Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 1 votes

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Please log in to reply
7549 replies to this topic

#3276 Booolek

Booolek
  • 252 posts

Posted 06 January 2013 - 18:02

Jak tak bardzo ci zależy to co ci zależy sprowadzić go z zagranicy ;)

#3277 Amadeoo92

Amadeoo92
  • 5 posts
  • SkądBydgoszcz, Poland, Poland

Posted 06 January 2013 - 18:09

jakieś pomysły co do mojego problemu ? :)

#3278 Booolek

Booolek
  • 252 posts

Posted 06 January 2013 - 18:15

jakieś pomysły co do mojego problemu ? :)

Twoim problem z pewnością jest to że lampa ma ograniczone wypust światła idź do Apple Store i powiedz że chcesz wymienić z tego i tego powodu i po przymierzaj tam inne i popróbuj :) Winą jest na 100 % Etui :)

#3279 Jablkowy

Jablkowy
  • 10 posts
  • SkądLegionowo

Posted 06 January 2013 - 19:06

Wysyłają do dystrybutora który ma rozpatrzyć moją reklamacje..

#3280 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 06 January 2013 - 20:07

Witam !
Jestem szczęśliwym posiadaczem iphone 4s od niedawna. Zaraz po zakupie udałem się do sklepu po etui ochronne co by dbać o jabłuszko.
Kupiłem HardCandy BubbleCase za 99zl (dobra cena ? ).
No i teraz problem, normalnie bez flasha telefon robi bardzo ładne ostre zdjęcia, natomiast przy włączonym flashu już pojawia się mgiełka.
Żeby sprawdzić ściągnąłem etui i zrobiłem zdjęcie z flashem i było takie, jakie powinno być.
Teraz proszę Was o rady, czy sprzedać to etui i kupić jakieś inne, które naprawi mój problem (jeśli tak to prosiłbym o porady ,które etui sprawdza się najlepiej), czy jednak coś innego jest w stanie mi pomóc.
Pozdrawiam .

Najlepiej przy zakupie nowego etui sprawdzic czy otwor na lampe ma czarna ramke
wowczas zdjecia beda wychodzily ok

- - - Połączono posty - - -

Szkoda tylko że, nawet Polski dystrybutor tego pokrowca nie ma go w swojej ofercie :(

A jest polski dystrybutor?

Wysyłają do dystrybutora który ma rozpatrzyć moją reklamacje..

Dziwne..oni powinni rozpatrzyc Twoja reklamacje albo ja uznaja albo nie

a pozniej oni zalatwiiac miedzy soba dalej

#3281 Amadeoo92

Amadeoo92
  • 5 posts
  • SkądBydgoszcz, Poland, Poland

Posted 06 January 2013 - 21:06

tylko że nie kupowałem tego w apple store tylko w lokalnym sklepie, myślicie że mógłbym oddać? używam już z 2 tydzień jednak.

#3282 wierzba123

wierzba123
  • 95 posts

Posted 06 January 2013 - 21:59

co polecacie do iphone 5?
zależy mi na tym, aby etui było jak najbardziej minimalistyczne i było widać jabco :P
myślałam o tym, ale widzę, że są skrajne opinie... Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2886733707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zależy mi najbardziej nad ochroną przed rysami itd, generalnie śladami codziennego użytkowania, jakby chroniło przed upadkiem to też super:)

też myślałem nad tym etui - zwłaszcza, że do 4 używałem vulcan'a i nie miałem zastrzeżeń...
po przeczytaniu tej opinii - SwitchEasy NUDE UltraBlack dla iPhone 5 – nie polecam! | macnow.pl
zwątpiłem trochę w to etui i teraz zastanawiam się co kupić na taki wzór aby tylko nie było problemów z używaniem jak np. opisane przyciski...

jakieś sugestie z waszego już doświadczenia z etui do 5 ?

#3283 patrykCBR

patrykCBR
  • 7 posts

Posted 06 January 2013 - 22:48

Mając na uwadze mój post #3275, ponawiam pytania w nim zawarte, odnoszące się do skórzanych etui SGP Spigen Argos oraz StilGut .
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi osób, które miały do czynienia z wymienionymi przeze mnie pokrowcami, gdyż nie chcę na dłuższą metę użytkować telefonu bez etui.
Zapewne niewiele osób używało ich w połączeniu z iPhone 5 ale może ktoś "uzbroił" w nie poprzedni model iPhona lub inny telefon?
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź lub przekierowanie do jakichś miarodajnych testów tych etui.

#3284 PatrykApple

PatrykApple
  • 22 posts

Posted 07 January 2013 - 01:24

Zastanawiam się nad Spigen Soft Air lub Linear EX METAL albo ewentualnie bumper - lecz nie osłania plecków Jak myślicie, co lepsze?

#3285 Maciej Smoła

Maciej Smoła
  • 34 posts
  • SkądLublin, Poland, Poland

Posted 07 January 2013 - 02:01

Speck PixelSkin HD?
Case-mate Pop? (Czy to oryginał? -> http://simserwis.pl/...ialy-p1318.html )
Co myślicie?

#3286 Booolek

Booolek
  • 252 posts

Posted 07 January 2013 - 11:47

Speck PixelSkin HD?
Case-mate Pop? (Czy to oryginał? -> Case-Mate Pop Etui iPhone 4 4s Biały - Futerały - SIMSERWIS )
Co myślicie?

Oryginał ale myśle że to etui nie warte swojej ceny ,,,,, nie jest w moim stylu :)

tylko że nie kupowałem tego w apple store tylko w lokalnym sklepie, myślicie że mógłbym oddać? używam już z 2 tydzień jednak.

Nie wiem :) nie pracuje w tym sklepie musisz zadzwonić i się spytać albo jak się nie uda wytnij większa dziurkę pokombinuj coś. Najwyżej kupisz nowe i wcześniej sprawdzisz .. zdarza się .

#3287 GIZIU

GIZIU
  • 923 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 January 2013 - 13:30

Polecam firmę zamawiałem u nich już 3 etui, szybko sprawnie i bez problemów. Towar w pełni oryginalny.

Właśnie odebrałem ultra thin air w kolorze smooth black. Wszystko ok ale na boku obudowy nie ma napisu "designed by spigen" Czy to może oznaczać podróbkę ?

Kupione TUTAJ

#3288 Booolek

Booolek
  • 252 posts

Posted 07 January 2013 - 14:21

Właśnie odebrałem ultra thin air w kolorze smooth black. Wszystko ok ale na boku obudowy nie ma napisu "designed by spigen" Czy to może oznaczać podróbkę ?

Kupione TUTAJ

Pośrednio --- napisz do nich że nie posiadasz takiego napisu a na zdjęciu w aukcji jest i że to jest niezgodne z tym co sprzedają i zobacz co odpisze,,,, I jeszcze podobno gdzie na opakowaniu samego etui jest jakieś potwierdzenie oryginalności jakiś hologram chyba i podobno numer seryjny sprawdź numer :) podziel się z nami co z tego wynikło iż sam miałem zamawiać od tego sklepu to samo etui co ty :) Jak możesz to powiedz mi tez twoje spostrzeżenia na temat tego etui ;)

#3289 pavi7600

pavi7600

• 1199 posts

Posted 07 January 2013 - 14:23

Kupione TUTAJ

Witam!
Oglądnij sobie drugi filmik. Czarny kolor jak Twój. Zresztą na trzecim filmiku z białym też jest napis - więc pewnie powinien być. Pozdrawiam
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Ultra Thin Air Series

#3290 GIZIU

GIZIU
  • 923 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 January 2013 - 14:40

Wiem że napis powinien być, dlatego o tym napisałem ;) Na opakowaniu jest hologram, wszystko IMO ok, same etui pasuje idealnie. Absolutnie nie ma do czego się przyczepić.

#3291 RumburMK

RumburMK
  • 613 posts

Posted 07 January 2013 - 14:46

Kupione TUTAJ

Sam u nich zamówiłem tyle że crystal case, dzisiaj wysłali więc jutro powinienem dostać. Dam znać wieczorkiem czy u mnie jest gładka, czy są jakieś napisy, a z tego co widzę na stronie spigen'a to z boczku znajdują się jakieś napisy. Sprzedający ma 100% pozytywnych komentarzy, więc wierze że bubli nie sprzedaje. Zamówiłem też z ciekawości inne etui za 5zł, też crystal :), bo chciałem zobaczyć jak spora różnica jest w produkcie tanim i 20 krotnie droższym.

#3292 GIZIU

GIZIU
  • 923 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 January 2013 - 14:50

Dobra, sprawdziłem i jest oryginalny. W sumie to i lepiej że bez napisu bo telefon wygląda jak bez case'u.

#3293 pavi7600

pavi7600

• 1199 posts

Posted 07 January 2013 - 15:31

Dobra, sprawdziłem i jest oryginalny. W sumie to i lepiej że bez napisu bo telefon wygląda jak bez case'u.

Skoro jesteś zadowolony to najważniejsze. Ale mnie nadal zastanawia brak napisu? Zwłaszcza, że na zdjeciach przez nich zamieszczonych w aukcji napisy są z boku etui. Wiadomo, że zdjecia są skopiowane ze strony producenta, ale dlaczego się różnią napisem (brakiem w rzeczywistości) to nie wiem. Wersja na Europę/Polskę jest inna? Pozdrawiam

#3294 PatrykApple

PatrykApple
  • 22 posts

Posted 07 January 2013 - 15:31

Chcę kupić pokrowiec/etui i wybór padł na jedno z tych trzech. Które najlepsze? Czy propozycja 1 rysuje obudowę po dłuższym czasie i czy się nie przesuwa w górę i dół?
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Ultra Thin Air Series
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Linear Metal Crystal - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Metal - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones

#3295 RumburMK

RumburMK
  • 613 posts

Posted 07 January 2013 - 15:55

Skoro jesteś zadowolony to najważniejsze. Ale mnie nadal zastanawia brak napisu? Zwłaszcza, że na zdjeciach przez nich zamieszczonych w aukcji napisy są z boku etui. Wiadomo, że zdjecia są skopiowane ze strony producenta, ale dlaczego się różnią napisem (brakiem w rzeczywistości) to nie wiem. Wersja na Europę/Polskę jest inna? Pozdrawiam

Jak tylko dostanę swoje etui i będzie brakować napisów na pewno zadam to pytanie sprzedającemu, ale póki co jestem dobrej myśli.

#3296 Gardor

Gardor
  • 36 posts

Posted 07 January 2013 - 17:20

Siema poszukuje na mojego iphone 5 czarnego taka opaska ochronną jak były na ipka 4 Opaska ochronna do telefonu iPhone 4 Apple — czarna - Apple Store (Polska)
Dostanę taką gdzieś ?

#3297 Booolek

Booolek
  • 252 posts

Posted 07 January 2013 - 17:25

A mógłbyś powiedzieć jak się sprawuje ? ;)

#3298 iPit

iPit
  • 143 posts
  • SkądK-ce

Posted 07 January 2013 - 17:29

Dzwonilem i facet w sumie sam nie wie bo na to nie zwrócił uwagi. Na YouTube mam subskrypowany kanał larrygreenberg który robił film ma temat Ultra Thin Air soft clear i on tak jak ja nie ma tego napisu. Jest kod w pudełku wziąć wpisać na stronie spigena i Wam potwierdzi.

Siema poszukuje na mojego iphone 5 czarnego taka opaska ochronną jak były na ipka 4 Opaska ochronna do telefonu iPhone 4 Apple — czarna - Apple Store (Polska)
Dostanę taką gdzieś ?

Bumper ze Spigen seria slim.

A mógłbyś powiedzieć jak się sprawuje ? ;)

Sprawuje sie dobrze ;). Mi sie podoba. Iphone nie rysuje sie od zakładania go, zakłada sie lekko tak samo i ściąga.

#3299 Booolek

Booolek
  • 252 posts

Posted 07 January 2013 - 17:54

Mam pytanko czy to etui Spigen Ultra Thin Air nie rozmazuje zdjęć ?

#3300 wierzba123

wierzba123
  • 95 posts

Posted 07 January 2013 - 19:34

co myślicie o tym - iPhone :: Etui :: Incipio NGP etui do iPhone 5 (czarne) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac
cena przystępna, może ktoś używa ?
gdzie lepiej kupić etui allegro czy jakiś sklep w razie ewentualnych reklamacji - polecacie jakieś źródło ?

zastanawiam się jeszcze nad podobnymi
PURO You Move It Moves | Kategorie
PURO You Move It Moves | Kategorie

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users