SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPodHej, szukam jakiegoś fajnego, wypasionego etui/pokrowca do iPhona 4. Zależy mi żeby naprawdę super wyglądał, ale oczywiście też chronił moje Jabłuszko. Ceny z góry nie ustalam, liczę na waszą inwencję i dopiero potem powiem czy za drogo Z góry dzięki.
W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?
Napisano 27 grudnia 2012 - 20:13
Napisano 28 grudnia 2012 - 17:18
Napisano 28 grudnia 2012 - 17:48
co polecacie do iphone 5?
zależy mi na tym, aby etui było jak najbardziej minimalistyczne i było widać jabco
myślałam o tym, ale widzę, że są skrajne opinie... Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2886733707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zależy mi najbardziej nad ochroną przed rysami itd, generalnie śladami codziennego użytkowania, jakby chroniło przed upadkiem to też super:)
Mialem to etui o ktorym piszesz i jest troche za twarde i kanciaste w dotyku, nieprzyjemnie sie go trzyma. Kupilem cos takiego na ebayu:
New White 0 3 mm Ultra Thin Skin Back Slim Case Cover for Apple iPhone 5 5g | eBay
Naprawde super cienkie, swietnie zabezpiecza przed rysami, mile w dotyku. I do tego bardzo tanie. Przylecialo z Anglii w 4 dni robocze, polecam.
Napisano 28 grudnia 2012 - 17:56
Napisano 28 grudnia 2012 - 18:52
iPhone 4 4S SENA Ultraslim skórzana wsuwka Black (2864777066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A folie? zawsze miałem do czynienia z tanimi modelami, nigdy nie byłem skłonny wydać ponad 100 zł na kawałek takiego czegoś. Z doświadczenia mogę polecić firmę bluestar PROTECTOR LCD BLUE STAR - iPHONE 4 PRZÓD ::plus:: (2887520046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Folia trzyma sie idealnie, na przodzie i tyle. Nakłada ją sie bez najmniejszego problemu.
Napisano 28 grudnia 2012 - 19:46
@usbuzzer elegancka wsuwka to tylko marki SENA. Włoska skóra idealnie dopasowana do iphone 4/4s. Polecam model ultra slim, jest wiele kolorów, sam posiadam czarny. Po dwóch latach używania wciąż jak nowa. Tylko czekam na taką do iP5
iPhone 4 4S SENA Ultraslim skórzana wsuwka Black (2864777066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A folie? zawsze miałem do czynienia z tanimi modelami, nigdy nie byłem skłonny wydać ponad 100 zł na kawałek takiego czegoś. Z doświadczenia mogę polecić firmę bluestar PROTECTOR LCD BLUE STAR - iPHONE 4 PRZÓD ::plus:: (2887520046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Folia trzyma sie idealnie, na przodzie i tyle. Nakłada ją sie bez najmniejszego problemu.
Sena rzeczywiście wygląda świetnie i czegoś w tym stylu szukałem. Myślałem jednak o zupełnie innych proporcjach - to folia będzie towarzyszyć mi cały czas, wsuwka miała być tylko dodatkowym zabezpieczeniem do przenoszenia w plecaku, czy może kieszeni. Dlatego to na folię byłby skłonny wydać więcej, a na wsuwkę dużo mniej . Myślałem o etui za jakieś 50 zł i folii kosztującej mniej więcej tyle samo. Cena byłaby wtedy w sam raz, a jakościowo przewidywałem, że nie będzie najgorzej.
Dzięki za propozycje .
Napisano 28 grudnia 2012 - 21:52
A ja potrzebuję folii przód + tył dobrej jakości i jakąś elegancką wsuwkę, niezbyt drogą. Najlepiej, żeby była z jasna, skórzana . Ktoś pomoże? 4S.
to może takie coś
SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 4/4S | DUO
Napisano 29 grudnia 2012 - 11:44
Napisano 29 grudnia 2012 - 12:17
Napisano 29 grudnia 2012 - 13:45
co polecacie do iphone 5?
zależy mi na tym, aby etui było jak najbardziej minimalistyczne i było widać jabco
myślałam o tym, ale widzę, że są skrajne opinie... Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2886733707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zależy mi najbardziej nad ochroną przed rysami itd, generalnie śladami codziennego użytkowania, jakby chroniło przed upadkiem to też super:)
Polecam Puro Plasma Cover - nie pogrubia, jest minimalistyczne, chroni LCD i mimo wszystko lepiej chroni od upadków niż plastiki
Napisano 29 grudnia 2012 - 14:14
iPhone :: Etui :: Incipio Feather etui do iPhone 5 (czarne) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac
Napisano 29 grudnia 2012 - 16:17
Ja będe zamawiał po nowym roku w cortlandzie Incipio Feather. Byłem dzis z moja nowa 5 i przymierzałem lezy idealnie, ma tylko 1mm grubości nie pogrubia i wygląda przepięknie. Niesty mieli tylko szare w Katowicach, więc podziękowałem.
iPhone :: Etui :: Incipio Feather etui do iPhone 5 (czarne) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac
z jakiego tworzywa jest to etui wykonane plastik?
Napisano 29 grudnia 2012 - 16:40
Napisano 30 grudnia 2012 - 12:52
Mam na myśli coś w stylu- SPIGEN SGP | iPhone 4 / 4S Case Linear Crystal Series - iPhone 4 / 4S - Apple iPhone - Cell Phones
Z góry dzięki za odpowiedź.
Napisano 30 grudnia 2012 - 22:35
Witam, mam pytanko czy zauważył ktoś z Was w swoim iPhonie pogorszenie zasięgu lub jego całkowity zanik w miejscach gdzie ogólnie sygnał jest słaby podczas używania obudowy, która służy jako ozdoba oraz ochrona telefonu?
Mam na myśli coś w stylu- SPIGEN SGP | iPhone 4 / 4S Case Linear Crystal Series - iPhone 4 / 4S - Apple iPhone - Cell Phones
Z góry dzięki za odpowiedź.
Gorszy zasieg to niestety ale wina samego iPhone'a
Napisano 30 grudnia 2012 - 23:15
Napisano 31 grudnia 2012 - 02:01
@djksyy może to Cie zainteresuje -> ETUI SGP Spigen Crumena do iPhone 5 FV 2 kolory (2890392774) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napisano 31 grudnia 2012 - 02:36
Napisano 31 grudnia 2012 - 02:50
Drodzy forumowicze jaka polecacie wsuwke do iPhone 5? Tylko i wylacznie ze skory.
Sena Cases - Designer Leather Cases : Apple iPhone 5
Dla mnie Sena to nr 1 jeżeli chodzi o skórzane pokrowce.
Napisano 31 grudnia 2012 - 03:14
Hej, mam iPhone 5 BLACK i szukam plecków do niego. Przede wszystkim muszą być mega cienkie żeby nie pogrubiały telefonu również baaardzo desingerskie i najwyższej klasy. Zastanawiam się nad iPhone 5 Case Ultra Thin Air lub INCIPIO IPHONE 5 FEATHER SHINE ULTRALIGHT HARD SHELL CASE i one właśnie wydają się być idealne i kolor Silver jest bardzo ładny chyba że ktoś już widział na żywo i uważa inaczej...? Jak ktoś ogarnia temat proszę mi ewentualnie coś w tym stylu zaproponować i muszą one być maxymalnie wycięte przy przyciskach i z dołu żeby był łatwy dostęp. No ogólnie coś co pięknie wygląda i jest cieniutkie.
Szczerze to te incipio świecące nie wyglądaja za fajnie, widziałem je w sobote w Cortlandzie i na mnie nie zrobiło wrazenia, fakt sa cienkie. Matowe sa lepsze w dotyku i lepiej sie prezentują na iphonie.
Ultra Thin Air wygląda bardzo ciekawie, tez o nim myślę dośc poważnie.
Napisano 31 grudnia 2012 - 03:18
Napisano 31 grudnia 2012 - 03:30
Dla mnie marka Hama zalatuje dziadostwem, podobnie jak Manta .
- - - Połączono posty - - -
recenzja: http://www.todaysiph...ew-and-gallery/
Napisano 31 grudnia 2012 - 12:57
PURO Essential Slim Case [White], Futerał do iPhone 5 / Sklep internetowy iThings.pl
Ciekaw jestem jak wypada jakościowo, 50zł to bądź, co bądź sporo kasy.
Napisano 31 grudnia 2012 - 14:47
To mi się też kurcze podoba. Na youtube widziałem jedną recenzje, iphone trzyma się w tym idealnie, nie wypada. Uzywałem z Boldem 9900 etui ze skóry i było super. Tego własnie mi brakuje w iPhone, i chyba się ku temu przekonam. Może ktoś używa to się wypowie ??
Napisano 31 grudnia 2012 - 16:09
Hej, mam iPhone 5 BLACK i szukam plecków do niego. Przede wszystkim muszą być mega cienkie żeby nie pogrubiały telefonu również baaardzo desingerskie i najwyższej klasy. Zastanawiam się nad iPhone 5 Case Ultra Thin Air lub INCIPIO IPHONE 5 FEATHER SHINE ULTRALIGHT HARD SHELL CASE i one właśnie wydają się być idealne i kolor Silver jest bardzo ładny chyba że ktoś już widział na żywo i uważa inaczej...? Jak ktoś ogarnia temat proszę mi ewentualnie coś w tym stylu zaproponować i muszą one być maxymalnie wycięte przy przyciskach i z dołu żeby był łatwy dostęp. No ogólnie coś co pięknie wygląda i jest cieniutkie.
To moze takie:
SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 5
PURO You Move It Moves | Kategorie
PURO You Move It Moves | Kategorie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych