Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nowy iPad - pierwsze wrażenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1232 odpowiedzi w tym temacie

#1226 Colin 79

Colin 79
  • 263 postów
  • SkądWałbrzych, Poland

Napisano 11 grudnia 2012 - 00:10

Cytat

U mnie było to około 5h. Był specjalny wątek na ten temat, poszukaj tam wiele osób się wypowiedziało ;)

Ok dziękuje za podpowiedź.

#1227 Colin 79

Colin 79
  • 263 postów
  • SkądWałbrzych, Poland

Napisano 13 grudnia 2012 - 22:02

Mam pytanie odnośnie przeglądarki str. www. Czy ta wbudowana jest ok czy np. Opera, Chrome lub Maxthon są najbardziej przyjazne dla iPada 3 ?

#1228 Balin0

Balin0
  • 1 448 postów
  • SkądKraków

Napisano 13 grudnia 2012 - 22:31

Cytat

Mam pytanie odnośnie przeglądarki str. www. Czy ta wbudowana jest ok czy np. Opera, Chrome lub Maxthon są najbardziej przyjazne dla iPada 3 ?

http://myapple.pl/ip...ie-ipad-68.html

#1229 markdk-fe5228f169

markdk-fe5228f169
  • 154 postów
  • SkądKopenhaga DK

Napisano 31 stycznia 2013 - 17:39

Witam,kupilem iPad4 w sieci 3 i niestety pol ekranu bylo zolto- zielone od strony kamery a od przycisku home rozowy.Dzisiaj zanioslem go do serwisu i po trzech godzinach odebralem nowego idealnego.Teraz jestem szczesliwym uzytkownikiem.

#1230 stroner30

stroner30
  • 747 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 01 lutego 2013 - 00:52

Cytat

Witam,kupilem iPad4 w sieci 3 i niestety pol ekranu bylo zolto- zielone od strony kamery a od przycisku home rozowy.Dzisiaj zanioslem go do serwisu i po trzech godzinach odebralem nowego idealnego.Teraz jestem szczesliwym uzytkownikiem.

Gdyby akcja toczyła się w Polsce to byłoby identycznie tylko trzy dni byłyby trzema tygodniami, a nowy iPad byłby iPadem refabrykowanym :D

#1231 TheOktik

TheOktik
  • 405 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 06 sierpnia 2013 - 09:22

Ja swojego iPad 4gen 128GB LTE mam pół roku. Wcześniej przez ponad rok miałem 2gen 64gb wifi+3g Z poprzedniego byłem mega zadowolony. Bateria trzymała długo, zapominałem nawet gdzie mam ładowarkę. Był zawsze zimny nawet po parugodzinnej pracy. Z nowym nie jest już tak różowo. Minusy * Bateria trzyma o połowę krócej niż w poprzednim. W moim przypadku ładowanie odbywa się codziennie w nocy. Nie dość, że bateria ucieka w oczach to naładowanie jej do pełna trwa wieczność. Zgroza * Gorący się robi już po 20-30minutach świecenia. W tym czasie robi się tak gorący, że może służyć za żelazko po doczepieniu jakiegoś zmyślnego uchwytu. Poprzedni model doprowadził mnie nawigacją działając bez żadnej przerwy do Barcelony. Świecił non stop przez 28 godzin. Obecny model nie działa dłużej niż godzinę. Nie wytrzymuje wakacyjnych temperatur i gaśnie z komunikatem o zbyt wysokiej temperaturze. Żeby było jasne nie trzymam go na szybie. Mam uchwyt na kratkę nawiewu na kokpicie - nie świeci na niego bezpośrednio słońce. * Lightning - potrzeba wymiany wszystkich dotychczasowych akcesoriów. Plusy * Ekran * Szybkość działania choć i tak potrafi mieć minimalne zawieszki.

#1232 Molimo

Molimo
  • 3 695 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 sierpnia 2013 - 10:06

Jeśli bateria trzyma Ci połowę krócej to z iPadem coś nie tak, ekran 50%, przegladądanie sieci to wynik ponad 12h, te same ustawienia iPad 2 prawie 15h.

#1233 TheOktik

TheOktik
  • 405 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 06 sierpnia 2013 - 10:18

Mam włączone połączenie przez Aero2 non stop. Aplikacje w tle te niepotrzebne staram się wyłączać w miarę na bieżąco. Cały czas są odpalone jedynie Mail, Safari i Facebook. W ciągu dnia korzystam głównie z Safari i Mail - prowadzę sprzedaż przez internet. 10-30 minut dziennie schodzi na polską grę LITERY. Jasność 40-50%. Bateria w tej konfiguracji starcza na 5 może 6 godzin ciągłej pracy. Wiem, że największym zjadaczem baterii tutaj jest 3G. Kiedyś używałem go mniej. Teraz potrzebuję być bardziej mobilny.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych