Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7549 odpowiedzi w tym temacie

#3201 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 20:13

Hej, szukam jakiegoś fajnego, wypasionego etui/pokrowca do iPhona 4. Zależy mi żeby naprawdę super wyglądał, ale oczywiście też chronił moje Jabłuszko. Ceny z góry nie ustalam, liczę na waszą inwencję i dopiero potem powiem czy za drogo ;) Z góry dzięki.

SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod

#3202 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 28 grudnia 2012 - 17:18

A ja potrzebuję folii przód + tył dobrej jakości i jakąś elegancką wsuwkę, niezbyt drogą. Najlepiej, żeby była z jasna, skórzana :D. Ktoś pomoże? 4S.

#3203 koliberek1

koliberek1
  • 1 091 postów
  • SkądRadom, Poland

Napisano 28 grudnia 2012 - 17:48

co polecacie do iphone 5?
zależy mi na tym, aby etui było jak najbardziej minimalistyczne i było widać jabco :P
myślałam o tym, ale widzę, że są skrajne opinie... Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2886733707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zależy mi najbardziej nad ochroną przed rysami itd, generalnie śladami codziennego użytkowania, jakby chroniło przed upadkiem to też super:)

Mialem to etui o ktorym piszesz i jest troche za twarde i kanciaste w dotyku, nieprzyjemnie sie go trzyma. Kupilem cos takiego na ebayu:

New White 0 3 mm Ultra Thin Skin Back Slim Case Cover for Apple iPhone 5 5g | eBay

Naprawde super cienkie, swietnie zabezpiecza przed rysami, mile w dotyku. I do tego bardzo tanie. Przylecialo z Anglii w 4 dni robocze, polecam.

#3204 komi

komi
  • 6 postów

Napisano 28 grudnia 2012 - 17:56

Witam zamierzam kupić jakieś etui na Ipoda touch 4. I szukałem Otterbox'a ale nigdzie nie mogę go znaleźć , wiec pytanie moje jest takie jak się sprawuje etui Rebel touch?

#3205 straubus

straubus
  • 390 postów
  • SkądOpole/ Prudnik

Napisano 28 grudnia 2012 - 18:52

@usbuzzer elegancka wsuwka to tylko marki SENA. Włoska skóra idealnie dopasowana do iphone 4/4s. Polecam model ultra slim, jest wiele kolorów, sam posiadam czarny. Po dwóch latach używania wciąż jak nowa. Tylko czekam na taką do iP5
iPhone 4 4S SENA Ultraslim skórzana wsuwka Black (2864777066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A folie? zawsze miałem do czynienia z tanimi modelami, nigdy nie byłem skłonny wydać ponad 100 zł na kawałek takiego czegoś. Z doświadczenia mogę polecić firmę bluestar PROTECTOR LCD BLUE STAR - iPHONE 4 PRZÓD ::plus:: (2887520046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Folia trzyma sie idealnie, na przodzie i tyle. Nakłada ją sie bez najmniejszego problemu.

#3206 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 28 grudnia 2012 - 19:46

@usbuzzer elegancka wsuwka to tylko marki SENA. Włoska skóra idealnie dopasowana do iphone 4/4s. Polecam model ultra slim, jest wiele kolorów, sam posiadam czarny. Po dwóch latach używania wciąż jak nowa. Tylko czekam na taką do iP5
iPhone 4 4S SENA Ultraslim skórzana wsuwka Black (2864777066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A folie? zawsze miałem do czynienia z tanimi modelami, nigdy nie byłem skłonny wydać ponad 100 zł na kawałek takiego czegoś. Z doświadczenia mogę polecić firmę bluestar PROTECTOR LCD BLUE STAR - iPHONE 4 PRZÓD ::plus:: (2887520046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Folia trzyma sie idealnie, na przodzie i tyle. Nakłada ją sie bez najmniejszego problemu.

Sena rzeczywiście wygląda świetnie i czegoś w tym stylu szukałem. Myślałem jednak o zupełnie innych proporcjach - to folia będzie towarzyszyć mi cały czas, wsuwka miała być tylko dodatkowym zabezpieczeniem do przenoszenia w plecaku, czy może kieszeni. Dlatego to na folię byłby skłonny wydać więcej, a na wsuwkę dużo mniej :D. Myślałem o etui za jakieś 50 zł i folii kosztującej mniej więcej tyle samo. Cena byłaby wtedy w sam raz, a jakościowo przewidywałem, że nie będzie najgorzej.

Dzięki za propozycje :).

#3207 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 28 grudnia 2012 - 21:52

A ja potrzebuję folii przód + tył dobrej jakości i jakąś elegancką wsuwkę, niezbyt drogą. Najlepiej, żeby była z jasna, skórzana :D. Ktoś pomoże? 4S.

to może takie coś
SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 4/4S | DUO

#3208 komi

komi
  • 6 postów

Napisano 29 grudnia 2012 - 11:44

Ok to spytam się inaczej co polecacie bardziej do ochrony ipoda folie na cały telefon wrapsol czy etui rebel wraz z tą folią która jest z etui?

#3209 Fanboy

Fanboy
  • 17 postów
  • SkądGdynia

Napisano 29 grudnia 2012 - 12:17

Ja mam taką ramke od iLuv. Nie wyslizguje sie i możemy spokojnie kłaść go na plecki lub na brzuszek.

#3210 kuba12331

kuba12331
  • 83 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 29 grudnia 2012 - 13:45

co polecacie do iphone 5?
zależy mi na tym, aby etui było jak najbardziej minimalistyczne i było widać jabco :P
myślałam o tym, ale widzę, że są skrajne opinie... Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2886733707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zależy mi najbardziej nad ochroną przed rysami itd, generalnie śladami codziennego użytkowania, jakby chroniło przed upadkiem to też super:)

Polecam Puro Plasma Cover - nie pogrubia, jest minimalistyczne, chroni LCD i mimo wszystko lepiej chroni od upadków niż plastiki :)

#3211 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 29 grudnia 2012 - 14:14

Ja będe zamawiał po nowym roku w cortlandzie Incipio Feather. Byłem dzis z moja nowa 5 i przymierzałem lezy idealnie, ma tylko 1mm grubości nie pogrubia i wygląda przepięknie. Niesty mieli tylko szare w Katowicach, więc podziękowałem.
iPhone :: Etui :: Incipio Feather etui do iPhone 5 (czarne) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac

#3212 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 29 grudnia 2012 - 16:17

Ja będe zamawiał po nowym roku w cortlandzie Incipio Feather. Byłem dzis z moja nowa 5 i przymierzałem lezy idealnie, ma tylko 1mm grubości nie pogrubia i wygląda przepięknie. Niesty mieli tylko szare w Katowicach, więc podziękowałem.
iPhone :: Etui :: Incipio Feather etui do iPhone 5 (czarne) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac

z jakiego tworzywa jest to etui wykonane plastik?

#3213 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 29 grudnia 2012 - 16:40

piszę ze poliwęglan, jest przyjemne w dotyku. Wygląda super.

#3214 awakeman

awakeman
  • 504 postów

Napisano 30 grudnia 2012 - 12:52

Witam, mam pytanko czy zauważył ktoś z Was w swoim iPhonie pogorszenie zasięgu lub jego całkowity zanik w miejscach gdzie ogólnie sygnał jest słaby podczas używania obudowy, która służy jako ozdoba oraz ochrona telefonu?
Mam na myśli coś w stylu- SPIGEN SGP | iPhone 4 / 4S Case Linear Crystal Series - iPhone 4 / 4S - Apple iPhone - Cell Phones

Z góry dzięki za odpowiedź.

#3215 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 30 grudnia 2012 - 22:35

Witam, mam pytanko czy zauważył ktoś z Was w swoim iPhonie pogorszenie zasięgu lub jego całkowity zanik w miejscach gdzie ogólnie sygnał jest słaby podczas używania obudowy, która służy jako ozdoba oraz ochrona telefonu?
Mam na myśli coś w stylu- SPIGEN SGP | iPhone 4 / 4S Case Linear Crystal Series - iPhone 4 / 4S - Apple iPhone - Cell Phones

Z góry dzięki za odpowiedź.

Gorszy zasieg to niestety ale wina samego iPhone'a

#3216 djksyy

djksyy
  • 272 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 30 grudnia 2012 - 23:15

Drodzy forumowicze jaka polecacie wsuwke do iPhone 5? Tylko i wylacznie ze skory.

#3217 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 31 grudnia 2012 - 02:01

Jeszcze sie waham. Myślę nad incipio feather albo spigen ultra thin soft clear do 5. Incipio ogladałem i podoba mi sie, myśę nad czerwonym do mojego czarnego ipka. Ale teraz namieszał mi w głowie Spigen Ultra Thin Air Soft Clear - ma ktos może tego aira jak się to sprawuje, fajnie wygląda ?. Nie powiem że podoba mi sie to że widac z tyłu obudowe, bo w insipio to niestety sam kolor.

@djksyy może to Cie zainteresuje -> ETUI SGP Spigen Crumena do iPhone 5 FV 2 kolory (2890392774) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#3218 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 02:36

Hej, mam iPhone 5 BLACK i szukam plecków do niego. Przede wszystkim muszą być mega cienkie żeby nie pogrubiały telefonu również baaardzo desingerskie i najwyższej klasy. Zastanawiam się nad iPhone 5 Case Ultra Thin Air lub INCIPIO IPHONE 5 FEATHER SHINE ULTRALIGHT HARD SHELL CASE i one właśnie wydają się być idealne i kolor Silver jest bardzo ładny chyba że ktoś już widział na żywo i uważa inaczej...? Jak ktoś ogarnia temat proszę mi ewentualnie coś w tym stylu zaproponować i muszą one być maxymalnie wycięte przy przyciskach i z dołu żeby był łatwy dostęp. No ogólnie coś co pięknie wygląda i jest cieniutkie.

#3219 awakeman

awakeman
  • 504 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 02:50

Drodzy forumowicze jaka polecacie wsuwke do iPhone 5? Tylko i wylacznie ze skory.

Sena Cases - Designer Leather Cases : Apple iPhone 5

Dla mnie Sena to nr 1 jeżeli chodzi o skórzane pokrowce.

#3220 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 31 grudnia 2012 - 03:14

Hej, mam iPhone 5 BLACK i szukam plecków do niego. Przede wszystkim muszą być mega cienkie żeby nie pogrubiały telefonu również baaardzo desingerskie i najwyższej klasy. Zastanawiam się nad iPhone 5 Case Ultra Thin Air lub INCIPIO IPHONE 5 FEATHER SHINE ULTRALIGHT HARD SHELL CASE i one właśnie wydają się być idealne i kolor Silver jest bardzo ładny chyba że ktoś już widział na żywo i uważa inaczej...? Jak ktoś ogarnia temat proszę mi ewentualnie coś w tym stylu zaproponować i muszą one być maxymalnie wycięte przy przyciskach i z dołu żeby był łatwy dostęp. No ogólnie coś co pięknie wygląda i jest cieniutkie.

Szczerze to te incipio świecące nie wyglądaja za fajnie, widziałem je w sobote w Cortlandzie i na mnie nie zrobiło wrazenia, fakt sa cienkie. Matowe sa lepsze w dotyku i lepiej sie prezentują na iphonie.
Ultra Thin Air wygląda bardzo ciekawie, tez o nim myślę dośc poważnie.

#3221 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 03:18

A dziś w media markt widziałem i mierzyłem HAMA za 57 zł i idealnie lezał z tyłu całe czarne i chyba nie był to plastik tylko jakiś poliwęglan bo bardzi przyjemne .... i też zastanawiam się czy nie przepłacać i kupić takie same bo sądze że tak samo jest cienkie plus wystaje po bokach tak z 0.1mm nad wyswietlacz wiec jak sie połozy na brzuszek to chroni ekran...

#3222 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 31 grudnia 2012 - 03:30

Incipio też chroni podobnie erkan, ale jak lubisz duzo telefon z rąk wypuszczać to możesz tylko pomarzyć o ochornie przedniego panelu. Czytałem recenzje na jakimś zagranicznym blogu. Cena Incipio jest w miare przystępna, bo Spigen juz kosztuje 100zł.
Dla mnie marka Hama zalatuje dziadostwem, podobnie jak Manta ;).

- - - Połączono posty - - -

recenzja: http://www.todaysiph...ew-and-gallery/

#3223 campeone

campeone
  • 47 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 12:57

Miał ktoś do czynienia z tą wsuwką Puro?

PURO Essential Slim Case [White], Futerał do iPhone 5 / Sklep internetowy iThings.pl

Ciekaw jestem jak wypada jakościowo, 50zł to bądź, co bądź sporo kasy.

#3224 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 31 grudnia 2012 - 14:47

ETUI SGP Spigen Crumena S do iPhone 5 FV 2 kolory (2891962932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To mi się też kurcze podoba. Na youtube widziałem jedną recenzje, iphone trzyma się w tym idealnie, nie wypada. Uzywałem z Boldem 9900 etui ze skóry i było super. Tego własnie mi brakuje w iPhone, i chyba się ku temu przekonam. Może ktoś używa to się wypowie ??

#3225 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 16:09

To moze takie:
SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 5
PURO You Move It Moves | Kategorie
PURO You Move It Moves | Kategorie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych