Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zakładanie konta w iTunes Store & Jak założyć konto w iTunes Store?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1262 odpowiedzi w tym temacie

#651 Gregory

Gregory

• 2 732 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 01 sierpnia 2009 - 06:49

A nie lepiej poszukać na stronie Apple?
Tworzenie konta w sklepie iTunes App Store bez karty kredytowej

#652 daliend

daliend
  • 7 postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:33

nie da się tak już konta założyć....
przy wyborze płatności nie ma "none"

---- Dodano 02-08-2009 o godzinie 21:38 ----
sorka..moj błąd ...jest "none"...

#653 Gregory

Gregory

• 2 732 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:39

nie da się tak już konta założyć....
przy wyborze płatności nie ma "none"

Czyżby informacje na stronie Apple były nieprawdziwe?
Wykonaj krok 4, bez tego opcji „None” nie będzie.

#654 Koyot

Koyot
  • 947 postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:41

Ja założyłem z opcją "none" i to w dniu otwarcia AppStore w Polsce, więc czemu mieliby to usuwać? Działa nadal :P

#655 Joker26

Joker26
  • 1 postów
  • SkądHamburg

Napisano 23 października 2009 - 08:44

no tylko tam nie ma takiej opcji platnos NONE gdzie to jest i jaki kraj zaznaczyc bo jakos u mnie nie ma stanow zjednoczonych pomocy pleassssssssssssss

#656 misiekkb

misiekkb
  • 359 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 22:42

Mam taki problem zalozylem sobie free konto w USA, a teraz chcialem sobie zalozyc platne w polsce, ale zakazdym razem appstore odrzuca karty kredytowe "Your payment method was declined. Please enter valid payment method information". Jak zalozyc konto platne w Polsce?

#657 mrfreeze

mrfreeze
  • 246 postów

Napisano 28 listopada 2009 - 21:17

dwa miesiące temu udało mi się jeszcze prawie za free kupić $200 (4 kody po $50) za 139 zł i pozostało mi jeszcze ok. $80 :) Nie ma to jak 1 USD za 0,7 zł

wooow, gratz.
Mi sie ostatnio tez cos podobnego udalo. Przyszedl jakis dres i zapytal, czy chce laptopa okazyjnie kupic bo jakis dziwny system ma i jabluszko na obudowie. Bez wahania kupilem za 1000 zl 15'' Macbooka Pro!!! Szkoda tylko, ze koles zgubil od niego zasilacz i wszystkie papiery ale za taka cena to nie ma co wybrzydzac. Prawda????

#658 PeterNKD

PeterNKD
  • 4 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 17:29

Potrzebna pomoc! Sprzedałem komputer, który był autoryzowany w itunes store, a 4 inne komputery też są zalogowane... Mogę jakoś usunąć autoryzację tego sprzedanego kompa? Proszę o pomoc!

#659 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 02 grudnia 2009 - 16:25

Potrzebna pomoc! Sprzedałem komputer, który był autoryzowany w itunes store, a 4 inne komputery też są zalogowane... Mogę jakoś usunąć autoryzację tego sprzedanego kompa? Proszę o pomoc!

Proponuje zerknąć tutaj:
http://www.myapple.p...unes-store.html

#660 _Maniek_

_Maniek_
  • 1 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 20:45

Witam, mam 1 pytanie. Zarejestrowałem się na iTunes Store, mam karte z mBanku Visa Electron i przy logowaniu wyświetla mi się, że moje konto jest uprawnione tylko do kupywania w polskim iTunes store. Czy jest jakaś możliwość, aby kupować piosenki ze sklepu? Bo jak patrze na to polskie iTunes store, to tam są chyba tylko same aplikacje... Pozdrawiam

#661 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 03 grudnia 2009 - 13:24

Niestety nie ma takiej możliwości. Polską kartą możesz dokonywac zakupów tylko w Polskim Appstore. Jesli chciałbyś kupić coś w amerykańskim apple store to możesz to zrobić korzystająć z gift cards. Gift Cards dostępne są w róznych nominałach np. 15$ itp. Niestety amerykański apple store nie przyjmuje debetówek i kredytówek polskich nad czym sama ubolewam.

#662 MMAniak

MMAniak
  • 344 postów
  • Skądz domu

Napisano 09 grudnia 2009 - 02:48

są jakies informacje kiedy w polskim iTunes Store będą nagrania ?

#663 Valdi16

Valdi16
  • 10 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 14:32

Ja mam inny problem do tej pory spokojnie kupowałem na polskim appstore a teraz mam cały czas US i nie mogę tego zmienić na Polski. Tak jak bym nie miał dostępu do Polskiego appstore. ktos ma podobne problemy? dodam że jak wchodzę na swoje konto to nie ma kraju Poland mimo że przy koncie jest POL. Valdi

#664 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 11 grudnia 2009 - 15:42

Na stronie sklepu przewiń ja do końca kliknij w amerykańska flage, przeniesiesz się na na stronę gdzie będą wskazane kraje w którym dostępny jest apple store. wybierz polskę zaloguj sie na swoje konto.

#665 Valdi16

Valdi16
  • 10 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 17:03

Robię tak: wchodzę na iTunes Store przewijam do końca strony i mam United States i flagę US jak klikam na flagę i mam komunikat: The item you've requested is not currently available in the US store dodam że nie jestem zalogowany bo w prawym rogu mam - zaloguj się. Dodatkowa informacja to taka że do niedawna działało mi to poprawnie i nie miałem takich problemów. Valdi

#666 CritiCalz

CritiCalz
  • 321 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 21:54

W jakim iTunes/Appstore najlepiej założyć konto ?

#667 iKrawiec

iKrawiec
  • 1 152 postów
  • Skąd/root

Napisano 25 grudnia 2009 - 14:21

Prośba odnośnie aplikacji. Witajcie. Wesołych świąt. Nie wiem czy to dobry wątek i czy mogę o to spytać. potrzebuję kilku aplikacji z appstore, które są darmowe, chciałbym żeby ktoś wrzucił je gdzieś .... w formacie ipa. Te aplikacje są darmowe, więc nie jest to coś nielegalnego. Dokładniej chodzi mi o: -Onet.pl Wiadomości, -iLotto PL, -Gadu Gadu, -Wyborcza, -Wyborcza.biz, -Radio Zet, -TVguide PL Nie mam konta w appstore a chciałbym jakoś mieć te aplikacje. Jeśli legalne jest umieszczanie darmowych aplikacji na forum to można by było nawet utworzyć taki wątek z prośbami o aplikacje(oczywiście darmowe).

#668 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 grudnia 2009 - 14:23

Aplikacje są przypisywane do danego konta. Musisz się zarejestrować. To chyba nie jest problem.

#669 iKrawiec

iKrawiec
  • 1 152 postów
  • Skąd/root

Napisano 25 grudnia 2009 - 14:29

Davvido a nie ma możliwości "wyciągnięcia" z biblioteki darmowej aplikacji w formacie ipa? Od osoby, która ma konto w appstore.

#670 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 grudnia 2009 - 14:53

Jest możliwość, ale ta aplikacja nie będzie u Ciebie działać - nawet jej nie zainstalujesz.

#671 Jogus

Jogus
  • 215 postów
  • SkądStalowa Wola

Napisano 25 grudnia 2009 - 15:04

Jezeli bedzie mial program [CIACH] a wydaje mi sie ze ten uzytkownik go posiada wiec zainstaluje i nie wprowadzaj ludzi w blad.

#672 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 grudnia 2009 - 15:19

Nie wprowadzam ludzi w błąd - autor tematu wyraźnie podkreśla, że chodzi mu o legalny sposób.

#673 d3tr000

d3tr000
  • 1 712 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 grudnia 2009 - 15:27

Davvido może nowe rangi na forum, "piratuś" :)

#674 Jogus

Jogus
  • 215 postów
  • SkądStalowa Wola

Napisano 25 grudnia 2009 - 15:35

Wiec moze recznie plik ipa rozpakowac i przeniesc Aplikacje do odpowieniego folderu nadac odpowiednie prawa uruchomic ponownie iPhona i wszystko bedzie dzialac. Legalnie.(chyba) :P Pozatym sam program jak go nazwales [ciach] chyba nie jest nie legalny. andrzejku - poczytaj jak zalozyc sobie konto w iTunes Store bez karty. Bedziesz mogl sciagac darmowe aplikacje bez kombinowania. Pozdrawiam i wesolych swiat

#675 javazlaz

javazlaz
  • 1 513 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 25 grudnia 2009 - 16:31

andrzejek, przejdź do iTunes Store, wybierz np. Skype, wciśnij pobierz i dopiero wtedy spróbuj się zarejestrować. Wtedy przy kartach kredytowych będziesz miał opcję None (lub Nic) i gdy ją wybierzesz będziesz mógł założyć darmowe konto.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych