W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?
Posted 06 January 2013 - 18:02
Posted 06 January 2013 - 18:09
Posted 06 January 2013 - 18:15
jakieś pomysły co do mojego problemu ?
Twoim problem z pewnością jest to że lampa ma ograniczone wypust światła idź do Apple Store i powiedz że chcesz wymienić z tego i tego powodu i po przymierzaj tam inne i popróbuj Winą jest na 100 % Etui
Posted 06 January 2013 - 19:06
Posted 06 January 2013 - 20:07
Witam !
Jestem szczęśliwym posiadaczem iphone 4s od niedawna. Zaraz po zakupie udałem się do sklepu po etui ochronne co by dbać o jabłuszko.
Kupiłem HardCandy BubbleCase za 99zl (dobra cena ? ).
No i teraz problem, normalnie bez flasha telefon robi bardzo ładne ostre zdjęcia, natomiast przy włączonym flashu już pojawia się mgiełka.
Żeby sprawdzić ściągnąłem etui i zrobiłem zdjęcie z flashem i było takie, jakie powinno być.
Teraz proszę Was o rady, czy sprzedać to etui i kupić jakieś inne, które naprawi mój problem (jeśli tak to prosiłbym o porady ,które etui sprawdza się najlepiej), czy jednak coś innego jest w stanie mi pomóc.
Pozdrawiam .
Najlepiej przy zakupie nowego etui sprawdzic czy otwor na lampe ma czarna ramke
wowczas zdjecia beda wychodzily ok
- - - Połączono posty - - -
Szkoda tylko że, nawet Polski dystrybutor tego pokrowca nie ma go w swojej ofercie
A jest polski dystrybutor?
Wysyłają do dystrybutora który ma rozpatrzyć moją reklamacje..
Dziwne..oni powinni rozpatrzyc Twoja reklamacje albo ja uznaja albo nie
a pozniej oni zalatwiiac miedzy soba dalej
Posted 06 January 2013 - 21:06
Posted 06 January 2013 - 21:59
co polecacie do iphone 5?
zależy mi na tym, aby etui było jak najbardziej minimalistyczne i było widać jabco
myślałam o tym, ale widzę, że są skrajne opinie... Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2886733707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zależy mi najbardziej nad ochroną przed rysami itd, generalnie śladami codziennego użytkowania, jakby chroniło przed upadkiem to też super:)
też myślałem nad tym etui - zwłaszcza, że do 4 używałem vulcan'a i nie miałem zastrzeżeń...
po przeczytaniu tej opinii - SwitchEasy NUDE UltraBlack dla iPhone 5 – nie polecam! | macnow.pl
zwątpiłem trochę w to etui i teraz zastanawiam się co kupić na taki wzór aby tylko nie było problemów z używaniem jak np. opisane przyciski...
jakieś sugestie z waszego już doświadczenia z etui do 5 ?
Posted 06 January 2013 - 22:48
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi osób, które miały do czynienia z wymienionymi przeze mnie pokrowcami, gdyż nie chcę na dłuższą metę użytkować telefonu bez etui.
Zapewne niewiele osób używało ich w połączeniu z iPhone 5 ale może ktoś "uzbroił" w nie poprzedni model iPhona lub inny telefon?
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź lub przekierowanie do jakichś miarodajnych testów tych etui.
Posted 07 January 2013 - 01:24
Posted 07 January 2013 - 02:01
Case-mate Pop? (Czy to oryginał? -> http://simserwis.pl/...ialy-p1318.html )
Co myślicie?
Posted 07 January 2013 - 11:47
Speck PixelSkin HD?
Case-mate Pop? (Czy to oryginał? -> Case-Mate Pop Etui iPhone 4 4s Biały - Futerały - SIMSERWIS )
Co myślicie?
Oryginał ale myśle że to etui nie warte swojej ceny ,,,,, nie jest w moim stylu
tylko że nie kupowałem tego w apple store tylko w lokalnym sklepie, myślicie że mógłbym oddać? używam już z 2 tydzień jednak.
Nie wiem nie pracuje w tym sklepie musisz zadzwonić i się spytać albo jak się nie uda wytnij większa dziurkę pokombinuj coś. Najwyżej kupisz nowe i wcześniej sprawdzisz .. zdarza się .
Posted 07 January 2013 - 13:30
Właśnie odebrałem ultra thin air w kolorze smooth black. Wszystko ok ale na boku obudowy nie ma napisu "designed by spigen" Czy to może oznaczać podróbkę ?Polecam firmę zamawiałem u nich już 3 etui, szybko sprawnie i bez problemów. Towar w pełni oryginalny.
Kupione TUTAJ
Posted 07 January 2013 - 14:21
Właśnie odebrałem ultra thin air w kolorze smooth black. Wszystko ok ale na boku obudowy nie ma napisu "designed by spigen" Czy to może oznaczać podróbkę ?
Kupione TUTAJ
Pośrednio --- napisz do nich że nie posiadasz takiego napisu a na zdjęciu w aukcji jest i że to jest niezgodne z tym co sprzedają i zobacz co odpisze,,,, I jeszcze podobno gdzie na opakowaniu samego etui jest jakieś potwierdzenie oryginalności jakiś hologram chyba i podobno numer seryjny sprawdź numer podziel się z nami co z tego wynikło iż sam miałem zamawiać od tego sklepu to samo etui co ty Jak możesz to powiedz mi tez twoje spostrzeżenia na temat tego etui
Posted 07 January 2013 - 14:23
Właśnie odebrałem ultra thin air w kolorze smooth black. Wszystko ok ale na boku obudowy nie ma napisu "designed by spigen" Czy to może oznaczać podróbkę ?
Kupione TUTAJ
Witam!
Oglądnij sobie drugi filmik. Czarny kolor jak Twój. Zresztą na trzecim filmiku z białym też jest napis - więc pewnie powinien być. Pozdrawiam
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Ultra Thin Air Series
Posted 07 January 2013 - 14:40
Posted 07 January 2013 - 14:46
Kupione TUTAJ
Sam u nich zamówiłem tyle że crystal case, dzisiaj wysłali więc jutro powinienem dostać. Dam znać wieczorkiem czy u mnie jest gładka, czy są jakieś napisy, a z tego co widzę na stronie spigen'a to z boczku znajdują się jakieś napisy. Sprzedający ma 100% pozytywnych komentarzy, więc wierze że bubli nie sprzedaje. Zamówiłem też z ciekawości inne etui za 5zł, też crystal , bo chciałem zobaczyć jak spora różnica jest w produkcie tanim i 20 krotnie droższym.
Posted 07 January 2013 - 14:50
Posted 07 January 2013 - 15:31
Dobra, sprawdziłem i jest oryginalny. W sumie to i lepiej że bez napisu bo telefon wygląda jak bez case'u.
Skoro jesteś zadowolony to najważniejsze. Ale mnie nadal zastanawia brak napisu? Zwłaszcza, że na zdjeciach przez nich zamieszczonych w aukcji napisy są z boku etui. Wiadomo, że zdjecia są skopiowane ze strony producenta, ale dlaczego się różnią napisem (brakiem w rzeczywistości) to nie wiem. Wersja na Europę/Polskę jest inna? Pozdrawiam
Posted 07 January 2013 - 15:31
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Ultra Thin Air Series
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Linear Metal Crystal - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Metal - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones
Posted 07 January 2013 - 15:55
Skoro jesteś zadowolony to najważniejsze. Ale mnie nadal zastanawia brak napisu? Zwłaszcza, że na zdjeciach przez nich zamieszczonych w aukcji napisy są z boku etui. Wiadomo, że zdjecia są skopiowane ze strony producenta, ale dlaczego się różnią napisem (brakiem w rzeczywistości) to nie wiem. Wersja na Europę/Polskę jest inna? Pozdrawiam
Jak tylko dostanę swoje etui i będzie brakować napisów na pewno zadam to pytanie sprzedającemu, ale póki co jestem dobrej myśli.
Posted 07 January 2013 - 17:20
Dostanę taką gdzieś ?
Posted 07 January 2013 - 17:25
Dobra, sprawdziłem i jest oryginalny. W sumie to i lepiej że bez napisu bo telefon wygląda jak bez case'u.
A mógłbyś powiedzieć jak się sprawuje ?
Posted 07 January 2013 - 17:29
Siema poszukuje na mojego iphone 5 czarnego taka opaska ochronną jak były na ipka 4 Opaska ochronna do telefonu iPhone 4 Apple — czarna - Apple Store (Polska)
Dostanę taką gdzieś ?
Bumper ze Spigen seria slim.
A mógłbyś powiedzieć jak się sprawuje ?
Sprawuje sie dobrze . Mi sie podoba. Iphone nie rysuje sie od zakładania go, zakłada sie lekko tak samo i ściąga.
Posted 07 January 2013 - 17:54
Posted 07 January 2013 - 19:34
cena przystępna, może ktoś używa ?
gdzie lepiej kupić etui allegro czy jakiś sklep w razie ewentualnych reklamacji - polecacie jakieś źródło ?
zastanawiam się jeszcze nad podobnymi
PURO You Move It Moves | Kategorie
PURO You Move It Moves | Kategorie
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users