Preferencje Systemowe - Monitory - Kolor - Kalibruj
na 7 kolejnym ekranie suwak w lewo:
na koniec zapisujesz profil i wybierasz go z listy.
Potrzebuje programu bo uzywam tego nie na stałe tylko nie raz poczas gry, ale dziękuję
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 21 grudnia 2014 - 16:10
Preferencje Systemowe - Monitory - Kolor - Kalibruj
na 7 kolejnym ekranie suwak w lewo:
na koniec zapisujesz profil i wybierasz go z listy.
Potrzebuje programu bo uzywam tego nie na stałe tylko nie raz poczas gry, ale dziękuję
Napisano 21 grudnia 2014 - 19:05
Szukam programiku do odzyskiwania zdjęc z kardy sd ..w miare taniego bo darmowego raczej nie ma?
Napisano 21 grudnia 2014 - 22:14
To tylko przed uruchomieniem gry kliknij sobie zapisany profil.
A normalnie używaj domyślnego.
Nie czytam prywatnych wiadomości.
Napisano 23 grudnia 2014 - 12:45
Cześć,
poszukuje aplikacji, która potrafi przeszukać bibliotekę iTunes, i wskazać mi brakujące albumy dla każdego z wykonawców, znacie coś ładnego i szybkiego?
p.s. program musi działać na Yosemit
http://myapple.pl/fo...atur-podpisów/
Masz problem z iPhone? pomogę na terenie Łodzi
Napisano 23 grudnia 2014 - 15:13
poszukuje aplikacji, która potrafi przeszukać bibliotekę iTunes, i wskazać mi brakujące albumy dla każdego z wykonawców, znacie coś ładnego i szybkiego?
Ja używam tego, co prawda nie program tylko strona online, ale działa. Trzeba załadować swój plik Itunes Music Library.xml i chwilę poczekać. Wbrew temu co jest napisane szuka wszystkich brakujących albumów, nie tylko nowych. Jak zignorujesz któryś album, to na jego miejscu po odświeżeniu strony pokazuje się nowy brakujący. Idealne to to nie jest ale jakoś tam działa.
Użytkownik ciotka_paszczaka edytował ten post 23 grudnia 2014 - 15:24
Napisano 23 grudnia 2014 - 21:03
Dzięki , fakt faktem nie jest to aplikacja ale robi to co było mi potrzebne =)
http://myapple.pl/fo...atur-podpisów/
Masz problem z iPhone? pomogę na terenie Łodzi
Napisano 25 grudnia 2014 - 13:00
Szukam aplikacji do czytania plików ePub na ekranie MacBooka z systemem 10.8.5.
Nie mam możliwości wgrać tam Mavericksa, więc szukam czegoś, co zastąpi iBooks.
Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.
Napisano 25 grudnia 2014 - 15:17
Calibre umie. Albo aplikacja Kindle, jak sobie do chmury Amazonu wyślesz.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 25 grudnia 2014 - 15:26
Na calibre można czytać? Ooo na to nie zwróciłem uwagi nigdy.
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4
Napisano 25 grudnia 2014 - 15:39
Dwuklik na książce i czytasz.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 25 grudnia 2014 - 16:01
Callibre jest kombajnem do konwersji i edycji, ale do czytania nadaje się dosyć marnie. Nawet nie ma jak porównywać do iBooks. Kindle nie radzi sobie z plikami ePub. Jeśli plik ePub ma nieco bardziej dopracowaną typografię, to po konwersji na .mobi za pomocą Callibre zostaje z tego cienizna.
Szukam programu funkcjonalnie najbliższego iBooks i dającego zbliżona jakość wyświetlania i obsługi plików ePub (bez konieczności ich edycji i konwersji).
Napisano 25 grudnia 2014 - 16:07
Cóż, tego nie sprecyzowałeś ;-) Pisałeś tylko o czytaniu, to dałem coś, co pozwala czytać ;-)
A tak w ogóle, to kup Kindle, czytanie z monitora ssie.
Napisano 25 grudnia 2014 - 16:27
Nie wiem jaki model Kindle byłby w stanie obsłużyć pliki np. tego rodzaju!?
https://itunes.apple...7204?l=pl&mt=11
Podstawowa sprawa, to obsługa formatu ePub o czym pisałem wcześniej. Nie pytałem o inne formaty ani narzędzia do konwertowania i edycji. Tylko wyświetlanie i wygodne czytanie.
Użytkownik Śfierzyk edytował ten post 25 grudnia 2014 - 16:41
Napisano 25 grudnia 2014 - 18:26
kup sobie najprostszy czytnik epub z e-papierem za 300 zł i masz rozwiązany problem.
MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2
Napisano 26 grudnia 2014 - 14:40
Szukam aplikacji do czytania plików ePub na ekranie MacBooka z systemem 10.8.5.
Nie mam możliwości wgrać tam Mavericksa, więc szukam czegoś, co zastąpi iBooks.
https://itunes.apple...7100?l=pl&mt=12
https://itunes.apple...9853?l=pl&mt=12
Napisano 26 grudnia 2014 - 19:27
Dzięki! :-) Wybrałem troszeczke bardziej rozbudowaną BookReader Pro. Ładny, wygodny czytelny program. :-)
Napisano 31 grudnia 2014 - 01:23
Witam,
poszukuje widget dashboard do słuchania stacji radiowych online (polskich).
Napisano 31 grudnia 2014 - 23:32
Poszukuję jakiejś aplikacji (może być płatna) która zastąpi mi iTunes. Chodzi mi głównie o kwestie zarządzania zdjęciami na iPhone. Jeśli chodzi o zgrywanie zdjęć z telefonu to w zupełności wystarczy mi systemowe "Pobieranie obrazów". Problem polega na tym, iż czasami potrzebuję przerzucić zdjęcia z maca na Iphone. Najlepiej jakby można otworzyć na macu wszystkie foldery ze zdjęciami w Iphonie i bez problemu dodawać nowe zdjęcia/foldery, usuwać itp.
Znalazłem niby program AnyTrans, który ogólnie byłby dobry tylko że jest trochę drogawy (40$ żeby korzystać tak na prawdę z jednej funkcji to trochę sporo).
Może znacie jakieś tańsze alternatywy.
Napisano 01 stycznia 2015 - 01:30
A Dropbox do tego nie wystarczy?
Napisano 01 stycznia 2015 - 09:41
no właśnie nie chciałbym do tego celu używać wszelkiego rodzaju chmur
Napisano 04 stycznia 2015 - 12:16
Poszukuję aplikacji do robienia przelewów i wpłat?
Napisano 04 stycznia 2015 - 18:09
Poszukuję aplikacji do robienia przelewów i wpłat?
Twoj bank nie ma dedykowanej aplikacji do wymienionych przez Ciebie zadan?
Napisano 04 stycznia 2015 - 19:51
Dedykowane aplikacje banków na OS X? To się w przeglądarce robi.
Napisano 04 stycznia 2015 - 21:37
Dedykowane aplikacje banków na OS X? To się w przeglądarce robi.
Nie zwrocilem uwagi w jakim dziale jestem
Napisano 04 stycznia 2015 - 21:59
Witam!
Poszukuję jakieś dobrej, darmowej alternatywy dla Paprika Recipe Manager lub MacGourmet. Co bylibyście w stanie polecić z podobnymi funkcjami?
Dziękuję za podpowiedź
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych