W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?
Napisano 09 lipca 2008 - 18:21
Napisano 09 lipca 2008 - 19:55
Napisano 13 lipca 2008 - 13:54
Napisano 13 lipca 2008 - 14:57
Napisano 18 lipca 2008 - 10:18
[url=http://www.allegro.pl/item402670814__incase_slider_case_for_iphone_faktura.html]"INCASE" SLIDER case for iPhone FAKTURA (402670814) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
Napisano 18 lipca 2008 - 12:30
No tak matowe nie dają takiej ochronyLśniąca powłoka etui i jakość wykonania gwarantuje pełną ochronę.
To też za mną nie przemawia:
Od spodu wyjmowana osłonka pokrywająca otwór na docka
Napisano 18 lipca 2008 - 13:00
A co powiecie o takim ??
"INCASE" SLIDER case for iPhone FAKTURA (402670814) - Aukcje internetowe Allegro
Ładnie wygląda ale nie wiem czy to wogóle chroni nasze cudeńko.
Napisano 19 lipca 2008 - 13:03
Ciekawe czy dobrze chroni
Napisano 19 lipca 2008 - 13:16
Kupilem owy pokrowiec wlasnie dzieki niemu i nie zaluje wydanych pieniedzy . Co prawda sam w sobie pokrowiec nie chroni wyswietlacza, ale otrzymujemy do niego folie ktora robi to wysmienicie Jest gruba tak wiec jak kolega cimonj napisal mi na PW nawet jak uderzymy gozdziem nic sie nie stanie ^^, .
Osobiscie jej nie zywam gdyrz przy naklejaniu spadal mi na dywan i sie farfocle do niej poprzyklejaly, ale zamowilem juz nowa na allegro ;] .
Napisano 19 lipca 2008 - 13:57
Napisano 19 lipca 2008 - 14:03
Ja noszę w "zrób to sam" Kawałek polaru w sklepie ze szmatami, czarna nitka, 5min szycia i mamy super pokrowiec
Mocne
ale zarazem fajne .. szkoda ze nie mam zdolnosci manualnych
Napisano 19 lipca 2008 - 14:03
Napisano 23 lipca 2008 - 10:06
kosztowało mnie to 13 funtów. Jak przetestuje to zdam relację.
Idea jest taka, żeby zamiast portfela i Iphona nosić tylko jedną rzecz.
Napisano 23 lipca 2008 - 10:21
iPhone najladniej wyglada "nagi" jednak żeby trochę łatwije się go nosiło (nie lubie wypchanych kieszeni), kupiłem sobie SOX'a
SOX Skarpeta MP3 MP4 Apple Ipod Etui Pokrowiec (402147811) - Aukcje internetowe Allegro
w kolorze czarnym naprawdę wygodnie się go nosi przypiętym karabinkiem do spodni.
iPhone bez problemu się mieści w skarpetce
[..]
kosztowało mnie to 13 funtów. Jak przetestuje to zdam relację.
Idea jest taka, żeby zamiast portfela i Iphona nosić tylko jedną rzecz.
Zamiast portfela? A gdzie upchniesz drobne, banknoty, dokumenty, karty kredytowe, inne karty? tego jest naprawdę sporo.
Napisano 23 lipca 2008 - 11:10
Napisano 24 lipca 2008 - 17:31
o gustach się nie dyskutuje, ale jak widzę co pokazujecie i mówicie że fajne to mnie ogarnia przerażenie,
iPhone najladniej wyglada "nagi" jednak żeby trochę łatwije się go nosiło (nie lubie wypchanych kieszeni), kupiłem sobie SOX'a
SOX Skarpeta MP3 MP4 Apple Ipod Etui Pokrowiec (402147811) - Aukcje internetowe Allegro
w kolorze czarnym naprawdę wygodnie się go nosi przypiętym karabinkiem do spodni.
iPhone bez problemu się mieści w skarpetce
Zamiast portfela? A gdzie upchniesz drobne, banknoty, dokumenty, karty kredytowe, inne karty? tego jest naprawdę sporo.
;-) mnie też ogarnia przerażenie, jak widzę takie oceny... :confused:
Jak sam napisałeś : o gustach się nie dyskutuje , więc nie wiem czemu ogarnia Cię przerażenie że ktoś trzyma iPhona w pokrowcu Krusell ???
Czy możesz powiedzieć w czym pokrowiec Krusell jest gorszy od Twojej propozycji ?
Zamiast portfela? A gdzie upchniesz drobne, banknoty, dokumenty, karty kredytowe, inne karty? tego jest naprawdę sporo
Fakt, tego jest sporo , ale od tego są te przegródki jakie widzisz na zdjęciach powyżej, kwestia drobnych... no cóż, może jednak trzeba kupić na nie Twoją skarpetę :wink:
---- Dodano 24-07-2008 o godzinie 18:43 ----
Masz w 100% rację !!!A ja generalnie stawiam na bezpieczeństwo. Juz nie raz pojawiały się tu posty, że komuś upadł i przestał działać więc ja mam aluminiowe etui, które z pewnością oszpeca telefon ale mnie akurat nie zależy żeby się obnosić i pokazywać jaki fajny mam telefon. Mimo, ze nie jest to ferrari czy bmw to nie ma co kusić ludzi tym bardziej u nas w kraju gdzie ludzi zawistnych i zazdrosnych nie brakuje.
Dlatego każdy ma możliwość decyzji i wyboru. Kwestię bezpieczeństwa (kradzież ), należy brać pod uwagę jednak przed kupnem sprzętu... a nie po...
p.s.
sam mam pokrowiec Krusell i uważam, że jest bardzo bezpieczny. Nie ma szans zsunąć się sam, nie ma szans by ktoś go zdjął nam z paska bez naszej wiedzy, nie ma szans by sam się odpiął... no cóż, każdy może wybrać co woli!
...acha - nie jestem ani producentem, ani dystrybutorem w/w firmy - tylko zadowolonym użytkownikiem tego gadżetu
Napisano 24 lipca 2008 - 20:10
Jest śliczny, estetyczny, lekki jak piórko i cienki bo w ogóle go nie czuć
Chyba nie da się nikomu opisać słowami estetyki tego okrycia, dopóki nie będzie go miał w ręku
Polecam, tymbardziej że jest teraz gość na allegro który tym handluje a cene ma w sam raz 119 zł - white
i 99 zł - black
Tak to wygląda
Slider Case For iPhone : Incase Product
Postaram się jutro foty zrobić i wkleić...
Napisano 29 lipca 2008 - 18:59
Dla porównania jest też zdjęcie dla porównania zwykłych tanich, rozciągliwych gum z allegro za 20zł,
które po miesiącu nadają się do śmieci
Napisano 29 lipca 2008 - 19:10
Napisano 29 lipca 2008 - 19:22
Napisano 29 lipca 2008 - 20:22
Napisano 29 lipca 2008 - 21:01
woytas74 ten Krusell jest wyjątkowo złym wyborem. Strasznie duży i brzydki. Na pewno nie będzie dobrze pełnił funkcji pokrowca jak i portfela. Po pierwsze mało przegródek na karty, brak zapinanej kieszonki, ciasnota. iP nie pasuje do końca, jedyne co można zaliczyć na plus to możliwość wygodnego postawienia urządzenia na biurku - dzięki temu możemy bezproblemowo oglądać np. filmy. Gdyby nie to, że GBP stoi na poziomie 4 zł to byś mocno przepłacił (na Allegro można dostać już za niecałe 60 zł).
Coż nie kupiłem Krusella ze względów na jakiś bajerancki wygląd ale na wygodę użycia i zabezpieczenie sprzętu w pracy - budowa - dużo kurzu, często telefon mi spada itd. Otóż sprawdza się wyśmienicie. Kart noszę 4 - wystarczy, a drobne w kieszeni. Oczywiście na party, imprezę, do znajomych Iphone najlepiej prezentuje się w moich spodniach jeans więc tak go noszę. Owszem jest to pokrowiec trochę passe ale doskonale spełnia pokładane w nim nadzieje i wcale nie jest taki duży
@pear.pl widziałbyś poważnego project managera z telefonem w skarpecie? Bo ja zdecydowanie nie.
Straciłbym szacunek u podwładnych a Krusell-em się podniecali... Tyle w temacie
Napisano 30 lipca 2008 - 10:59
Tak się składa, że pewnego razu pokrowiec ten wpadł mi w ręce i nie sądzę, żeby dobrze chronił przed kurzem (praktycznie otwarta budowa, dużo wycięć, nie zbyt doskonałe spasowanie - co może okazać się jeszcze gorsze niż brak pokrowca). Jedyne z czym mogę się zgodzić to to, że dobrze chroni przed upadkami (skóra tej grubości na pewno wiele zniesie).Coż nie kupiłem Krusella ze względów na jakiś bajerancki wygląd ale na wygodę użycia i zabezpieczenie sprzętu w pracy - budowa - dużo kurzu, często telefon mi spada itd.
Krusell jest firmą, która robi pokrowce do większości sprzętu mobilnego, co za tym idzie jest tego wszędzie pełno i nie wiem z jakiego powodu ktoś miałby tak strasznie się zachwycać etui tejże firmy (jeszcze parę lat temu kiedy to trudno było dostać wyrób tej firmy i jakość wykonania była na naprawdę wspaniałym poziomie to rozumiem, ale po kilkunastu latach korzystania z wielu Krusell'ów widać, że wszystko kiedyś przechodzi na masową, niedokładną produkcję).Straciłbym szacunek u podwładnych a Krusell-em się podniecali... Tyle w temacie
Oczywiście rozumiem, że każdy ma swój gust i wiele rzeczy jest subiektywnie postrzegane przez każdego użytkownika, dlatego z mojej strony to, także wszystko. Pozdrawiam
Napisano 30 lipca 2008 - 11:53
FuteraĹ etui na ramie Belkin iPhone Touch +GRATIS (404402651) - Aukcje internetowe Allegro
Używałbym tego wprawdzie tylko do biegów czy jazd na rowerze itp. ale wydaje sie warte swojej ceny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych