Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7548 odpowiedzi w tym temacie

#2526 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 15:29

A jakiś Polski sklep?

#2527 mubott

mubott
  • 78 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 15:46

Ja mam ten dock do iphone 4 tylko więc chyba z żadnym pokrowcem nie wejdzie. Zastanawiam się nad bumperem albo switcheasy nude lub vulcan i nie wiem co wybrać.

#2528 iThrol

iThrol
  • 42 postów
  • SkądZjednoczone Emiraty Poznańskie

Napisano 11 kwietnia 2012 - 22:40

Witka :) Do mnie dzisiaj dotarł SwitchEasy VULCAN. @mubott: Też szukałem opinii na ten temat (Nude - nie wypowiem się, ale z czego czytam to raczej nie :/), co do Vulcana to z czystym sumieniem mogę Tobie polecić ;) Fakt, faktem mam go pół dnia, ale dopasowanie, mieszanka z jakiej jest wykonany IMO bajka. Co najważniejsze naprawdę pewnie się go trzyma; Porównywalny do SwitEasy Reptile. BTW. Co do folii, które SwitchEasy dorzuca do zestawu... Największy syf z jakim się spotkałem, ale to tak na marginesie ;)

#2529 roha

roha
  • 181 postów
  • SkądPoznań

Napisano 12 kwietnia 2012 - 10:22

Witka :) Do mnie dzisiaj dotarł SwitchEasy VULCAN. @mubott: Też szukałem opinii na ten temat (Nude - nie wypowiem się, ale z czego czytam to raczej nie :/), co do Vulcana to z czystym sumieniem mogę Tobie polecić ;) Fakt, faktem mam go pół dnia, ale dopasowanie, mieszanka z jakiej jest wykonany IMO bajka. Co najważniejsze naprawdę pewnie się go trzyma; Porównywalny do SwitEasy Reptile.

BTW. Co do folii, które SwitchEasy dorzuca do zestawu... Największy syf z jakim się spotkałem, ale to tak na marginesie ;)

a na jakim iPhone używasz tego vulcana?

#2530 iThrol

iThrol
  • 42 postów
  • SkądZjednoczone Emiraty Poznańskie

Napisano 12 kwietnia 2012 - 11:00

iPhone 4 ;) W Twoim przypadku widzę 4S, także luz :)

#2531 mubott

mubott
  • 78 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 15:17

Mnie do nude pociąga to że jest bardzo cienki i nie powiększy telefonu.

#2532 steo

steo
  • 278 postów
  • SkądWrocław / Wałbrzych

Napisano 12 kwietnia 2012 - 15:33

Ja noszę w czymś takim:
Instagram

#2533 SpyChar

SpyChar
  • 27 postów

Napisano 17 kwietnia 2012 - 09:30

Polecam Vapor 4 z jakąkolwiek folią na przód i tył.

#2534 Ribin

Ribin
  • 11 postów
  • SkądKozienice, Poland

Napisano 17 kwietnia 2012 - 21:16

Mam taki dylemat co sobie zamówić SwitchEasy Eclipse czy Vulcan, co doradzacie?

#2535 blackholesun

blackholesun
  • 6 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 15:52

Witam wszystkich Bardzo fajny temat, przejrzałem kilka ostatnich stron i zamówiłem Vulcana. Biały 4s prezentuje się w nim świetnie, a sam Vulcan jest wykonany pierwsza klasa. Realizacja zamówienia ze switcheasy.com.pl na następny dzień kurierem. Super.

#2536 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 kwietnia 2012 - 10:06

Ja też polecam GelaSkins ... [...]
Jak ktoś nie chce płacić 50zł (za w sumię tylko naklejkę) to zapraszam GelaSkins Playstation Vita - Recenzja + KONKURS (2 KODY NA ZAKUPY) - YouTube
Dwa kody po 60zł do zgarnięcią.

Dzięki za info. o konkursie. Udało mi się wygrać jeden bon, za który zamówiłem folię na wyświetlacz do kompletu.

#2537 michaelsign

michaelsign
  • 161 postów

Napisano 21 kwietnia 2012 - 22:30

A ja szukam jakiejś fajnej skarpetki/etui na iPod'a Classic. Przede wszystkim ma być chude i stylowe. Chronić przed zarysowaniami w kieszeni. Fajnie by było, gdyby było skórzane, ale nie musi być.

#2538 roha

roha
  • 181 postów
  • SkądPoznań

Napisano 22 kwietnia 2012 - 08:02

Witam wszystkich
Bardzo fajny temat, przejrzałem kilka ostatnich stron i zamówiłem Vulcana. Biały 4s prezentuje się w nim świetnie, a sam Vulcan jest wykonany pierwsza klasa. Realizacja zamówienia ze switcheasy.com.pl na następny dzień kurierem. Super.

może jakieś fotki ?:)

#2539 blackholesun

blackholesun
  • 6 postów

Napisano 22 kwietnia 2012 - 17:57

może jakieś fotki ?:)

Na razie nie da rady - mam dwa aparaty i oba mi umarły, a syn jutro jedzie na wycieczkę :-| Prawo Murphy'ego czy cóś...

#2540 cysio528

cysio528
  • 186 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 22:26

Witam Pokrowiec ktory uchroni mojego iPhone'a przed zarysowaniem, upadkiem oraz sprawi ze bedzie sie go wygodnie nosic. Co polecacie? Switcheasy Vulcan?

#2541 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 24 kwietnia 2012 - 06:12

Tak, Vulcan.

#2542 kisio

kisio
  • 414 postów
  • SkądBartoszyce

Napisano 24 kwietnia 2012 - 08:29

Miałem iPhone'a w Vulcanie, po upadku pękła obudowa w gnieździe ladowania.

#2543 Krepki

Krepki
  • 27 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 15:13

Miał ktoś może styczność z takim casem - more. Granite Collection [Clear]? Czy będzie to lepsza alternatywa dla SwitchEasy NUDE?

#2544 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 15:17

Ja polecam To Elago Design | Elago S4 Slim Fit - Apple iPhone 4S/4 - SF White + Film
nie znam lepszego case'a.

#2545 Krepki

Krepki
  • 27 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 15:39

Właśnie mam straszny dylemat, bo mam świeżego iPhona, a widzę że tył strasznie szybko łapie rysy i nie wiem, czy zainwestować w folie, skina, czy jakiś przeźroczysty case. Chwilo zastanawiam się właśnie nad trzema opcjami: - Skin - id America Cushi Robotics - Case 1 - more. Granite Collection [Clear] - Case 2 - Moshi iGlaze XT [Clear] Co z tych trzech opcji plus ewentualnie sama folia polecacie najbardziej?

#2546 toorbo

toorbo
  • 6 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 21:16

Ja mogę polecić [URL="http://www.hardcandycases.com/bubble-shell-iphone-4s-case.html"]Hardcandy Bubble Shell Case[/URL] + folie noname. Używam takiego zestawu od kilku tygodni i jest super. Dopasowanie i jakość wykonania etui jest na najwyższym poziomie. Moim zdaniem bardzo dobrze chroni telefon, wątpię żeby w jakimkolwiek stopniu ustępowało vulcanowi, a dizajnem bije go na głowę:)
Dołączona grafika

#2547 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 24 kwietnia 2012 - 21:34

Ja się zastanawiam na speck candyshell? może ktoś posiada i chce przybliżyć czy warto ?

#2548 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 24 kwietnia 2012 - 22:15

Miałem iPhone'a w Vulcanie, po upadku pękła obudowa w gnieździe ladowania.

To chyba jakiś felerny model, bo mój iPhone spadł z drugiego piętra na kant schodów, poturlał sie, uderzył o aluminiowy kosz i ani śladu jakiegokolwiek uszkodzenia.

#2549 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 24 kwietnia 2012 - 23:59

To chyba jakiś felerny model, bo mój iPhone spadł z drugiego piętra na kant schodów, poturlał sie, uderzył o aluminiowy kosz i ani śladu jakiegokolwiek uszkodzenia.

Wiesz co Cintulek, tak się chwalisz tym wyczynem, że nie chciałbym kupić od Ciebie tego telefonu. Aczkolwiek, reklamę robisz porządną ; )

#2550 neverneve

neverneve
  • 718 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 05:35

Drugie piętro, kant schodów, turlanie, aluminiowy kosz. Gdzie to było, z jakiego materiału były zrobione schody, ile razy iPhone się poturlał no i oczywiście jakiego koloru był kosz?
Trzeba było jeszcze podać prędkość spadku i trajektorię.

Wiesz co Cintulek, tak się chwalisz tym wyczynem, że nie chciałbym kupić od Ciebie tego telefonu.

+1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych