Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jak kupić atrapę Iphona4S za 2400 zł w sklepie stacjonarnym, czyli oszustwo maksymalne :-(

• This topic is locked This topic is locked
156 replies to this topic

#151 Spiderx

Spiderx
  • 70 posts

Posted 11 April 2012 - 17:38

Nie mam niestety możliwości ani edycji 1 posta ani zamknięcia tematu, stąd proszę moderatora o dokonanie tych czynności. @viper50: Do zakończenia tej długiej i krętej drogi jeszcze daleko, ale ważne że są postępy. :) Cieszy mnie też postawa Teletorium które faktycznie chce wyjaśnić tą bardzo zagmatwaną sprawę. /edit: Virgin, Teletorium zapewniło mi telefon zastępczy do czasu wyjaśnienia tej sprawy. :)

#152 pepelino224

pepelino224
  • 54 posts
  • SkądUnited Kingdom

Posted 11 April 2012 - 19:05

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#153 Krepki

Krepki
  • 27 posts

Posted 11 April 2012 - 21:40

Ciekawa sprawa. Kilka dni temu też zamówiłem iPhona 4s w podobnej cenie. Dziś w końcu dotarła do mnie przesyłka z towarem, nie zdążyłem jeszcze wrócić z pracy i rozpakować przesyłkę, a już dostałem telefon od sprzedawcy żebym nie rozpakowywał i odesłał paczkę z powrotem, bo w środku jest atrapa :| Co ciekawe sprzedawca także jest z Krakowa, ale jak na razie zachował się bardzo fair, zobowiązał się także zwrócić pełne poniesione przeze mnie koszty zwrotu itd.

#154 air40

air40
  • 542 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 11 April 2012 - 21:49

Jak byś wcześniej rozpakował pudełko nie było by już tak miło...

#155 Krepki

Krepki
  • 27 posts

Posted 11 April 2012 - 22:01

Wiem właśnie. Ogólnie z ciekawości teraz wklepałem w google temat atrapy iphona i trafiłem na ten temat. Co ciekawe specjalnie naciskałem żeby telefon był w zafoliowanym pudełku (telefon przeznaczony na prezent), więc ani trochę nie mogę winić sprzedającego za ową sytuację, bo skąd miał wiedzieć co sprzedaje... Sam zamawiając w życiu bym nie pomyślał że coś takiego może się stać, masakra. I tak najlepsza byłaby reakcja chłopaka, który rozpakowuje prezent (na 18 urodziny), a tu taki zonk.

#156 Spiderx

Spiderx
  • 70 posts

Posted 11 April 2012 - 22:50

Jeszcze raz powtórzę bo co niektórzy czytają tylko początek i koniec tematu.....

Aktualizacja: 11 kwiecień: Spotkałem się dziś z przedstawicielami Firmy Teletorium z którego wyszedłem zadowolony w wyniku dotychczasowych ustaleń.
Sprawa pozostaje w rękach Policji i jest w toku śledztwa, czekamy na wyniki śledztwa.
Do zakończenia sprawy przez Policję będę użytkował telefon zastępczy udostępniony mi przez Teletorium.
Ze swojej strony chciałbym serdecznie podziękować osobom które wierzyły we mnie i moją niewinność.

#157 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 11 April 2012 - 22:53

Zamykam, gdyby się coś zmieniło i trzeba było dopisać informację, proszę o PW.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users