Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7549 odpowiedzi w tym temacie

#3226 awakeman

awakeman
  • 504 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 20:57

ETUI SGP Spigen Crumena S do iPhone 5 FV 2 kolory (2891962932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To mi się też kurcze podoba. Na youtube widziałem jedną recenzje, iphone trzyma się w tym idealnie, nie wypada. Uzywałem z Boldem 9900 etui ze skóry i było super. Tego własnie mi brakuje w iPhone, i chyba się ku temu przekonam. Może ktoś używa to się wypowie ??

Gorzej jak Ci iPhone wyleci z rąk i wyląduje na tej górnej, nie chronionej przez wsuwkę części telefonu...

#3227 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 01 stycznia 2013 - 09:43

A jak mi upadnie w Ultra Thin Air to co nie zniszczy się ? Prawda jest taka że wsuwki lepiej chronią telefon. A to że mozesz być gapą i Ci wypadnie to z ręki to już inny problem ;).

#3228 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 01 stycznia 2013 - 14:30

Koniec końców dziś zamówiłem SGP Spigen Ultra Thin Air Soft Clear do mojej czarnej 5. Po ilus tam recenzjach, zdjęciach najbardziej pasuje mi jednak to. Jak dojdzie podziele sie wrażeniami. Skórzane wsowki są fajne, ale jakoś po dłuższym zastanowienu lepiej wyciągać z kieszeni juz golego iPhone niż jeszcze pózniej wyciągać go z etui.

#3229 NoRk

NoRk
  • 155 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 14:44

czekam na relację

#3230 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 18:09

Najlepszym rozwiązanie będzie jak pojadę do Cortland i tam coś wybiorę co będzie mi pasowało a jeśli chodzi o SGP Spigen Ultra Thin Air Soft Clear to chyba lepiej już zamówić z tym czarnym tyłem iPhone 5 Case Ultra Thin Air z czarnym tyłem bo te przezroczyste niby udają pokrowce których nie widać bo są przezroczyste i efekt chyba jest taki sobie.... jak już kupować pokrowiec niech ni bedzie i niech go bedzie widać )

#3231 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 01 stycznia 2013 - 18:56

Ale ja chce żeby było widać jabłko i cały tył. Bo iPhone 5 z tyłu wygląda super :). A co mi po kolorze czarnym z tyłu ? W cortlandzie jest ubogi wybór, szczególnie w tym w Katowicach.

#3232 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 20:39

a jest gdzies w Katowicach lub okolicy sklep z duzym wyborem ?

#3233 Booolek

Booolek
  • 252 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 21:05

Hej . moglibyście mi polecić jakie dobre etui do iPhone 5 najlepiej białe i plastikowe żeby dobrze chroniło a zarazem było bardzo cienkie ? w rozsądnych cenach tak do 70 zł ;) dzięki za pomoc

#3234 NoRk

NoRk
  • 155 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 22:15

z tego co przeczytałem i podlukałem w waszych linkach to najbardziej mi się podoba iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim, SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Vivid - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones Jest ochrona gdy kładziesz telefon na blacie, są folie chroniące przed zarysowaniem.

#3235 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 02 stycznia 2013 - 08:00

a jest gdzies w Katowicach lub okolicy sklep z duzym wyborem ?

w iSpocie w Silesii jest sporo ale marne firmy. O Spigen czy Incipio mozna tam pomarzyć. Cortland ma tam swoją małą półkę z Incipio jak byłem to były dwa może trzy modele. Pozostaje internet.

- - - Połączono posty - - -

z tego co przeczytałem i podlukałem w waszych linkach to najbardziej mi się podoba iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim, SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Vivid - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones Jest ochrona gdy kładziesz telefon na blacie, są folie chroniące przed zarysowaniem.

miałem bumpera, ba nawet mam tego samego tylko nie slim do 4s, i nie podoba mi sie za nic w świecie. Telefon wydaje sie w tym gruby. Nie wiem jak w przypadku 5 będzie to wyglądało, ale drugi raz wolałem nie ryzykować.

- - - Połączono posty - - -

Hej . moglibyście mi polecić jakie dobre etui do iPhone 5 najlepiej białe i plastikowe żeby dobrze chroniło a zarazem było bardzo cienkie ? w rozsądnych cenach tak do 70 zł ;) dzięki za pomoc

To sobie zobacz, może warto dołożyć te 30zł http://allegro.pl/et...2890576556.html

#3236 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 14:34

jak pech to pech. Wybrałem sie do Cortlanda i akurat mieli inwentaryzacje :// w ispocie w silesii jest marnie. byłem tam pare dni temu i ani jednego nie byli w stanie zaoferować. tzn cieniutkie plecki :D

#3237 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 stycznia 2013 - 15:46

Kurcze, wziąłbym SGP Ultra Thin Air w kolorze czarnym ale wkurza mnie że nie będzie widać jabłka (tył iP5 jest piękny). Wygląda na że idealny byłby Switcheasy Nude ale miałem go w iP4. Był super owszem ale cholernie się rysował i po tygodniu nadawał się tylko do kosza.

#3238 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 02 stycznia 2013 - 16:35

No to soft clear albo crystal clear ;).

#3239 Booolek

Booolek
  • 252 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 16:50

Kurcze, wziąłbym SGP Ultra Thin Air w kolorze czarnym ale wkurza mnie że nie będzie widać jabłka (tył iP5 jest piękny). Wygląda na że idealny byłby Switcheasy Nude ale miałem go w iP4. Był super owszem ale cholernie się rysował i po tygodniu nadawał się tylko do kosza.

To weź Clear ;)

PS - mam pytanko czy mam pewność co do oryginalności tego etui ? http://allegro.pl/et...2890576556.html

#3240 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 stycznia 2013 - 17:26

Soft mi się nie podoba a przeźroczyste etui miałem do iP4 i one się też rysują. Najlepszym case'em jest Incase Snap Case. Po dwóch latach wyglada jak nowy. No nic biorę Ultra Thin Air czarny ;)

#3241 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 02 stycznia 2013 - 19:31

To weź Clear ;)

PS - mam pytanko czy mam pewność co do oryginalności tego etui ? ETUI SGP SPIGEN Ultra Thin Air do iPhone 5 Folia (2890576556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam firmę zamawiałem u nich już 3 etui, szybko sprawnie i bez problemów. Towar w pełni oryginalny.

#3242 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 20:58

Puro Clear
Case-mate Barely There

#3243 rmn1

rmn1
  • 81 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 23:51

Mam pytanie, czy ktoś miał styczność z takim etui?
Etui Sena Hampton Flip na telefon iPhone 4 - Apple Store (Polska)
Jak wykonanie i jakość?

#3244 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 03 stycznia 2013 - 11:55

Dostałem właśnie SGP Spigen Ultra Thin Air Soft Clear. Etui jest super cienkie wyglada idealnie, poprawia zdecydowanie trzymanie iphone w dłoni. Tył widać bardzo fajnie. Zdecydowanie polecam.

#3245 Kamiśka

Kamiśka
  • 3 postów
  • SkądŁódź

Napisano 03 stycznia 2013 - 12:05

Ja moje maleństwo nosze w różowym słodkim mięciutkim włochatym futerale. Dam jak o dzidzisusia :)Zero ryski :)

#3246 North

North
  • 1 336 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 12:52

A ma ktoś to SGP Ultra Thin Air w tej wersji Crystal Clear? Zastanawiam się, czy widać je mocno. Poza tym polecam SGP Neo Hybrid EX Slim. Używam od 2 tygodni, jakość super, minimalnie pogrubia telefon, ale dzięki ramce w kolorze Metal Slate bardzo dobrze imitowany jest naturalny kolor iPhona. Do tego miłe zaskoczyły mnie folie, szczególnie ta matowa na tył (nie sądziłem, że będzie tak dobrze wyglądać). Dzisiaj zdjąłem etui, na ramce zero odprysków, czy rys, zobaczymy, co będzie za miesiąc;) Czekam jeszcze, aż SGP zacznie sprzedawać oddzielnie te plastikowe części, bo jednak dawać kolejne 150zł, żeby mieć drugi kolor (kusi mnie jeszcze czerwony), to już przesada;)

#3247 NoRk

NoRk
  • 155 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 13:10

Up a jak jest z tą ramką w EX Slim? czy dociska dobrze tą gumę? chodzi mi o to czy bumper się trzyma telefonu, czy trzeba go np. poprawiać aby leżał dobrze.

#3248 North

North
  • 1 336 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 13:52

Dobrze jest trzymany, podczas wyciągania z kieszeni nic się nie dzieje. Właściwie jedyna ruchomość jest, gdy pociągniesz tą gumową część na bok, wtedy odchodzi od telefonu. Ale to trzeba robić w sposób zamierzony, sam z siebie bumper w ogóle się nie zsuwa;)

#3249 campeone

campeone
  • 47 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 15:13

Orientuje się ktoś gdzie w Polsce można dostać akcesoria firmy Elago? Chodzi dokładnie o etui "elago S5 Outfit". Na emejzonie amerykańskim jest specjalna oferta na to właśnie etui- 14$, ale nie wysyłają poza US.

#3250 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 15:37

Orientuje się ktoś gdzie w Polsce można dostać akcesoria firmy Elago? Chodzi dokładnie o etui "elago S5 Outfit". Na emejzonie amerykańskim jest specjalna oferta na to właśnie etui- 14$, ale nie wysyłają poza US.

W polsce wątpie, ale poszukaj na Ebay'u

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych