOZE przenosna konsola firmy Microsoft, telefon tej firmy I Surface PRO.
Napisano 01 stycznia 2013 - 19:05
Rok 2013 to rok Microsft'u. Windows 8.5, XBOX 720, BYC MOZE przenosna konsola firmy Microsoft, telefon tej firmy I Surface PRO.
Napisano 01 stycznia 2013 - 19:15
Super wydajne podzespoły, które już całkiem zagotują to co w środku
Napisano 01 stycznia 2013 - 19:17
Napisano 01 stycznia 2013 - 19:55
Akurat z tych wymienionych to moim zdaniem Surface PRO przebojem nie bedzie. Za drogi z tego co do tej pory czytalem.
Napisano 01 stycznia 2013 - 20:28
Moim zdaniem tablety zajmują miejsce netbooków, a więc IMHO Surface PRO będzie wybierany przez osoby, które chciały kupić netbooka jakiejkolwiek innej firmy i będzie to bardzo dobry odpowiednik owego, gdyż poruszanie się do Windows 8 będzie o wiele łatwiejsze i ciekawsze.Czyli albo dla "elit", albo "wyjątkowy, to musi byc drogi".
Pozostają jeszcze teksty "nie znacie się, bo was nie stąc"...generalnie fajnie, że Microsoft wreszcie zastępuje Apple w tej roli "dla wybranych"
A tak powaznie, skoro Retina znajduje nabywców, to dlaczego nie Surface Pro?
Osobiscie czekam, to będzie pierwszy rok od kilku ładnych lat, gdzie zamiast nowości od Apple kupuję produkt Microsoft'u.
Napisano 01 stycznia 2013 - 21:59
Czyli albo dla "elit", albo "wyjątkowy, to musi byc drogi".
Pozostają jeszcze teksty "nie znacie się, bo was nie stąc"...generalnie fajnie, że Microsoft wreszcie zastępuje Apple w tej roli "dla wybranych"
A tak powaznie, skoro Retina znajduje nabywców, to dlaczego nie Surface Pro?
Osobiscie czekam, to będzie pierwszy rok od kilku ładnych lat, gdzie zamiast nowości od Apple kupuję produkt Microsoft'u.
Napisano 02 stycznia 2013 - 06:56
Od kiedy to resetowanie się nie jest wadą telefonu?Niedoróbka systemu to nie wada, jeśli telefon ma wsparcie. Każdy system ma niedoróbki, nie każdy telefon ma wsparcie.
Tego nie napisałem.ŁI tak, iOS jest idealny w 100% dopracowany, to jedyny system z którego ludzkość powinna korzystać.
Choćby dlatego, że proste programy uruchamia kilka sekund i kosztuje tyle co dobre Ultrabooki.A tak powaznie, skoro Retina znajduje nabywców, to dlaczego nie Surface Pro?
Mało prawdopodobne bo Surface Pro kosztuje tyle co 4 netbooki. Większe szanse na ich zastąpienie ma zwykły i tani Surface RT.Moim zdaniem tablety zajmują miejsce netbooków, a więc IMHO Surface PRO będzie wybierany przez osoby, które chciały kupić netbooka jakiejkolwiek innej firmy i będzie to bardzo dobry odpowiednik owego, gdyż poruszanie się do Windows 8 będzie o wiele łatwiejsze i ciekawsze.
Napisano 02 stycznia 2013 - 09:22
Od kiedy to resetowanie się nie jest wadą telefonu?
Wsparcie zmienia tu tylko to, że kiedyś w bliższej lub dalszej przyszłości może zrobią aktualizację likwidującą problem.
Napisano 02 stycznia 2013 - 12:47
Reasumujac, telefony leczone (ze wsparciem) maja usterki, telefony bez wsparcia maja wady. Mowa oczywiscie jedynie o sofcie.
Napisano 02 stycznia 2013 - 13:40
Napisano 02 stycznia 2013 - 14:49
No więc zgodnie z tym co piszesz do czasu aż nie zrobią poprawki mamy do czynienia z wadą.
Napisano 02 stycznia 2013 - 19:38
Napisano 02 stycznia 2013 - 19:49
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych