Jak kupić atrapę Iphona4S za 2400 zł w sklepie stacjonarnym, czyli oszustwo maksymalne :-(
Started by
Spiderx
, 05 Apr 2012 04:54
156 replies to this topic
Posted 11 April 2012 - 17:38
Nie mam niestety możliwości ani edycji 1 posta ani zamknięcia tematu, stąd proszę moderatora o dokonanie tych czynności.
@viper50: Do zakończenia tej długiej i krętej drogi jeszcze daleko, ale ważne że są postępy.
Cieszy mnie też postawa Teletorium które faktycznie chce wyjaśnić tą bardzo zagmatwaną sprawę.
/edit: Virgin, Teletorium zapewniło mi telefon zastępczy do czasu wyjaśnienia tej sprawy.
Posted 11 April 2012 - 21:40
Ciekawa sprawa.
Kilka dni temu też zamówiłem iPhona 4s w podobnej cenie. Dziś w końcu dotarła do mnie przesyłka z towarem, nie zdążyłem jeszcze wrócić z pracy i rozpakować przesyłkę, a już dostałem telefon od sprzedawcy żebym nie rozpakowywał i odesłał paczkę z powrotem, bo w środku jest atrapa :| Co ciekawe sprzedawca także jest z Krakowa, ale jak na razie zachował się bardzo fair, zobowiązał się także zwrócić pełne poniesione przeze mnie koszty zwrotu itd.
Posted 11 April 2012 - 21:49
Jak byś wcześniej rozpakował pudełko nie było by już tak miło...
Posted 11 April 2012 - 22:01
Wiem właśnie. Ogólnie z ciekawości teraz wklepałem w google temat atrapy iphona i trafiłem na ten temat. Co ciekawe specjalnie naciskałem żeby telefon był w zafoliowanym pudełku (telefon przeznaczony na prezent), więc ani trochę nie mogę winić sprzedającego za ową sytuację, bo skąd miał wiedzieć co sprzedaje... Sam zamawiając w życiu bym nie pomyślał że coś takiego może się stać, masakra. I tak najlepsza byłaby reakcja chłopaka, który rozpakowuje prezent (na 18 urodziny), a tu taki zonk.
Posted 11 April 2012 - 22:50
Jeszcze raz powtórzę bo co niektórzy czytają tylko początek i koniec tematu.....
Aktualizacja: 11 kwiecień: Spotkałem się dziś z przedstawicielami Firmy Teletorium z którego wyszedłem zadowolony w wyniku dotychczasowych ustaleń.
Sprawa pozostaje w rękach Policji i jest w toku śledztwa, czekamy na wyniki śledztwa.
Do zakończenia sprawy przez Policję będę użytkował telefon zastępczy udostępniony mi przez Teletorium.
Ze swojej strony chciałbym serdecznie podziękować osobom które wierzyły we mnie i moją niewinność.
Aktualizacja: 11 kwiecień: Spotkałem się dziś z przedstawicielami Firmy Teletorium z którego wyszedłem zadowolony w wyniku dotychczasowych ustaleń.
Sprawa pozostaje w rękach Policji i jest w toku śledztwa, czekamy na wyniki śledztwa.
Do zakończenia sprawy przez Policję będę użytkował telefon zastępczy udostępniony mi przez Teletorium.
Ze swojej strony chciałbym serdecznie podziękować osobom które wierzyły we mnie i moją niewinność.
Posted 11 April 2012 - 22:53
Zamykam, gdyby się coś zmieniło i trzeba było dopisać informację, proszę o PW.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked