Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 1 votes

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Please log in to reply
7549 replies to this topic

#3151 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 09 December 2012 - 16:32

Co sadzicie o tych etui?Jakie wg. jest najlepsze i dlaczego?
Etui, Cover PURO METAL iPhone 5 + FOLIA | 2 Wersje (2804399102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Etui SHIELD do Apple iPhone 5 ORIGINAL S1+FOLIA FV (2793046384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PURO CLEAR COVER ETUI POKROWIEC IPHONE 5 + Folia (2833086413) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dla mnie Puro Clear...kilka razy juz o nim wspominałam.
Używam z 4s i jet idealne.

- - - Połączono posty - - -

co z tego polecacie
takie coś
M2 - ALUMINIUM CASE - IPHONE 5 - NOWOŚĆ - W-WA (2805568386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
takie
PURO Essential Slim - Etui iPhone 5 (biały) (2812122631) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
takie
PURO Booklet Ultra Slim - Etui iPhone 5 (czarny) (2773164901) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy takie
PURO Flipper Ultra Slim - Etui iPhone 5 (biały) (2810810889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
proszę o pomoc długo się juz zastanawiam i nie wiem co wybrać

Puro flipper z tych wymienionych bedzie chyba najlepsze.
Klapka dodatkowo bedzie chronic ekran.
Pytanie tylko czy lubisz etui z klaoka?

#3152 MisterX

MisterX
  • 37 posts

Posted 09 December 2012 - 18:21

Miał ktoś kiedyś kontakt z HardCase od GelaSkins?
GelaSkins Polska | Philip Straub - Forever Lost - HardCase iPhone 4S, 4

Szukam czegoś co nie pogrubi mi zbytnio telefonu, będzie dosyć ciekawie wyglądało i ochroni mi go przed możliwymi upadkami. Do tego dokupiłbym jakąś folijke na ekran i myślę, że byłoby fajnie.
Tylko czy fakt, że to poliwęglan, nie wpłynie na boki telefonu? Bo nie chcę, żeby za pół roku była tam masa rys jak po bumperze z AOS.

IMO, jest to całkiem niezły pokrowiec, ale obawiam się o stan iPhone'a po dłuższym czasie w nim. Macie jakieś przeżycia z tymi case'ami?

#3153 mp_hdtv

mp_hdtv
  • 32 posts

Posted 10 December 2012 - 13:54

Witam, kupiłem żonie białego iphona 5 w ramach prezentu gwiazdkowego. W ramach ochrony przed damską torebką chciałem dorzucić jakiś Case, koniecznie przejrzysty. Mozecie polecić coś sprawdzonego, żeby było dobrze dopasowane i nie rysowało telefonu. Na szybkę i plecki kupiłem już folię.
Myślałem o czymś takim:
1) Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2846791923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2) PURO Plasma Cover - Etui iPhone 5 (biały) - 5 - iPhone - Apple
3) Oryginalna obudowa Belkin Shield Sheer Acryl Case - przezroczysta - iPhone 5 | iPhone 5 \ Obudowy | Sklep z akcesoriami Zolti.MyApple.pl
4) PURO Crystal Cover - Etui iPhone 5 - przezroczysty | Szczegóły produktu

#3154 Pati007

Pati007
  • 265 posts
  • SkądSuchy Las, PL

Posted 10 December 2012 - 19:37

Miał ktoś kiedyś kontakt z HardCase od GelaSkins?
GelaSkins Polska | Philip Straub - Forever Lost - HardCase iPhone 4S, 4

Szukam czegoś co nie pogrubi mi zbytnio telefonu, będzie dosyć ciekawie wyglądało i ochroni mi go przed możliwymi upadkami. Do tego dokupiłbym jakąś folijke na ekran i myślę, że byłoby fajnie.
Tylko czy fakt, że to poliwęglan, nie wpłynie na boki telefonu? Bo nie chcę, żeby za pół roku była tam masa rys jak po bumperze z AOS.

IMO, jest to całkiem niezły pokrowiec, ale obawiam się o stan iPhone'a po dłuższym czasie w nim. Macie jakieś przeżycia z tymi case'ami?

Jak miałam 4S używałam case od Gelaskin i niestety pogrubiał iPhone :( co mnie też denerwowało... Podobno do 3G/3Gs były cieńsze.
Ogólnie case bardzo fajny, tylko właśnie ta grubość :/

#3155 avalon18

avalon18
  • 249 posts

Posted 10 December 2012 - 22:32

Czy w przypadku wsuwki (np.Puro) dam rade wsunac 4s z jakimkolwiek bumperem czy niezbyt ?

#3156 mati_as

mati_as
  • 475 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 December 2012 - 22:39

Czy SwitchEasy Nude jest wykonany z tych samych materiałów co Vulcan? Chodzi mi czy jest to coś ala guma (jak Vulcan) czy to jest plastik? Polecacie? Chce coś cieńszego/innego od Vulcana i nad Nude mysle...

#3157 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 10 December 2012 - 23:01

Witam, kupiłem żonie białego iphona 5 w ramach prezentu gwiazdkowego. W ramach ochrony przed damską torebką chciałem dorzucić jakiś Case, koniecznie przejrzysty. Mozecie polecić coś sprawdzonego, żeby było dobrze dopasowane i nie rysowało telefonu. Na szybkę i plecki kupiłem już folię.
Myślałem o czymś takim:
1) Etui Switcheasy NUDE iPhone 5 ULTRA CIENKIE 1mm (2846791923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2) PURO Plasma Cover - Etui iPhone 5 (biały) - 5 - iPhone - Apple
3) Oryginalna obudowa Belkin Shield Sheer Acryl Case - przezroczysta - iPhone 5 | iPhone 5 \ Obudowy | Sklep z akcesoriami Zolti.MyApple.pl
4) PURO Crystal Cover - Etui iPhone 5 - przezroczysty | Szczegóły produktu

Z wymienionych najfajniej wyglada Puro Plasma

A jeśli żona lubi błyskotki to Puro z kamieniami Swarovskuego na prezent idealne ale to jako dodatkowe etui

PURO You Move It Moves | Kategorie

Czy SwitchEasy Nude jest wykonany z tych samych materiałów co Vulcan? Chodzi mi czy jest to coś ala guma (jak Vulcan) czy to jest plastik?

Polecacie? Chce coś cieńszego/innego od Vulcana i nad Nude mysle...

Nude to etui z plastiku

#3158 vardes

vardes
  • 28 posts

Posted 10 December 2012 - 23:17

Czy pokrowiec Griffin Survivor rzeczywiście zdaje egzamin? Bo nie wiem czy warto wydawać te 100 pare plnow na niego..

#3159 Prze-m-ek

Prze-m-ek
  • 27 posts

Posted 11 December 2012 - 00:00

witam, czy ktoś wie gdzie mogę kupić bumpera:

SGP iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Metal
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Metal - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones

dodam, że chodzi mi o wersje Slim, a z tego co mi się wydaje to na allegro są same normalne wersje, czyli:

SGP iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Metal
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Metal - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones

#3160 Chip

Chip
  • 1571 posts
  • SkądKraków

Posted 11 December 2012 - 02:39

Cześć!

Chciałbym prosić was o pomoc w wyborze etui dla mojego iPoda touch 5g. Niestety działy iPhone i iPod touch zostały połączone, więc w tej chwili dokopanie się do jakichkolwiek wypowiedzi dotyczących iPoda jest dosyć mozolnym zajęciem, więc postanowiłem zapytać... ;)

Szukam czegoś niewielkiego, co nie będzie zbytnio powiększać urządzenia. Chciałbym jednak, aby etui było dobrze dopasowane i nie rysowało urządzenia (preferowana guma/sylikon). Co możecie polecić?

Ja mam takie typy:
1) PURO Silicon Case - Etui iPod touch 5 (nie będzie łapać kurzu i innego syfu?)
2) Etui TPU GEL do iPod touch 5G (podobno nie najgorsze, nie będzie zbierać śmieci?)
3) PURO Crystal Case - Etui iPod touch 5 (czy nie będzie rysować ipoda?)

Macie może jeszcze jakieś inne propozycje? Etui muszę załatwić szybko, bo iPod zamówiony wczoraj będzie prawdopodobnie już jutro ;)
Z góry dzięki za pomoc!

#3161 TeToslaw

TeToslaw
  • 243 posts

Posted 11 December 2012 - 06:25

Czy w przypadku wsuwki (np.Puro) dam rade wsunac 4s z jakimkolwiek bumperem czy niezbyt ?

Niezbyt

#3162 avalon18

avalon18
  • 249 posts

Posted 12 December 2012 - 16:44

Hmm, myślałem jednak że te bumpery są na tyle cienkie że powinny na upartego wleść, no nic, dzięki ;) Chętnie bym coś zamontował na ipka (właśnie bumper) i zapodał do wsuwki bo jednak dzięki niej telefon z kieszeni nie wypada, czuje go cały czas przy sobie a to najważniejsze. Bo jednak z rąk telefon leci stosunkowo rzadko, a sam bumper u mnie odpada.

#3163 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 12 December 2012 - 21:25

Hmm, myślałem jednak że te bumpery są na tyle cienkie że powinny na upartego wleść, no nic, dzięki ;)
Chętnie bym coś zamontował na ipka (właśnie bumper) i zapodał do wsuwki bo jednak dzięki niej telefon z kieszeni nie wypada, czuje go cały czas przy sobie a to najważniejsze. Bo jednak z rąk telefon leci stosunkowo rzadko, a sam bumper u mnie odpada.

Do tej wsuwki puro powinien wejsc 4s z bumperem
PURO You Move It Moves | Wyniki wyszukiwania

#3164 avalon18

avalon18
  • 249 posts

Posted 12 December 2012 - 23:18

a alternatywe dla takiej nokiowskiej mi wymyślicie ? Oryginalne etui silikonowe Nokia 800 Lumia CC-1031 (2850342367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#3165 Dastin88

Dastin88
  • 221 posts
  • SkądBielsko-Biała/Kraków

Posted 13 December 2012 - 01:35

Witam. chcialbym kupic na swoj telefon (Iphone 5 Czarny) pokrowiec ktory bedzie chronil telefon przed upadkiem a zarazem nei bedzie go rysowa od srodka (czyli najlepsze rozwiazanie wedlug mnie to guma od srodka czy sie myle?) co mozecie zaproponowac??

#3166 Nola

Nola
  • 6 posts

Posted 13 December 2012 - 09:17

Próbował ktoś z Was folii GelaScreens? Przymierzam się do zakupu Hardcase'a z GelaSkins do 4S i zastanawiam się nad folią od nich do kompletu. Czy lepiej po prostu zainwestować we Wrapsola, a jeśli tak - jakiego? Będę wdzięczna za opinie.

#3167 Prze-m-ek

Prze-m-ek
  • 27 posts

Posted 13 December 2012 - 16:49

spigen

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

ok, piszę jeszcze raz.

Czy zna ktoś sklep internetowy, nie allegro, gdzie można kupić pokrowce/futerały firmy Spigen, dokładnie to interesują mnie bumpery?

#3168 Krzysiu

Krzysiu
  • 52 posts
  • SkądTrójmiasto

Posted 13 December 2012 - 18:09

Przemek proszę Cię bardzo: SPIGEN iPhone 5 cases | iPhone 5 leather cases by SGP | Caseaddict

#3169 Prze-m-ek

Prze-m-ek
  • 27 posts

Posted 13 December 2012 - 19:15

a coś polskiego?

#3170 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 13 December 2012 - 21:26

Witam.
chcialbym kupic na swoj telefon (Iphone 5 Czarny) pokrowiec ktory bedzie chronil telefon przed upadkiem a zarazem nei bedzie go rysowa od srodka (czyli najlepsze rozwiazanie wedlug mnie to guma od srodka czy sie myle?)
co mozecie zaproponowac??

Speck CandyShell Etui iPhone 5 (czarno-szary) (2855857165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Case-Mate Tough Xtreme Pancerne Etui iPhone 5 (2860532693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

OTTERBOX COMMUTER ETUI IPHONE 5 CZARNY (2846635897) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#3171 Dastin88

Dastin88
  • 221 posts
  • SkądBielsko-Biała/Kraków

Posted 13 December 2012 - 22:47

a jaka folie polecacie??? na przod???

#3172 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 13 December 2012 - 23:09

http://myapple.pl/ip...lcd-opinie.html

#3173 Pieka

Pieka
  • 647 posts

Posted 14 December 2012 - 11:53

Szukam etui CapsuleNeo dla iPhone 3GS. Może ma ktoś namiary na jakiś polski sklep etc., w którym uchowała się jedna, najlepiej czarna sztuka?

#3174 strefagti

strefagti
  • 124 posts
  • SkądMannschaft Krosno

Posted 15 December 2012 - 08:28

Czy Spigen Neo Hybrid EX to dobry wybór? Posiada ktoś tego bumpera? Bo żółty do czarnego iP5 na zdjęciach nieźle wygląda.

#3175 Axellvak

Axellvak
  • 1938 posts

Posted 15 December 2012 - 08:35

Ja kupiłem takie plecki. Wygląda olśniewająco :)
SGP

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users