Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1964 odpowiedzi w tym temacie

#876 sciop

sciop
  • 6 postów

Napisano 12 lutego 2015 - 10:26

Witam, czy istnieje jakis program na ios który bedzie mnie informowac o tym kiedy dostane wiadomosc flash, np dzwiekiem jak przy zwyklej wiadomosci sms? Chodzi o powiadomienie jakie sie pojawia. patrz zal. dziekuje za pomoc/ tak zeby w jakis sposob mnie informowalo o takiej wiadomosci.

Załączone pliki

• Załączony plik  zoYjj.png   19,56 KB   0 Ilość pobrań

Użytkownik sciop edytował ten post 12 lutego 2015 - 10:27

#877 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 12 lutego 2015 - 12:19

Witam, czy istnieje jakis program na ios który bedzie mnie informowac o tym kiedy dostane wiadomosc flash, np dzwiekiem jak przy zwyklej wiadomosci sms? Chodzi o powiadomienie jakie sie pojawia. patrz zal. dziekuje za pomoc/ tak zeby w jakis sposob mnie informowalo o takiej wiadomosci.

Nie ten dział.

#878 sciop

sciop
  • 6 postów

Napisano 12 lutego 2015 - 14:52

to gdzie ten dział? mógłbyś podać ... ?

#879 Yellowfrog

Yellowfrog
  • 1 548 postów
Napisano 12 lutego 2015 - 16:00

to gdzie ten dział? mógłbyś podać ... ?

http://myapple.pl/fo...ikacji/page-181

• sciop lubi to

#880 ariell

ariell
  • 108 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 15 lutego 2015 - 19:25

Poszukuje programu (najlepiej jak najprostszego) który będzie zliczał czas spędzony nad danym projektem. Przykładowo. Zaczynam coś robić, wciskam start, a na koniec zatrzymuje. Następnego dnia gdy zaczynam pracować, znowu startuje i liczy mi czas od tego momenty gdzie zakończyłem dzień wcześniej. Co istotne potrzebuję jednego programu, który będzie działał zarówno na mac-u jaki i IOS. Na Iphone mam zainstalowaną aplikację Hours ale póki co nie ma jeszcze wersji na Mac-a.

z góry dzięki za pomoc.

#881 Bartosz Janiszewski

Bartosz Janiszewski
  • 4 postów

Napisano 18 lutego 2015 - 14:16

Na co dzień spotykam się z wieloma nowymi informacjami, rozwiązaniami caseów, itp  Chciałbym stworzyć bazę  wiedzy która umożliwi szybkie i przejrzyste dodawanie  tekstów, zrzutów ekranu czy plików pdf w odpowiednich kategoriach i późniejsze ich wyszukiwanie.  

Do tej pory używam OneNote, nie jest zły ale chętnie uwolniłbym się od Microsoftu.

Jakiego softu używacie do tego typu aktywności ?

#882 Yellowfrog

Yellowfrog
  • 1 548 postów
Napisano 18 lutego 2015 - 14:39

Na co dzień spotykam się z wieloma nowymi informacjami, rozwiązaniami caseów, itp  Chciałbym stworzyć bazę  wiedzy która umożliwi szybkie i przejrzyste dodawanie  tekstów, zrzutów ekranu czy plików pdf w odpowiednich kategoriach i późniejsze ich wyszukiwanie.  

Do tej pory używam OneNote, nie jest zły ale chętnie uwolniłbym się od Microsoftu.

Jakiego softu używacie do tego typu aktywności ?

Evernote. Używam od lat.

• gerberd lubi to

#883 michael9091

michael9091
  • 7 postów

Napisano 22 lutego 2015 - 17:44

Witam, chciałbym dowiedzieć się czy jest program samochodowy Autodata na IOS, ponieważ nie mogę znaleźć, być może istnieje jakiś odpowiednik tego programu. Proszę o pomoc.

#884 gerberd

gerberd
  • 169 postów

Napisano 22 lutego 2015 - 20:41

Witam, chciałbym dowiedzieć się czy jest program samochodowy Autodata na IOS, ponieważ nie mogę znaleźć, być może istnieje jakiś odpowiednik tego programu. Proszę o pomoc.

Możesz nam napisać co taki program ma robić? Jeśli nawet ten konkretny nie istnieje to będziemy mogli Ci polecić jakiś "zamiennik"

#885 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 178 postów

Napisano 23 lutego 2015 - 12:27

Nie będziemy, bo to jest Mac - Software, a nie 'program na iOS'.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#886 michael9091

michael9091
  • 7 postów

Napisano 24 lutego 2015 - 17:04

Czyli nie będzie nic podobnego na mac'a ? Autodata to program motoryzacyjny, który zawiera dane techniczne pojazdów, schematy, kody usterek i inne informacje serwisowe.

#887 ktmracing

ktmracing
  • 635 postów

Napisano 27 lutego 2015 - 11:52

Panowie szukam programu a racze alternatwywy dla NERO. Chce nagrać mp3 ale od razu stworzyć okładkę (playlistę) do tego co nagrałem.

Own your way.....

#888 noktovizor

noktovizor
  • 14 postów

Napisano 04 marca 2015 - 08:07

Witam Wszystkich, w danej chwili używam programu EQu, jestem z niego bardzo zadowolony, jednak brakuje mi w nim pewnej funkcjonalności.

Mam tu na myśli możliwość zaznaczania w utworze, a raczej dodawania pewnego rodzaju markerów aby odtwarzał utwór od konkretnej minuty do konkretnej minuty. W przypadku długich setów TRANCE byłaby to nieoceniona funkcja.

Zna ktoś taki program, który pozwoli dodawać tego rodzaju znaczniki w trakcie utworu ?

Pozdrawiam i czekam na odzew.

#889 a99

a99
  • 3 postów

Napisano 04 marca 2015 - 14:49

Szukam alternatywy dla programu iStat do monitorowania wydajności systemu oraz programu na iOS, który pozwoli połączyć się z makiem i wybudzić go ze stanu uśpienia. 

#890 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 06 marca 2015 - 04:13

iTunes?

Nie ma czegoś takiego jak iPhone 2g

#891 fiedzio

fiedzio
  • 36 postów
  • SkądBiałystok, PL

Napisano 06 marca 2015 - 10:33

Hej! Szukam aplikacji podobnej do DocScannera na OS X, najlepiej darmowa ;-) Zależy mi na funkcji przerabiania istniejących zdjęć do PDF z funkcją jak w Scanbocie mobilnym (zaznaczam rogi kartki i automatycznie prostuje zdjęcie).

#892 torik-78856f3ad1

torik-78856f3ad1
  • 1 818 postów
  • SkądToruń

Napisano 06 marca 2015 - 11:00

A podgląd nie ma opcji prostowania zdjęć? Potem zapis do PDF też jest prosty. Podpowiadam jakby nie było programu.

MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2

#893 fiedzio

fiedzio
  • 36 postów
  • SkądBiałystok, PL

Napisano 06 marca 2015 - 12:00

Kadrować można, zmieniać kolorystykę itp., ale nie znalazłem w "Podgląd" opcji prostowania strony w stylu tego ze Scanbota.

#894 noktovizor

noktovizor
  • 14 postów

Napisano 09 marca 2015 - 08:19

iTunes?

Witam ponownie, iTunes że niby w telefonie ?

#895 Yellowfrog

Yellowfrog
  • 1 548 postów
Napisano 09 marca 2015 - 08:26

Witam ponownie, iTunes że niby w telefonie ?

Pomyliłeś działy na samym początku. To jest MAC - Software. Tu się powinieneś pytać: http://myapple.pl/fo...m/84-app-store/

• madhammmster lubi to

#896 heniu

heniu
  • 8 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 marca 2015 - 12:51

Szukam programu do automatycznego przekazywania SMS. Niestety SMS FORWARDER działa tylko na androida.

#897 torik-78856f3ad1

torik-78856f3ad1
  • 1 818 postów
  • SkądToruń

Napisano 09 marca 2015 - 12:54

Szukam jakiegoś programu do katalogowania zdjęć, niby jest iPhoto ale to straszna kobyła, Aperture mi nie odpowiada bo opcji za dużo. Czy zna ktoś jakiś prosty program który posłuży do skatalogowana zdjęcia i da się w nim zrobić prosta operację np. skalowania. A program ma wyglądać ładnie :) choć to pojęcie względne.

#898 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 178 postów

Napisano 09 marca 2015 - 14:00

A Photos? 10.10.3 już za rogiem.

Szukam programu do automatycznego przekazywania SMS. Niestety SMS FORWARDER działa tylko na androida.

To nie jest dział o iOS.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#899 torik-78856f3ad1

torik-78856f3ad1
  • 1 818 postów
  • SkądToruń

Napisano 09 marca 2015 - 14:05

Może Photos będzie ok, ale na razie nie ma oficjalnie. Spodziewam się że apple dziś powie kiedy 10.10.3 się ukaże, a może nawet już dziś po 19.

#900 madhammmster

madhammmster
  • 2 postów

Napisano 11 marca 2015 - 13:52

Po wykorzystaniu opcji szukaj na forum niestety nie znalazłem programu, który spełnił by moje oczekiwania dlatego pytam was :)

Na windowsie korzystam z takiego cudeńka MyPaint

http://mypaint.intilinux.com

Niestety wersja na maca jest niedostępna :(

Do tej pory ze szkicowników obadałem SketchBook'a (od autodeska) bardzo odpowiada mi interfejs ale wkurza ograniczenie rozdzielczości projketu do wielkości monitora(My paint ma nieograniczony obszar rysowania, jeżeli przestaję mieścić się w ramce automatycznie powiększa obszar roboczy)

Liczę na wasze propozycje szkicowników do przetestowania.

Z góry dzięki.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych