Pamiętaj, że wyszły nowe EX oznaczone dodatkowo symbolem slim. Są znacznie lepiej spasowane, cieńsze i w szerszej gamie kolorów, więc na twoim miejscu bym poczekał z tydzień aż wejdą do Polski. Aktualnie na Allegro można kupić jedynie stary model.Czy Spigen Neo Hybrid EX to dobry wybór? Posiada ktoś tego bumpera? Bo żółty do czarnego iP5 na zdjęciach nieźle wygląda.
W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?
Napisano 15 grudnia 2012 - 19:31
Napisano 17 grudnia 2012 - 00:37
a alternatywe dla takiej nokiowskiej mi wymyślicie ? Oryginalne etui silikonowe Nokia 800 Lumia CC-1031 (2850342367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ponawiam.
Napisano 17 grudnia 2012 - 15:20
Pamiętaj, że wyszły nowe EX oznaczone dodatkowo symbolem slim. Są znacznie lepiej spasowane, cieńsze i w szerszej gamie kolorów, więc na twoim miejscu bym poczekał z tydzień aż wejdą do Polski. Aktualnie na Allegro można kupić jedynie stary model.
Możesz podać jakiegoś linka jak to wygląda?
A to jest podróbka? Bo cena podejrzana.
Napisano 17 grudnia 2012 - 16:03
o której wspominał kolega North?
Napisano 18 grudnia 2012 - 09:41
1 bez obudowy - bo ładnie się prezentuje na biurku;
2. w minimalistycznym etui lub bumperze - bo to ochroni telefon np w samochodzie: [url=http://www.switcheasy.com.pl/produkty/iphone_5/produkt,switcheasy_nude_-_etui_iphone_5_czarny,rid,1997.html]SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 5[/url]
3. porządna ochrona przy bieganiu czy rowerowaniu po lesie, z możliwością zamontowania do kierownicy rowerowej (używam programu [url=http://www.rungps.net/]Run.GPS Shop[/url] )
przykładowo to:
[url=http://www.rungps.net/product/bik009/Ibera-Handlebar-Bike-Case-IB-PB9-for-iPhone-5%2C]Run.GPS Shop - Ibera Handlebar Bike Case IB-PB9 for iPhone 5, Samsung Galaxy S2 and Other Smartphones + Extra BarClamp Bike Holder[/url]
lub
[url=http://store.griffintechnology.com/survivor-iphone5]Survivor with Belt Clip for iPhone 5 | Griffin Technology[/url]
Czy takie żonglowanie osłonami nie zaszkodzi telefonowi? Nie wiem, czy nie poluzuje się etui i będzie łapać drobiny, które same porysuję tel, czy częste zapinanie takiej kasety nie spowoduje wytarcia zatrzasków?
Najlepszym rozwiązaniem było by coś takiego, że minimalistyczną obudowę/kasetę wkładam z iphonem do pancernego gumowego etui, jak chcę iść biegać czy na rower.
Możecie coś takiego polecić?
Pokrowce na ramię sprawdzają się, moim zdaniem, tylko częściowo. Chronią tel przed uszkodzeniami mechanicznymi, ale już przed potem biegacza nie zawsze. Mam taki neoprenowy dla HTC DH2 i jednak zaparowuje. Więc taki raczej odpada. No i na rowerze trudniej oglądać na bieżąco mapę.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Napisano 18 grudnia 2012 - 22:57
Zamierzam kupić iPhona 5 na początku roku. Wydaje mi się, że chciałbym go używać w "trzech stanach":
1 bez obudowy - bo ładnie się prezentuje na biurku;
2. w minimalistycznym etui lub bumperze - bo to ochroni telefon np w samochodzie: SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 5
3. porządna ochrona przy bieganiu czy rowerowaniu po lesie, z możliwością zamontowania do kierownicy rowerowej (używam programu Run.GPS Shop )
przykładowo to:
Run.GPS Shop - Ibera Handlebar Bike Case IB-PB9 for iPhone 5, Samsung Galaxy S2 and Other Smartphones + Extra BarClamp Bike Holder
lub
Survivor with Belt Clip for iPhone 5 | Griffin Technology
Czy takie żonglowanie osłonami nie zaszkodzi telefonowi? Nie wiem, czy nie poluzuje się etui i będzie łapać drobiny, które same porysuję tel, czy częste zapinanie takiej kasety nie spowoduje wytarcia zatrzasków?
Najlepszym rozwiązaniem było by coś takiego, że minimalistyczną obudowę/kasetę wkładam z iphonem do pancernego gumowego etui, jak chcę iść biegać czy na rower.
Możecie coś takiego polecić?
Pokrowce na ramię sprawdzają się, moim zdaniem, tylko częściowo. Chronią tel przed uszkodzeniami mechanicznymi, ale już przed potem biegacza nie zawsze. Mam taki neoprenowy dla HTC DH2 i jednak zaparowuje. Więc taki raczej odpada. No i na rowerze trudniej oglądać na bieżąco mapę.
Z góry dziękuję za odpowiedź
To jesli chcesz ciagle sciagac ii zakladac to najlepszym rozwiazaniem bedzie folia na przod. Tyl wrapsola xtereme i np. Etui otterbox.
jak bedziesz chcial zdjac eryi zawsze bedzie chroniony folia.
OtterBox Commuter [Black], Etui do iPhone 5 / Sklep internetowy iThings.pl
Napisano 18 grudnia 2012 - 23:49
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Metal - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell PhonesMożesz podać jakiegoś linka jak to wygląda?
A to jest podróbka? Bo cena podejrzana.
Aukcja, którą podał klopersss, jest chyba już na nową serię (na zdjęciach jest dopisek slim nad nazwami i jest charakterystyczny czerwony kolor), ale czas oczekiwania to 1-4 tygodnie, także wysyłane są zapewne zza granicy. Niemniej wysłałem maila do sprzedającego, czy to nowa seria, dalej czekam na odpowiedź.
Napisano 19 grudnia 2012 - 19:46
Napisano 19 grudnia 2012 - 20:47
Napisano 19 grudnia 2012 - 21:56
Witam, muszę kupić dla taty jakieś ładne, eleganckie (skórka albo imitacja), czarne etui/pokrowiec na iphone 5. Jakieś propozycje? Dziękuję i pozdrawiam!
PS: takie otwierane na dół albo na bok jak książka najlepiej
PS2: Jeśli można to może link do jakiegoś sklepu z dobrymy etui też żebym coś sam poszukał bo wiem że takich sklepów jest niemało ale nie każdy jest koniecznie dobry i ma dobre ceny i dobry sprzęt
PURO You Move It Moves | Kategorie
Case-mate Signature Flip - Etui iPhone 5 (czarny) Akcesoria iPhone Etui i pokrowce - TiO.pl
PURO Flipper Ultra Slim [Black], Etui z klapką dla iPhone 5 / Sklep internetowy iThings.pl
Napisano 20 grudnia 2012 - 08:24
Napisano 20 grudnia 2012 - 09:05
Napisano 20 grudnia 2012 - 17:02
zurekman, jak dla Taty, ze skóry i ma być bdb jakości to tylko Twelve South BookBook w AppStore. Drogie, ale mam w takim iPhone 4s i już się cieszę, że pojawiła się wersja dla iPhone 5
No przyznam kolego bardzo ciekawe, jest jakaś Polska dystrybucja czy jak to najwygodniej zamówić? Pozdrawiam
Napisano 20 grudnia 2012 - 21:47
No przyznam kolego bardzo ciekawe, jest jakaś Polska dystrybucja czy jak to najwygodniej zamówić? Pozdrawiam
Kupisz w firmowym sklepie Apple Polska (sprawdzałem, jest dostępne) i zapewne w iSpot, więc bez ryzyka nabycia szmacianej podróbki. Naprawdę warto.
Jedyne, co w mojej subiektywnej ocenie można porównać pod względem jakości, i występuje w kolorze czarnym, to etui brytyjskiej firmy Pipetto. Nieco inne rozwiązanie, bardziej standardowe, i także klasa sama w sobie.
Ale BookBook to jednak coś wyjątkowego...
Napisano 20 grudnia 2012 - 21:52
Napisano 20 grudnia 2012 - 22:03
yo
jaki moglibyście polecić futerał dla 4s, który by nie pogrubiał telefonu ? Chciałbym coś minimalistycznego, a jednak ochronnego
SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 4/4S | NUDE
Speck CandyShell Etui iPhone 4/4S (czarny/szary) (2855867402) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Speck CandyShell Etui iPhone 4/4S (bialy/grafit) (2855857209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napisano 20 grudnia 2012 - 22:58
Napisano 21 grudnia 2012 - 11:49
Napisano 23 grudnia 2012 - 12:04
Napisano 23 grudnia 2012 - 12:08
Stoję przed wyborem case dla iP5. Zastanawiam się między Spigen SGP Ultra Thin Air a Elago S5 Outfit. Ktoś z Was ma którąś z tych obudów i mógłby coś napisać ?
Mój znajomy ma Spigen SGP Ultra Thin Air (crystal) i bardzo sobie chwali , sam mam chęć sobie takie cacko sprawić )
Napisano 23 grudnia 2012 - 15:23
yo
jaki moglibyście polecić futerał dla 4s, który by nie pogrubiał telefonu ? Chciałbym coś minimalistycznego, a jednak ochronnego
Elago S4 - etui Apple iPhone 4S/4 (2824005615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja polecę to. Sam kupię je po świetach, na youtube jest trochę filmików i widac że iphone wygląda super w tym elago.
Napisano 25 grudnia 2012 - 13:46
Musze ochronic swojego iphona 4
strasznie szybko niszcze sprzet
ogladam te wszystkie filmiki wrapsola, czy naprawde mozna na taka folie liczyc? czy w praktyce to sciema?> spadnie mi na chodnik kantem albo plasko w folii i iphone do smieci
myslalem o foli wrapsol lub o jakims dobrym etui, ktore dobrze chroniloby przed uderzeniami, np gdyby mi spadl plasko na beton zeby przetrwal to zdarzenie losowe
ktore etui sa najlepsze i czego sie strzec? chce dokonac dobrego zakupu zeby moje jabluszko pozostalo nietkniete przez jak najlduzszy czas
[url=http://allegro.pl/speck-candyshell-etui-iphone-5-czarno-szary-i2855857165.html]Speck CandyShell Etui iPhone 5 (czarno-szary) (2855857165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
co o tym myslicie?
[url]http://allegro.pl/bumper-zderzak-sgp-neo-hybrid-ex-do-iphone-4-4s-i2825654689.html[/url]
a to, legit?
Napisano 25 grudnia 2012 - 20:39
Napisano 25 grudnia 2012 - 21:03
to wejdzie potem w jakiś pokrowiec ?
Napisano 26 grudnia 2012 - 11:10
zależy mi na tym, aby etui było jak najbardziej minimalistyczne i było widać jabco
myślałam o tym, ale widzę, że są skrajne opinie... [url=http://allegro.pl/etui-switcheasy-nude-iphone-5-ultra-cienkie-1mm-i2886733707.html]Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2886733707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
zależy mi najbardziej nad ochroną przed rysami itd, generalnie śladami codziennego użytkowania, jakby chroniło przed upadkiem to też super:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych