Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7548 odpowiedzi w tym temacie

#2501 neverneve

neverneve
  • 718 postów

Napisano 05 kwietnia 2012 - 19:50

Zależy od rodzaju bumper'a. Jedne mają tzw. lay-on-table design inne nie.

#2502 iThrol

iThrol
  • 42 postów
  • SkądZjednoczone Emiraty Poznańskie

Napisano 05 kwietnia 2012 - 23:20

Małe porównanie obu SwitchEasy; czyli co lepsze według posiadających i opinii ?

--- TRIM
--- VULCAN

#2503 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 06 kwietnia 2012 - 07:46

LukaS92- Vulcana polecam i to baaaardzo.

#2504 roha

roha
  • 181 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 kwietnia 2012 - 08:26

trudna decyzja oba wyglądaja swietnie, ja chyba wybiore vulcana. SwitchEasy Vulcan iPhone 4S Case - YouTube tutaj fajnie to wygląda

#2505 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 06 kwietnia 2012 - 08:29

Vulcan uratowal mojego iPhone przed uszkodzeniami, a dokladnie - iPhone spadl mi z pierwszego piętra na schody - nic mu nie było. :)

#2506 RobertStec

RobertStec
  • 10 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 10:01

a ja mam takie coś: [url=http://www.beyzacases.com/pd-beyzacases-id-slim-apple-iphone4s.cfm]Apple iPhone 4S "ID Slim" Case[/url]
jakość wykonania i materiałów dorównuje iphonowi.

#2507 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 kwietnia 2012 - 10:10

a ja mam takie coś: Apple iPhone 4S "ID Slim" Case

Ale z takimi etui to chyba ciężka sprawa, jeżeli jesteś przyzwyczajony do noszenia telefonu w kieszeniach. Pół biedy jeżeli są to luźne spodnie, np.: garnituru, ale do kieszeni od jeansów chyba telefon z tym etui nie wejdzie, nie?

#2508 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 06 kwietnia 2012 - 10:54

a ja mam takie coś: Apple iPhone 4S "ID Slim" Case

Ja nie rozumiem noszenia iPhone we wsuwce - wyciągniesz z niej urządzenie, chcesz zadzwonić i ktoś Cię szturchnie i telefon wypadnie - i co Ci po takim "etui"?

#2509 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 06 kwietnia 2012 - 11:03

Cintulek ma sporo racji, plus jeszcze wsuwka (w moim przypadku Puro) po jakimś czasie się wyrobiła i telefon był gotów sam się z niej wysunąć w najmniej odpowiednim momencie. Dlatego zainwestowałam w SGP Case for iPhone 4/4s ultra thin series, kupowany poza Allegro bo tam same podróby, a oryginalny produkt sprawuje się rewelacyjnie.

#2510 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 06 kwietnia 2012 - 11:45

Ej.. nie zgadzam się. Ja bardzo lubię wsuwki... są eleganckie i umożliwiają zachowanie telefonu w idealnym stanie. Etui pogrubia telefon, często pogarsza dostęp do przycisków, oraz najzwyczajniej iPhone z pięknej prostoty, zaczyna nabierać dziwnie brzydkich kształtów. Jak ktoś mnie szturchnie? Ok, może jestem dziwny, ale mnie nigdy telefon z ręki nie wypadł. Co kto lubi. Ja lubię gelaskiny ; )

#2511 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 06 kwietnia 2012 - 12:57

Ej.. nie zgadzam się. Ja bardzo lubię wsuwki... są eleganckie i umożliwiają zachowanie telefonu w idealnym stanie.
Etui pogrubia telefon, często pogarsza dostęp do przycisków, oraz najzwyczajniej iPhone z pięknej prostoty, zaczyna nabierać dziwnie brzydkich kształtów.
Jak ktoś mnie szturchnie? Ok, może jestem dziwny, ale mnie nigdy telefon z ręki nie wypadł.
Co kto lubi.
Ja lubię gelaskiny ; )

Nikt Ci nie zabrania ich nie lubić. :) Uwielbiasz GelaSkiny - proszę bardzo, możesz mieć je założone - dokup sobie do tego jakiś "dyskretny" bumper, cienki, ale zawsze masz ochronę urządzenia większą, niż w wypadku wsuwki. :D

#2512 LukaS92

LukaS92
  • 319 postów
  • SkądCzersk, Warszawa

Napisano 06 kwietnia 2012 - 14:42

A co myślicie o SwitchEasy LUX? klik Wygląda solidnie i elegancko. Miałem podobny Belkina na iPhone 3GS i sprawował się bardzo dobrze. Tylko mało zostaje z wyglądu iPhone..

#2513 roha

roha
  • 181 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 kwietnia 2012 - 14:53

Czy ktoś mógłby napisać kilka zdan o Switcheasy Trin? Zastanawiam się nad kupnem tego etui a vulcanem

#2514 RobertStec

RobertStec
  • 10 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 23:51

Ale z takimi etui to chyba ciężka sprawa, jeżeli jesteś przyzwyczajony do noszenia telefonu w kieszeniach. Pół biedy jeżeli są to luźne spodnie, np.: garnituru, ale do kieszeni od jeansów chyba telefon z tym etui nie wejdzie, nie?

Nosisz telefon w kieszeni jeansow? U mnie to asystentka na srebrnej tacy zasuwa z moim iphonem ;)
Sorki za ten ton ale każdemu co innego sie podoba. Ja wybrałem "wsuwke".

#2515 iThrol

iThrol
  • 42 postów
  • SkądZjednoczone Emiraty Poznańskie

Napisano 07 kwietnia 2012 - 02:04

Gusta i guściki. Ja osobiście może i jestem przewrażliwiony, ale noszę jabłko we wsuwce dodatkowo z case, a na przodzie folia. Wiem, że to brzmi jak totalna "antykoncepcja", ale mój sprzęt po minimum roku musi być taki sam jak w dniu zakupu :P

A co do tematu... Według waszych opinii (głównie Cintulek) wybrałem SwitchEasy Vulcan, który IMO wyrobił sobie małą renomę, który z resztą już do mnie jedzie.
@Roha: Zadałeś to samo pytanie co ja parę postów przed Twoim :) Też szukałem opinii na ten temat i szczerze uderzaj w Vulcan; Jest sprawdzony ;)

Natomiast jeszcze w temacie SwitchEasy z czystym sumieniem mogę polecić również SwitchEasy Reptile. Zaprawdę nie posiadam, ale znajomy ma już takowe etui i naprawdę daje radę. Co najważniejsze fajnie i solidnie trzyma się telefon w ręce, a dodatkowo co dla mnie jest plusem etui nie palcuje się.

#2516 rukasek1998

rukasek1998
  • 13 postów
  • SkądPoznań PL

Napisano 08 kwietnia 2012 - 19:19

Hmm... połowa linków nie działa :P Możecie poradzić coś ładnego ale zarazem chroniącego mojego toucha 1G. I mam jeszcze drugie pytanie czy etui do iPodów wyższych generacji będą pasować na 1G?

#2517 adasieniek

adasieniek
  • 26 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 20:38

BUGATTI Apple iPhone 4 4S Basic Plus Sahara | Akcesoria iPhone 4 / 4S | Etui i futerały | BRICK.PL - sklep i hurtownia - akcesoria GSM do telefonów HTC, SAMSUNG, NOKIA, MOTOROLA, LG, SONY ERICSSON, BLACKBERRY

Ma ktos takie etui? Jak sie sprawuje?

#2518 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:43

Posiadałem poprzednią wsuwkę Bugatti. Nie posiadała tego otworu u dołu. Skóra trzymała formę do końca jej używania, a w środku iPhone czuł się jak w domu ; ) Z pewnością nie będziesz żałował, choć... są gusta i guściki. Z wsuwek bardziej przemawia do mnie (stylistycznie) Beyzacases, są niestety droższe.

#2519 dyga

dyga
  • 28 postów

Napisano 09 kwietnia 2012 - 14:22

Incipio feather sprawowało mi się bardzo dobrze, ale niestety tylko przez 2 miesiące. Ułamała się właśnie poprzeczka przy przyciskach głośności, nawet nie wiem od czego. Etui teraz nie trzyma sztywności :/

#2520 lordon

lordon
  • 248 postów
  • SkądŁódź, Poland

Napisano 09 kwietnia 2012 - 14:48

do noszenia ipoda lub iphona polecam kieszeń :) i taka gumową nakładkę z apple :)

#2521 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 kwietnia 2012 - 16:18

Ja swojego Nano 5g noszę w takich cudeńkach, wymiennie od humoru: http://wt09.wrzuc.to...IMG_0090_1_.JPG

#2522 BornInBlood

BornInBlood
  • 30 postów

Napisano 09 kwietnia 2012 - 19:39

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

---------- Wpis dodano o 20:39 ---------- Poprzedni wpis dodano o 19:49 ----------

Witam ,
Jakie etui polecacie na iP4 (może być z metalu , karbonu itp ) ? Najlepsze byłoby takie które ochroni upadek z wysokości na beton zachowując przy tym design , widziałem , że vulcan cieszy się dobrą opinią , lecz jest przezroczyste :(

#2523 Ribin

Ribin
  • 11 postów
  • SkądKozienice, Poland

Napisano 10 kwietnia 2012 - 09:52

Tak się zapytam jeszcze przed kupnem, czym się różni Vulcan od Vulcan Ultra ?

#2524 mubott

mubott
  • 78 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 13:17

Poleci mi ktoś etui które nie porysuje mi ramki iphone i nie powiększy dużo telefonu. Mam capsule rebel i przeszkadza mi to że telefon w etui jest po prostu za duży. Jest jakieś etui w którym iphone mieści się do docka?

#2525 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 11 kwietnia 2012 - 14:36

Poleci mi ktoś etui które nie porysuje mi ramki iphone i nie powiększy dużo telefonu. Mam capsule rebel i przeszkadza mi to że telefon w etui jest po prostu za duży.
Jest jakieś etui w którym iphone mieści się do docka?

SGP ultra thin series for iPhone 4/4s SPIGEN SGP iPhone 4 / 4S Case Ultra Thin Air Vivid Series - iPhone 4 / 4S - Apple iPhone - Cell Phones
polecam, świetnie wygląda, łatwo się zakłada, plus pasuje do docka od puro.
Nie polecam zakupów na Allegro, same podróby.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych