Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7548 odpowiedzi w tym temacie

#2551 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 08:40

To chyba jakiś felerny model, bo mój iPhone spadł z drugiego piętra na kant schodów, poturlał sie, uderzył o aluminiowy kosz i ani śladu jakiegokolwiek uszkodzenia.

Sygnaturka usera Cintulek:
Telefon: Samsung Galaxy Note.

Wszystko jasne....

#2552 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 25 kwietnia 2012 - 22:07

Sygnaturka usera Cintulek:
Telefon: Samsung Galaxy Note.

Wszystko jasne....

Nie rozumiem tegoż podtekstu? Używałem iPhone przez pół roku, a teraz cieszy sie nim mój kolega, bo urządzenie w stanie idealnym.

---------- Wpis dodano o 23:07 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:02 ----------

Drugie piętro, kant schodów, turlanie, aluminiowy kosz. Gdzie to było, z jakiego materiału były zrobione schody, ile razy iPhone się poturlał no i oczywiście jakiego koloru był kosz?
Trzeba było jeszcze podać prędkość spadku i trajektorię.

+1

Tutaj akurat mówię serio, felernie, podczas rozmowy telelefonicznej iP wypadł mi z ręki, gdyż kolega chciał mi go wyrwać z ręki. Było tak jak napisałem, urządzenie gdy upadło o kant schodów uderzyło na szczęście pleckami, które są zarąbiście chronione - użytkowałem przez pół roku, mówię jak było, but haters gonna hate. :)

@down: Ha, ha ha, dobre. Ale jakby to moderator napisał, to byście uwierzyli, prawda?

#2553 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 08:37

Nie rozumiem tegoż podtekstu? Używałem iPhone przez pół roku, a teraz cieszy sie nim mój kolega, bo urządzenie w stanie idealnym.

---------- Wpis dodano o 23:07 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:02 ----------

Tutaj akurat mówię serio, felernie, podczas rozmowy telelefonicznej iP wypadł mi z ręki, gdyż kolega chciał mi go wyrwać z ręki. Było tak jak napisałem, urządzenie gdy upadło o kant schodów uderzyło na szczęście pleckami, które są zarąbiście chronione - użytkowałem przez pół roku, mówię jak było, but haters gonna hate. :)

nie pogrążaj się już..

#2554 Slithered

Slithered
  • 189 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 11:58

Czy Wy macie jakieś kompleksy? Gość mógł mieć po prostu szczęście, a spinacie się jakby zależało od tego Wasze życie. Weźcie też pod uwagę, że Vulcan jest dość znanym casem i jakoś ta renomę musiał zdobyć.

#2555 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 26 kwietnia 2012 - 12:30

Czy Wy macie jakieś kompleksy? Gość mógł mieć po prostu szczęście, a spinacie się jakby zależało od tego Wasze życie. Weźcie też pod uwagę, że Vulcan jest dość znanym casem i jakoś ta renomę musiał zdobyć.

Czytając na prawie każdej stronie tego tematu przeżycia iPhone'a Cintulka w tym Vulcanie, nie sposób nie znać tego akcesorium.

#2556 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 15:04

W kwestii Vulcana pragnąłbym napisać jedno zdanie. Jest super, widziałem u kolegi, chciałem kupić, iCase sprzedało mi, był dostępny czarny, wybrałem, zapłaciłem i tyle. Nikt się nie odezwał dni kilka, a na moje pytanie, co z towarem, dostałem miłą wprawdzie odpowiedź, że producent nie dostarczył, mogą sprzedać mi inny, lub zwrócić pieniądze. Nie rozumiem takiego działania. Nie ma towaru na stanie, nie ma w sklepie, dostępności przynajmniej. Kliknąłem, zapłaciłem, czekam 3 dni, 0 informacji, a potem łaskawie mogą oddać mi kasę. Nie chcę tak, czas już płynie, ja jestem bez przedmiotu, który mogłem kupić gdzie indziej i już być w jego posiadaniu. Nie ma żadnego kontaktu poza mailem i czekaniem na odpowiedź, to tak, jakby coś było ukrywane. Proszę dobrze zastanawiać się nad zakupem i może najpierw zadawać pytanie o stan magazynowy. Mimo, że w moim przypadku było napisane wyraźnie "Dostępny" na zielono, okazało się zgoła inaczej W końcu czekam na zwrot kasy, nie małej (97.-), pojechałem do iSpotu i kupiłem równie zajebisty, dotykając i oceniając przedmiot i mam od ręki, do tego za 79.- iLOVE, zajebiste kondonki. Polecam.

#2557 iKubik

iKubik
  • 506 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 29 kwietnia 2012 - 16:24

A co sądzicie o tym pokrowcu: Apple iSpot Premium Reseller PURO Soft Cover - Plecki iPhone 4/4S + folia (czarny) - iPhone 4S/4 ? Ma ktoś z nim jakieś doświadczenia może?

#2558 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 29 kwietnia 2012 - 16:33

Oglądałem w iSpocie, porządne wykonanie i materiał, można kupować. Wprawdzie chroni tylko boki i tył, front masz wystający i na wierzchu.

#2559 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 29 kwietnia 2012 - 17:26

A co sądzicie o tym pokrowcu: Apple iSpot Premium Reseller PURO Soft Cover - Plecki iPhone 4/4S + folia (czarny) - iPhone 4S/4 ? Ma ktoś z nim jakieś doświadczenia może?

Oj nie, nie, nie kupuj czegoś, co ma ten otwór na jabłku, mimo, że przylega do urządzenia, to felernie może się tam wkraść kamyczek (opisywałem to kilka stron temu), że mojemu koledze, który miał właśnie tego typu etui, lecz innej firmy, dał za nie bagatela 170zł, bo dobre, ładnie wygląda, ale wpadł mu tam kamyczek, niby niepozorny, nie widać go w ogóle pod obudową, ale kolega chciał wyczyścić urządzenie, gdy zdjął etui okazało się, że kamyczek spowodował "pajączka" o wielkości 3/4 urządzenia. :)
Już lepiej kupić bumpera, albo coś, co chroni cały tył.

#2560 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 29 kwietnia 2012 - 18:06

Poleci mi ktoś etui które nie porysuje mi ramki iphone i nie powiększy dużo telefonu. Mam capsule rebel i przeszkadza mi to że telefon w etui jest po prostu za duży.
Jest jakieś etui w którym iphone mieści się do docka?

Polecam etui, które sam miałem możliwość użytkować & sprawdzić jak się w nich prezentuje urządzenie spod znaku ugryzionego jabłka:
Belkin Grip Vue:
Belkin : Grip Vue for iPhone 3GS
Belkin Grip Vue for iPhone 4 F8Z642
Spoiler

A iPod Touch 4G: "PURO Plasma silikonowe etui":
Spoiler

Niestety nie udało mi się znaleźć w sprzedaży: Belkin Grip Vue Tint Case for Apple iPod Touch 4G (Clear):

#2561 mart.plax

mart.plax
  • 178 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 01 maja 2012 - 19:53

Ja zakupiłam dwa etui. Jedno grubsze, silikonowe, w nim nie żadnej możliwości, żeby coś się stało naszemu iPhonowi. Apple iSpot Premium Reseller Xqisit iPlate Frame - etui dla iPhone 4S/4 - Szaro/srebrne - iPhone 4S/4 Jego jedyną wadą jest to, że ze względu na grubość i materiał, ciężko go nosić w kieszeni spodni.
Drugie, firmy Puro, plastik owleczony skórą. Spokojnie można nosić w spodniach, telefon w nim mocno siedzi, no ale przy upadku z wysokości, nie wiem czy mój telefon byłby do końca bezpieczny. Jedyne co, to nie polecam białego, bo jak widać, strasznie się brudzi.
http://desmond.image...jpg&res=landing
http://desmond.image...jpg&res=landing

#2562 masha

masha
  • 3 postów

Napisano 03 maja 2012 - 13:19

Witam

Od lat używam iSkin i jestem zadowolona, ale oczywiście jak każda kobieta lubie zmiany czy ktos moze wypowiedzieć sie na temat jakości SwitchEasy VULCAN w porównaniu do iSkin Solo [URL="http://www.iskin.com/iphone4/claro/"]KLIK[/URL] ? Moze jakies inne propozycje?

#2563 toorbo

toorbo
  • 6 postów

Napisano 03 maja 2012 - 21:56

a ja wlasnie zdjąłem moje Hard Candy Bubble Case i... no i się rozczarowałem! Pod obudowę dostało się ziarenko piasku, przebiło się przez folię ochronną i zrobiło kropkę na szkle. W afekcie postanowiłem wykombinować coś sam. Efekt kilku godzin pracy jest niesamowity. Obym tylko nie upuścił tego telefonu:) Dołączona grafika

#2564 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 04 maja 2012 - 06:49

Okropnie to wygląda.

#2565 kajtek88r

kajtek88r
  • 330 postów

Napisano 04 maja 2012 - 08:40

Witam

Od lat używam iSkin i jestem zadowolona, ale oczywiście jak każda kobieta lubie zmiany czy ktos moze wypowiedzieć sie na temat jakości SwitchEasy VULCAN w porównaniu do iSkin Solo KLIK ? Moze jakies inne propozycje?

Jako kobieta, która również lubi zmiany: wizualnie super, szczególnie że ma folie w kolorze etui :) W sumie powinno nieźle zabezpieczyć telefon, ale na cuda nie licz. Mam podobne - rzucać nie można :D

#2566 seboss2

seboss2
  • 120 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 maja 2012 - 20:24

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pokrowca PURO Plasma dla iPhone 4?
Co o nim uważacie? Czy warto go kupić, jakie macie doświadczenia z nim związane?

Kilka pytań do posiadaczy:
1. Czy etui nachodzi na ekran i chroni telefon w razie niewielkiego upadku?
2. Czy nałożeniu pokrowca podważa on folię na ekranie (zwykły poliwęglan) czy też nie?
3. Jaki kolor Waszym zdaniem najlepiej będzie się prezentował na czarnym ajfonie cztery?
4. Mogę liczyć na jakieś zdjęcia telefonu w tym pokrowcu? Niestety w Internecie nie znalazłem żadnych fotek.

A może macie do polecenia coś innego (podobnego) w równie rozsądnej cenie? :D
Z góry dziękuję za odpowiedzi. ;)

Etui dostępne jest w dwóch kolorach - białym i czarnym:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Link do strona producenta:
PURO You Move It Moves | Wyniki wyszukiwania

#2567 kajtek88r

kajtek88r
  • 330 postów

Napisano 05 maja 2012 - 14:03

A ja ostatnio zakupiłam takie etui na iP4:
Dołączona grafika

Dołączona grafika
Składana, gumowana ramka, która bardzo ładnie trzyma telefon oraz mocny i gruby tył :) Pewnie się trzyma w ręce, ale jednocześnie bezproblemowo można go włożyć do kieszeni.
Gumowanego guziczka nie polecam, sam się wciska :/

#2568 Zekiv

Zekiv
  • 15 postów

Napisano 05 maja 2012 - 14:17

Albo taką kasetę retro :D tyle, że za takie pieniądze to chyba nie będzie jakoś jakościowo najlepszy produkt :) [url=http://zolti.pl/iphone-4/626-silikonowe-etui-retro-skin-case-cassette-iphone-4-4s.html]Silikonowe etui Retro Skin Case Cassette - iPhone 4 / 4S - Zolti.pl | invisibleSHIELD, Case-Mate, Bugatii, Belkin, Wrapsol[/url]

Dołączona grafika

#2569 mart.plax

mart.plax
  • 178 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 06 maja 2012 - 09:13

@kajtek: gdzie i za ile można dostać to etui? Jest fantastyczne :D

#2570 kajtek88r

kajtek88r
  • 330 postów

Napisano 06 maja 2012 - 09:41

@kajtek: gdzie i za ile można dostać to etui? Jest fantastyczne :D

Albo na allegro u osób które mają z Azji takie etui(Sklep_iKama powinna móc załatwić, ew strazz-pl), albo Taobao :) A! Tutaj również są genialne etui Etsy

#2571 iKubik

iKubik
  • 506 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 07 maja 2012 - 13:13

A słuchajcie, co sądzicie o tym: SOX Elegance Leather Poach Magnet [Matte Black] Sklep internetowy iThings.pl ? Szukałem właśnie czegoś tego typu, ale nie za bardzo znam tą firmę więc się pytam ;P

#2572 Zologongolo

Zologongolo
  • 50 postów

Napisano 07 maja 2012 - 16:40

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pokrowca PURO Plasma dla iPhone 4?
Co o nim uważacie? Czy warto go kupić, jakie macie doświadczenia z nim związane?

Wczoraj zamówiłem taki pokrowiec, jak dojdzie dam znać jak się prezentuje

#2573 seboss2

seboss2
  • 120 postów
  • SkądŁódź

Napisano 07 maja 2012 - 22:21

Wczoraj zamówiłem taki pokrowiec, jak dojdzie dam znać jak się prezentuje

O, dzięki wielkie za informację. ;)
W takim razie czekamy aż dojdzie. :D

#2574 quebec18

quebec18
  • 27 postów

Napisano 08 maja 2012 - 17:33

witam

Korzystał ktoś może z Etui SGP iPhone 4 Ultra Silke R - Niebieski Etui SGP iPhone 4 Ultra Silke R - Niebieski | iPhone 4 | Etui | SGP etui | iPhone | IPad | Etui | Pokrowce | Folie | iPod | SGP-shop.pl Oryginalne produkty SGP ?
Jak tak to jak to sie sprawuje ? nie denerwuje przy wkladaniu do kieszeni ? bo z gumowymi to typowy problem

#2575 blackholesun

blackholesun
  • 6 postów

Napisano 09 maja 2012 - 11:53

może jakieś fotki ?:)

[URL="http://www.superunknown.superhost.pl/SwitcheasyVulcan/"]Kilka fotek[/URL] białego iPhone'a w etui.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Google (1)