Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Nowy iPad - pierwsze wra偶enia

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
1232 odpowiedzi w tym temacie

#651 crisco

crisco
  • 1聽485 post贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 18:02

Ja dopiero b臋d臋 mia艂 5 do艣wiadczenie.

#652 pagal

pagal
  • 35 post贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 18:40

Crisco, tyle 偶e on zwraca艂 tyle razy z powodu tego r贸偶owego odcienia, kt贸ry dla mnie wydaje si臋 by膰 normalny, na pewno wygl膮da lepiej ni偶 za偶贸艂cenie :), ale mo偶e si臋 myl臋 i to normalne nie jest :).

#653 mar99

mar99
  • 829 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 18:51

Dla mnie to normalne ze jak sie patrzy pod roznymi kontami to sa inne odcienie...

#654 margiel

margiel
  • 640 post贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 19:03

Dla mnie to normalne ze jak sie patrzy pod roznymi kontami to sa inne odcienie...

Akurat to co gosciu pokazuje na filmie to tez wydaje mi sie, ze jest szukanie problemu na sile, bo LCD to LCD i ta technologia juz tak ma. Jak mu si enie podoba, to niech sobie kupi cos z ekranem w technologii AMOLED, to bedzie mial takie same kolory z kazdej strony.

#655 michobo

michobo
  • 1聽163 post贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 20:27

W TV masz wysok膮 rozdzielczosc ? Tak Ci sie wydaje Czym偶e jst 1920x1080 na 40 czy 50" w por贸wnaniu do XGA na 9.7" .... ? Poczytaj o PPi

#656 papux

papux
  • 128 post贸w
  • Sk膮dPL

Napisano 15 kwietnia 2012 - 20:46

Niekt贸rzy ludzie to idioci. Jak na filmiku pokazane jest naturalny wygl膮d matryc IPS, czyli k膮ty widzenia i jest to normalne dla tych matryc a nie wada fabryczna.

#657 badwojtek

badwojtek
  • 2 post贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 20:52

A co powiecie o tym? Zasikany - Por贸wnanie z laptopem, dodatkowo na dole w rogu jaka艣 niebieska plama. [ATTACH=CONFIG]10884[/ATTACH]

#658 crisco

crisco
  • 1聽485 post贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 20:57

A co powiecie o tym? Zasikany - Por贸wnanie z laptopem, dodatkowo na dole w rogu jaka艣 niebieska plama.

[ATTACH=CONFIG]10884[/ATTACH]

Na dole ewidentnie tego nie powinno by膰.

#659 badwojtek

badwojtek
  • 2 post贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 21:08

Tutaj nawet tego a偶 tak bardzo nie wida膰, na 偶ywo jest gorzej. A na innym zdj臋ciu w wysokiej rozdzielczosci po powiekszeniu mam ca艂膮 praw膮 kraw臋d藕 ekranu niebiesk膮, ale nie wiem czy to wina ekranu czy aparatu bo to granica czerni i bieli. Edit: powi臋kszenie prawej kraw臋dzi [ATTACH=CONFIG]10885[/ATTACH]

#660 Makaveli77

Makaveli77
  • 99 post贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 21:17

To na dole to jedno ale jeszcze ca艂y ekran a w szczeg贸lno艣ci lewa strona na fotce zasikana.

#661 crisco

crisco
  • 1聽485 post贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 21:18

Oddawaj im ten sprz臋t.

#662 Wozak

Wozak
  • 73 post贸w

Napisano 15 kwietnia 2012 - 21:49

Jak tak ka偶dy wymienia ipada po 5 razy to ju偶 wiem dlaczego w 艁odzi od 3 tygodni nie mog艂em w ispocie kupi膰 ipada i musia艂em po niego do Warszawy jecha膰 :P a tak na serio to kupi艂em wersje 32 Gb z wifi i bardzo dok艂adnie ogl膮da艂em ekran pod ka偶dym k膮tem. Zar贸wno na bia艂ym jak i czarnym ekranie przy minimalnej i maksymalnej jasno艣ci ekranu wszystko jest ok. Nie mam 偶adnych problem贸w czy przebarwie艅 tak偶e mog臋 powiedzie膰 ze s膮 modele bez skazy. No albo ja mia艂em takie szcz臋艣cie :)

#663 arkont

arkont
  • 14 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw

Napisano 16 kwietnia 2012 - 14:35

Witam! Kupi艂em iPada w dniu premiery w iSpot - Galeria Dominika艅ska - we Wroc艂awiu. Niestety na ekranie kilka martwych pikseli i co艣 w rodzaju jakiego艣 py艂u pod szyb膮... Oczywi艣cie przyjecha艂em jeszcze raz, reklamowa艂em - trzeba czeka膰 dwa tygodnie na ROZPATRZENIE REKLAMACJI i EWENTUALN膭 WYMIAN臉! Jeszcze jedno s艂owo o iSpotach - mogliby by膰 bardziej uprzejmi - patrz膮 si臋 na klienta jak na z艂o ostateczne. Na ka偶de zadane pytanie nie ma normalnej odpowiedzi, a jest tylko "odb膮kni臋cie" cz臋sto mm wra偶enie, 偶e sami nie wiedz膮 jak odpowiedzie膰. Oby tylko po wymianie i po 艂askawym rozpatrzeniu mojej rekalamacji urz膮dzenie by艂o w 100% sprawne. Bardzo polecam sprawdza膰 na miejscu co si臋 od nich kupuje. Niestety, ale to m贸j pierwszy i ostatni raz w iSpocie.

#664 crisco

crisco
  • 1聽485 post贸w

Napisano 16 kwietnia 2012 - 15:00

Witam! Kupi艂em iPada w dniu premiery w iSpot - Galeria Dominika艅ska - we Wroc艂awiu. Niestety na ekranie kilka martwych pikseli i co艣 w rodzaju jakiego艣 py艂u pod szyb膮... Oczywi艣cie przyjecha艂em jeszcze raz, reklamowa艂em - trzeba czeka膰 dwa tygodnie na ROZPATRZENIE REKLAMACJI i EWENTUALN膭 WYMIAN臉!
Jeszcze jedno s艂owo o iSpotach - mogliby by膰 bardziej uprzejmi - patrz膮 si臋 na klienta jak na z艂o ostateczne. Na ka偶de zadane pytanie nie ma normalnej odpowiedzi, a jest tylko "odb膮kni臋cie" cz臋sto mm wra偶enie, 偶e sami nie wiedz膮 jak odpowiedzie膰. Oby tylko po wymianie i po 艂askawym rozpatrzeniu mojej rekalamacji urz膮dzenie by艂o w 100% sprawne. Bardzo polecam sprawdza膰 na miejscu co si臋 od nich kupuje. Niestety, ale to m贸j pierwszy i ostatni raz w iSpocie.

Trzeba by艂o kupi膰 w Apple on line. Tam na info lini przepraszaj膮 za problemy i rozumiej膮 sytuacj臋. Podej艣cie 艣wiatowe a nie za艣ciankowe.

#665 arkont

arkont
  • 14 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw

Napisano 16 kwietnia 2012 - 15:23

Trzeba by艂o kupi膰 w Apple on line. Tam na info lini przepraszaj膮 za problemy i rozumiej膮 sytuacj臋. Podej艣cie 艣wiatowe a nie za艣ciankowe.

No w艂a艣nie bardzo tego 偶a艂uj臋 i pisz臋 t臋 wiadomo艣膰, 偶eby inni si臋 nie dali tak nabra膰.

#666 margiel

margiel
  • 640 post贸w

Napisano 16 kwietnia 2012 - 15:37

Niestety, ale to m贸j pierwszy i ostatni raz w iSpocie.

No z tym "ostatnim" to bym tak nie prorokowal na Twoim miejscu, bo moze sie przytrafic, ze bedziesz tam jeszcze kilka razy jechal wymieniac tego ipada :)

#667 crisco

crisco
  • 1聽485 post贸w

Napisano 16 kwietnia 2012 - 15:39

No z tym "ostatnim" to bym tak nie prorokowal na Twoim miejscu, bo moze sie przytrafic, ze bedziesz tam jeszcze kilka razy jechal wymieniac tego ipada :)

LOL

#668 qubuss

qubuss
  • 518 post贸w
  • Sk膮dKo艅skie, PL

Napisano 16 kwietnia 2012 - 15:57

Ja kupowa艂em w MM Kielce 32GB wifi + 4g bia艂y 偶adnych problem贸w po zakupie sprawdzony odrazu w sklepie W tej chwili u偶ywa go mama , ja po swojego jad臋 w tym tyg tyle , 偶e czarny mam nadziej臋 偶e b臋dzie tak samo Polecacje jak膮艣 foli臋, lub co艣 do ochrony iPada prz贸d , ty艂 ?

#669 crisco

crisco
  • 1聽485 post贸w

Napisano 16 kwietnia 2012 - 16:02

Smart cover + co艣 na ty艂.

#670 kusiek

kusiek
  • 832 post贸w

Napisano 16 kwietnia 2012 - 16:05

Smart cover + puro back cover

#671 Bero

Bero

BigBrother

• 116 post贸w

Napisano 16 kwietnia 2012 - 16:05

Ja mam tak:

Do艂膮czona grafika

#672 soczekpl

soczekpl
  • 3聽335 post贸w
  • Sk膮dWarszawa, PL

Napisano 16 kwietnia 2012 - 16:07

Czy wszystkie nowe iPady maj膮 cieplejsz膮聽barw臋 ekranu w por贸wnaniu z poprzednimi modelami?

U mnie wygl膮da to tak:

Do艂膮czona grafika

#673 qubuss

qubuss
  • 518 post贸w
  • Sk膮dKo艅skie, PL

Napisano 16 kwietnia 2012 - 16:18

Czyta艂em w艂a艣nie ze nowy iPad w por贸wnaniu do poprzedniego ma cieplejszy kolor bia艂y co mi pasuje, chyba ze to kolejna wada ? LOL

#674 arkont

arkont
  • 14 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw

Napisano 16 kwietnia 2012 - 16:21

LOL! Fakt! Dam zna膰 ile razy tam jeszcze go艣ci艂em, hehe;)

#675 soczekpl

soczekpl
  • 3聽335 post贸w
  • Sk膮dWarszawa, PL

Napisano 16 kwietnia 2012 - 16:22

Nie, chc臋 wiedzie膰, czy tak jest w ka偶dym iPadzie.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych