Fotel idealny :)
Napisano 10 października 2013 - 15:55
Napisano 10 października 2013 - 18:51
Może ? Fotel Hagen Meble VOX. Sam się nad nim zastanawiam ...
Shit totlny, nie da sie na nim wysiedziec dluzej niz 1h :/ foteli przerabialem juz sporo zreszta powinny byc tutaj gdzies moje wypociny, mialem fotele INS rozne ze skory to sie ubija szybko gabka i siedzi sie na desce :/ z voxa fotel zlamal sie tak dokladnie zlamal sie a kosztowal ponad 800zl aktualnie postanowilem kupic cos innego i padlo na Ergomax - za cene jaka go kupilem po okrasie jakim go juz uzytkuje i to jakie ma opcje ustawiania naprawde dobrze wydane po raz pierwszy na fotel a juz kilka tysiecy polecialo do kosza :/
Aktualnie uzywam Fotel biurowy Ergomax Flexi za swojego dalem 599zl z wysylka co uwazam za smieszna cene jak za tak dobrze wykonany fotel bo codziennie jest uzywany i nic sie z nim nie dzieje, ma zaglowe regulowany, ktory moze nie jest jakis idealny ale jest. Wazne jest ze mozna regulowac podlokietnikow wysokosc jak za te pieniadze inne maja opcje regulacji na boki ale nie wiem czy jest mi to potrzebne, opcje oczywiscie regulacji wysokosci oraz pochylenia calego fotela do tego trzeba jeszcze dodac mozliwosc regulacji odcinka ledzwiowego takze zaden fotel z idei, ins vox czy innego producenta za ta kase nie da tyle mozliwosci.
Nie jest on moze idealny i pomiesi grubsze osoby bo ja mam 180cm wzrostu i 75kg wagi i jest jeszcze luzu po bokach. Nastepne krzeslo napewno bedzie to juz herman miller aeron ale napewno nie kupiony w polsce bo zyza sobie chore pieniadze za nie u Nas w PL...
Zwroccie uwage fotel herman miller zostal uznany za jeden z najergonomiczniejszych foteli i nie ma az tylu ustawien co niektore modele ergomaxa za 3-4 tys ale uwierzcie nie jest to potrzebne.
Ergomax to polska firma ale prawde mowiac wszystko idzie z Chin oczywiscie i kazdy jego element nie pochodzi z innego kraju. Co prawda wlasciciele mowia, ze sami projetowali fotele ze sa architekatami i projektantami ale mi sie wydaje ze to i tak jest produkt z jakiegos chinskiego katalogu foteli

Peace V
Napisano 18 grudnia 2013 - 22:19

Napisano 19 grudnia 2013 - 18:28
Napisano 16 lutego 2016 - 18:15
Z góry przepraszam za odkopanie tematu. Posiada ktoś krzesło obrotowe FINGAL z IKEA? Jakieś opinie?
http://www.ikea.com/...ducts/90196597/
MacBook Pro 13 (Mid 2010)
iPhone 6 Space Gray 16GB
Gość_piomic75_*
Napisano 16 lutego 2016 - 20:28
Mam troszke inny model, w niecaly rok "skoropodobne" pokrycie odeszlo od materialu.
Napisano 17 lutego 2016 - 15:28
Z góry przepraszam za odkopanie tematu. Posiada ktoś krzesło obrotowe FINGAL z IKEA? Jakieś opinie?
Paździerz.
Napisano 01 czerwca 2016 - 08:45
A ja jestem w stanie wysiedzieć 8 albo i więcej h przed kompem wiadomo, że potem nogi doświadczają szoku, bo uświadamiam im, że jednak do czegoś służą, ale kręgosłup mnie nie boli, czasem część szyjna, ale to przez moje bardzo wyszukane pozycje fotelowe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych