CO za brednie. I to się nazywa moderator..
Twoja ignorancja jest porażająca.
iTunes: wysyłanie upominków iTunes
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 10 stycznia 2013 - 10:13
CO za brednie. I to się nazywa moderator..
Napisano 10 stycznia 2013 - 13:11
Napisano 10 stycznia 2013 - 13:23
Autorowi pytania chodzi o gift card w wersji papierowej (karty zdrapki) ktorą można kupić w sklepie normalnie. A nie o "elektroniczne prezenty"
Napisano 10 stycznia 2013 - 15:50
Autorowi pytania chodzi o gift card w wersji papierowej (karty zdrapki) ktorą można kupić w sklepie normalnie. A nie o "elektroniczne prezenty"
Stąd wniosek, że: aby odpowiedź była w pełni prawdziwa, a nie w połowie (by nie wprowadzać w błąd): "Na polskę nie ma giftcardów" w formie fizycznej, jednak można dokonać zakupu przez internet - wersję cyfrową. Należy przy tym zauważyć, że: zmiana kraju przy pomocy gift carda nie będzie możliwa - do zmiany kraju: karta lub paypal z kraju na który zmieniamy.Na polskę nie ma giftcardów.
Tak jak odpowiedział OleYek: nie można użyć holenderskiej karty w polskim iTunes Store. ... Aby było możliwe użycie holenderskiego Gift Card, należało by: zmienić kraj iTunes Store - podpiąć kartę holenderką do iTunes, usunąć kartę przez opcję "none" i doładować gift cardem holenderskim.Witam ,
Mieszkam w Holandii i posiadam Polskie konto AppStore bez karty kredytowaj bo poprostu jej nie posiadam , chcialbym zasilic konto Gift Card-em ktora mozna kupic prawie w kazdym sklepie i moje pytanie brzmi czy ta karta zadziala z Polskim kontem czy bede musial zmieniac kraj ? Jesli moje pytanie sie powtarza to przepraszam ale nie bylem w stanie znalezc .
Z gory dziekuje za odpowiedz .
Pozdrawiam
Marek
Also, before you change the country in your account, please note the following:
1) You will need to download all purchased content before changing countries. In addition, rented items must be past their 30 day expiration in order to change countries. For more information on rentals, please visit:
iTunes Store: Movie rental frequently asked questions (FAQ)
http://support.apple.com/kb/HT1657
2) You will be asked to provide a payment method, such as a credit card or debit card associated with a valid billing address in the new country. An iTunes Store Gift Card issued in the new country is also an acceptable payment method. You will not be able to change your account's country without providing one of these methods of payment.
3) Content purchased from the iTunes Store is country-specific. If you wish to upgrade any of your iTunes Store content to iTunes Plus, you'll need to do so before you change the country associated with your account. The content you purchased while your account was set to the previous country will not be eligible for upgrade once you have changed countries.
4) When you change countries, you will no longer receive application update notifications in iTunes for the apps you purchased in your original country. However, you will still receive update notifications on your iOS device for any applications installed on that device. In addition, you will be able to download previously purchased applications again for free if they are present on your new country's store. You will not be charged and the download will not appear on your Purchased page. If a previously purchased application is not available in your new country, you will not be able to download it again for free.
Napisano 11 stycznia 2013 - 13:30
Napisano 13 stycznia 2013 - 17:33
Napisano 13 stycznia 2013 - 17:42
$30 iTunes US Apple Gift CARD CD-KEY/KLUCZ 24/7 (2925411543) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Czy ten kod można kupić czy lepiej mijać?
Napisano 14 stycznia 2013 - 21:52
Napisano 05 lutego 2013 - 12:58
Napisano 29 kwietnia 2013 - 13:49
Napisano 29 kwietnia 2013 - 17:12
Napisano 30 kwietnia 2013 - 07:35
Napisano 30 kwietnia 2013 - 08:57
Rozumiem, że to aplikacja tańsza niż 10$ i nie zamierzasz jej zakupić jako podarunek?Ja natomiast otrzymałem gift card, założyłem konto w US AppStore, mam dodane do konta 10$, jednak kiedy chcę zakupić jakąś aplikację, to niestety nie mogę za nią zapłacić. AppStore potrzebuje i tak danych mojej karty. Jak zatem mogę wykorzystać te 10$ z Gift card?
Napisano 30 kwietnia 2013 - 13:14
Napisano 30 kwietnia 2013 - 14:12
Napisano 16 czerwca 2013 - 13:59
Napisano 16 czerwca 2013 - 14:00
Napisano 16 czerwca 2013 - 15:21
Napisano 16 czerwca 2013 - 15:36
Taki kod możesz zakupić do każdego iTunes Store. Nie używałem do polskiego, ale w każdym działa to tak samo - podajesz kod w iTunes = Twoje saldo zostaje powiększone o odpowiednią kwotę. Najtaniej, wyszedłby zakup osobisty przez iTunes, lecz nie każdy ma taką możliwość.Znalazłem na allegro taką aukcje iTunes App Store PL Gift Card 10 euro | NAJTANIEJ (3321160786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mam pytanie czy ktoś kiedyś używał takiego kodu na polskim koncie i czy to działało, bo chcę sobie kupić legalnie GTA i wole być pewien czy to zadziała .
+1.Masz wyraźnie napisane na aukcji że działa w polskim iTunes, po za tym sprzedawca ma 100% pozytywów. Więc to chyba coś znaczy.
Napisano 03 lipca 2013 - 19:34
Napisano 03 lipca 2013 - 19:52
Napisano 03 lipca 2013 - 20:51
Napisano 10 sierpnia 2013 - 01:08
Napisano 11 sierpnia 2013 - 21:38
Po zalogowaniu się do iTunes Store, widoczny jest stan konta, ... Innym sposobem może być np. podliczenie rachunków, ...Witam
jak można sprawdzić ile jeszcze zostalo na karcie upominkowej?
Napisano 21 sierpnia 2013 - 22:52
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych