Witajcie...mogę się podzielić już chyba historia pełna historia wymian i konkluzja na ten temat

1. Kupiony w Delaware USA, żółty lewy bok
2 i 3 wymiana w AS wciąż żółty po lewej stronie + zrywanie wifi w jednym
4. wymiana w Cortland, ekran super biały , 4 dead pixele
5. Wymiana Cortland cały żółty ale tak na maxa ze aż się chciało ....
6. Wymiana w AS w Nowymy Jorku i tu zaczynaja się dziać fajne rzeczy, wg miłych panów z genius bar iPad ten cały żółty był w normie ale żeby mi sprawić dobrze po porównaniu do innych w sklepie ( o wiele bielszych) dostałem refurbished.
7. Otrzymany RB na 3/4 ekranu zasikany.
8 Wkur....m się ostro pojechałem do innego AS i po rozmowie z panią manager otrzymałem kolejny RB także zasikany, zarzadalem nowego w folii, udało się dostałem nowego 23 tydzień produkcji, nowy paragon, zostałem poinformowany ze nie wymienia mi na nowego jeżeli mi się nie podoba, ale mogę go oddać w ciagu 14 dni, jak to określono "sprzęt widocznie nie jest dla mnie

. Była to oczywiście bzdura bo na podst paragonu mogę 14 dni także wymieniać.
9. Nowy miał zasikany cały lewy bok, już mówię bo kur.a ile razy, dla tych co dalej twierdza ze maja ideały, potwierdzam inf kolegów z wcześniejszych postów, nie ma...
10. Wkurwil.em się tak mocno ze pojechałem kupić 6 ipadow, 3 czarne 3 białe. Z sześciu wybrałem 3 najlepsze, ale niedoskonale.
11. Zostaje przy białym, choć wszystkie wcześniejsze były czarne
Konkluzje:
1. Nie ma doskonałych ipadow
2. Na podstawie "hurtowego" zakupu mogę stwierdzić ze białe maja mniejszy problem z zolcia, aczkolwiek różnica pomiędzy białymi a czarnymi była taka ze biały w dziennym świetle wpada w żółc, białe w róż. Białe maja lekko gorszy zasięg wifi.
3. Jestem ogromnie zawiedziony ze sprzęt za ponad 3k, lub $829 w USA ma tyle wad.
4. W Apple store ludzie patrzyli się na mnie jak na idiotę, co oznacza ze mało kto zauważa te błędy.
5. IPady wymieniane są na refurbished jeżeli nie zrobisz tego z paragonem w ciagu 14dni w USA i chyba w Polsce tez, ale tylko przez AoS
Pozdrawiam wszystkich i tylko chce powiedzieć, ze żaden zakup mnie tak nie wymęczył.