Co sadzicie o tych etui?Jakie wg. jest najlepsze i dlaczego?
Etui, Cover PURO METAL iPhone 5 + FOLIA | 2 Wersje (2804399102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Etui SHIELD do Apple iPhone 5 ORIGINAL S1+FOLIA FV (2793046384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PURO CLEAR COVER ETUI POKROWIEC IPHONE 5 + Folia (2833086413) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dla mnie Puro Clear...kilka razy juz o nim wspominałam.
Używam z 4s i jet idealne.
- - - Połączono posty - - -
co z tego polecacie
takie coś
M2 - ALUMINIUM CASE - IPHONE 5 - NOWOŚĆ - W-WA (2805568386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
takie
PURO Essential Slim - Etui iPhone 5 (biały) (2812122631) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
takie
PURO Booklet Ultra Slim - Etui iPhone 5 (czarny) (2773164901) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy takie
PURO Flipper Ultra Slim - Etui iPhone 5 (biały) (2810810889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
proszę o pomoc długo się juz zastanawiam i nie wiem co wybrać
Puro flipper z tych wymienionych bedzie chyba najlepsze.
Klapka dodatkowo bedzie chronic ekran.
Pytanie tylko czy lubisz etui z klaoka?