Sygnaturka usera Cintulek:To chyba jakiś felerny model, bo mój iPhone spadł z drugiego piętra na kant schodów, poturlał sie, uderzył o aluminiowy kosz i ani śladu jakiegokolwiek uszkodzenia.
Telefon: Samsung Galaxy Note.
Wszystko jasne....
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 25 kwietnia 2012 - 08:40
Sygnaturka usera Cintulek:To chyba jakiś felerny model, bo mój iPhone spadł z drugiego piętra na kant schodów, poturlał sie, uderzył o aluminiowy kosz i ani śladu jakiegokolwiek uszkodzenia.
Napisano 25 kwietnia 2012 - 22:07
Nie rozumiem tegoż podtekstu? Używałem iPhone przez pół roku, a teraz cieszy sie nim mój kolega, bo urządzenie w stanie idealnym.Sygnaturka usera Cintulek:
Telefon: Samsung Galaxy Note.
Wszystko jasne....
Tutaj akurat mówię serio, felernie, podczas rozmowy telelefonicznej iP wypadł mi z ręki, gdyż kolega chciał mi go wyrwać z ręki. Było tak jak napisałem, urządzenie gdy upadło o kant schodów uderzyło na szczęście pleckami, które są zarąbiście chronione - użytkowałem przez pół roku, mówię jak było, but haters gonna hate.Drugie piętro, kant schodów, turlanie, aluminiowy kosz. Gdzie to było, z jakiego materiału były zrobione schody, ile razy iPhone się poturlał no i oczywiście jakiego koloru był kosz?
Trzeba było jeszcze podać prędkość spadku i trajektorię.
+1
Napisano 26 kwietnia 2012 - 08:37
nie pogrążaj się już..Nie rozumiem tegoż podtekstu? Używałem iPhone przez pół roku, a teraz cieszy sie nim mój kolega, bo urządzenie w stanie idealnym.
---------- Wpis dodano o 23:07 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:02 ----------
Tutaj akurat mówię serio, felernie, podczas rozmowy telelefonicznej iP wypadł mi z ręki, gdyż kolega chciał mi go wyrwać z ręki. Było tak jak napisałem, urządzenie gdy upadło o kant schodów uderzyło na szczęście pleckami, które są zarąbiście chronione - użytkowałem przez pół roku, mówię jak było, but haters gonna hate.
Napisano 26 kwietnia 2012 - 11:58
Napisano 26 kwietnia 2012 - 12:30
Czytając na prawie każdej stronie tego tematu przeżycia iPhone'a Cintulka w tym Vulcanie, nie sposób nie znać tego akcesorium.Czy Wy macie jakieś kompleksy? Gość mógł mieć po prostu szczęście, a spinacie się jakby zależało od tego Wasze życie. Weźcie też pod uwagę, że Vulcan jest dość znanym casem i jakoś ta renomę musiał zdobyć.
Napisano 26 kwietnia 2012 - 15:04
Napisano 29 kwietnia 2012 - 16:24
Napisano 29 kwietnia 2012 - 16:33
Napisano 29 kwietnia 2012 - 17:26
Oj nie, nie, nie kupuj czegoś, co ma ten otwór na jabłku, mimo, że przylega do urządzenia, to felernie może się tam wkraść kamyczek (opisywałem to kilka stron temu), że mojemu koledze, który miał właśnie tego typu etui, lecz innej firmy, dał za nie bagatela 170zł, bo dobre, ładnie wygląda, ale wpadł mu tam kamyczek, niby niepozorny, nie widać go w ogóle pod obudową, ale kolega chciał wyczyścić urządzenie, gdy zdjął etui okazało się, że kamyczek spowodował "pajączka" o wielkości 3/4 urządzenia.A co sądzicie o tym pokrowcu: Apple iSpot Premium Reseller PURO Soft Cover - Plecki iPhone 4/4S + folia (czarny) - iPhone 4S/4 ? Ma ktoś z nim jakieś doświadczenia może?
Napisano 29 kwietnia 2012 - 18:06
Poleci mi ktoś etui które nie porysuje mi ramki iphone i nie powiększy dużo telefonu. Mam capsule rebel i przeszkadza mi to że telefon w etui jest po prostu za duży.
Jest jakieś etui w którym iphone mieści się do docka?
Napisano 01 maja 2012 - 19:53
Napisano 03 maja 2012 - 13:19
Napisano 03 maja 2012 - 21:56
Napisano 04 maja 2012 - 06:49
Napisano 04 maja 2012 - 08:40
Witam
Od lat używam iSkin i jestem zadowolona, ale oczywiście jak każda kobieta lubie zmiany czy ktos moze wypowiedzieć sie na temat jakości SwitchEasy VULCAN w porównaniu do iSkin Solo KLIK ? Moze jakies inne propozycje?
Napisano 04 maja 2012 - 20:24
Napisano 05 maja 2012 - 14:17
Napisano 06 maja 2012 - 09:13
Napisano 07 maja 2012 - 13:13
Napisano 07 maja 2012 - 16:40
Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pokrowca PURO Plasma dla iPhone 4?
Co o nim uważacie? Czy warto go kupić, jakie macie doświadczenia z nim związane?
Napisano 07 maja 2012 - 22:21
O, dzięki wielkie za informację.Wczoraj zamówiłem taki pokrowiec, jak dojdzie dam znać jak się prezentuje
Napisano 08 maja 2012 - 17:33
Napisano 09 maja 2012 - 11:53
może jakieś fotki ?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych