O, o wiele lepszy, ciekawszy. Dzięki za pomoc, pewnie na niego się zdecydujęa taki
BUILT Neoprene Envelope - Etui iPad (Graphite) | doApple.pl - centrum akcesoriów do Apple

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 30 July 2012 - 10:55
O, o wiele lepszy, ciekawszy. Dzięki za pomoc, pewnie na niego się zdecydujęa taki
BUILT Neoprene Envelope - Etui iPad (Graphite) | doApple.pl - centrum akcesoriów do Apple
Posted 31 July 2012 - 09:21
Posted 31 July 2012 - 12:13
Posted 31 July 2012 - 12:16
Posted 31 July 2012 - 12:22
? Mogę polecić pastę do zębów Elmex ; )Poleci mi ktoś coś. W końcu temat też od tego...
Posted 31 July 2012 - 13:31
Najpierw obejrzyjcie filmik:
Speck CandyShell Fake Vs Real Cases - YouTube
Ten Case trochę chyba czasu już ma na rynku... Jest coś podobnego równie dobrego? Bo ogółem zastosowane tam rozwiązania podobają mi sie i chyba kupięNa Allegro... i tutaj mam Wam do pokazania aukcje.
Spójrzcie na tą, cena fake'owa ale zdjęcia wyglądają na oryginalne... (patrz porównanie na filmie) :
Speck Candyshell iPhone 4/4s ZOBACZ, NAJTANIEJ! (2499814250) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A ta? Zdjęcia oryginalnej... i że z Usa, no i drożej , oryginał? ;p
Speck CandyShell iPhone 4 4S Bumper Obudowa Biała (2509327312) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To chyba na 100% oryginał xD
ORYGINALNE ETUI SPECK CANDYSHELL, IPHONE 4 BIAŁY (2509256722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i tu również: ETUI DO IPHONE 4/4S SPECK CANDYSHELL ORYGINAŁ (2504687628) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Więc co gadacie... wyglądają na realne ;p Ale pomóżcie ! Rzecz jasna chcę oryginał jak najtaniej (Polska ;p ).
Ps. Mam ładowarkę do iPada (niemieckiej firmy... dokupywana) i czy mogę ją do iP 4s podłączyc? Co komentarz na necie to inne zdanie xD ;((((
PS2. To etui wyszło przed 4s.... Ale pasuje do niego? Wyciszanie da się "ładnie" przełączyc? Sądzę że tak... mam inną obudowę (chyba) z 4 i na 4s po prostu przycisk jest bliżej jednej strony... ale tak to luz .
Wypowiadajcie i dziękuję z góry
? Mogę polecić pastę do zębów Elmex ; )
Czego szukasz? Z pewnością znajdziesz odpowiedź w tym temacie, przejrzyj ostatnie 10 stron...
Posted 31 July 2012 - 14:16
? Mogę polecić pastę do zębów Elmex ; )
Czego szukasz? Z pewnością znajdziesz odpowiedź w tym temacie, przejrzyj ostatnie 10 stron...
Posted 31 July 2012 - 18:35
Posted 31 July 2012 - 18:52
Posted 31 July 2012 - 22:53
Posted 01 August 2012 - 00:01
Posted 01 August 2012 - 08:40
Posted 01 August 2012 - 10:04
Posted 01 August 2012 - 11:36
Posted 01 August 2012 - 12:10
Posted 01 August 2012 - 12:10
Posted 01 August 2012 - 13:53
Witam, poszukuję jakiegoś sensownego okrycia dla iP4S, zafascynowały mnie popularne "bumpery" (wg mnie bardzo ładnie wygladają, i nie ślizgają się po powierzchniach). Po przeczytaniu paru stron zauważyłem że chwalicie sobie firme "Puro" której to strone przejrzałem, i znalazłem to:
PURO You Move It Moves | Kategorie
Warto w takie coś zainwestować ? Naturalnie, by chronić go przed otarciami poprzez tarcie między innymi po powierzchniach (biurko, stół, schowki w samochodzie etc) oraz przed upadkami (wiadomo, nie rzucam telefonem, zawsze trzymam go w bezpiecznym miejscu, nie mniej jednak przypadkiem zawsze telefon może się gdzieś wysunąć i wtedy będzie afera). Czy taki bumper ochroni w jakimś stopniu iP'ka?
Nie chce oszpecać telefonu, wydaje mi się że bumper tego właśnie nie zrobi. Pytanie tylko, na stronie producenta nie znalazłem wersji białej (czarna opaska na białym telefonie - średni kontrast), a na Allegro znalazłem białą opaskę - czyżby podróbka ?
Proszę o opinie ;-)
EDIT: Pozatym, piekielnie drogie są te etui i inne pancerze, nie ma czegoś tańszego - równie fajnego i dającego rade z małymi obrażeniami mechanicznymi ?
Posted 01 August 2012 - 14:37
Posted 01 August 2012 - 14:45
Posiadam ten model i powiem Ci że trochę się zawiodłem. Miałem kilka takich sytuacji że musiałem zdjąć tego bumpera bo zbierał się brud po ramką. Po 3-4 takich akcjach bumper najzwyczajniej się rozciągnął. Ten luz nie jest może wielki ale będziesz musiał żyć ze świadomością że jednak jest
Zamówiłem sobie teraz biały bumper Apple i zobaczymy jak to będzie się sprawować.
Posted 01 August 2012 - 15:46
Podobno najlepsze folie są firmy wrapsol, też zbieram sie na jej kupno
A co byście polecili z folii na ekran ? Przede wszystkim czy są one bardzo wyczuwalne pod palcem.
Apple iSpot Premium Reseller Folie
Posted 01 August 2012 - 19:11
Apple iSpot Premium Reseller i-Luv Edge Bumper opaska ochronna do do iPhone 4S/4 idealne do ochrony przed upadkiem - czarne - iPhone 4S/4
O tym mowa ? To się będzie godnie sprawować ? Cena taka sama jak za PURO, wygląda elegancko.
A co byście polecili z folii na ekran ? Przede wszystkim czy są one bardzo wyczuwalne pod palcem.
Apple iSpot Premium Reseller Folie
Witam, poszukuję jakiegoś sensownego okrycia dla iP4S, zafascynowały mnie popularne "bumpery" (wg mnie bardzo ładnie wygladają, i nie ślizgają się po powierzchniach). Po przeczytaniu paru stron zauważyłem że chwalicie sobie firme "Puro" której to strone przejrzałem, i znalazłem to:
PURO You Move It Moves | Kategorie
Warto w takie coś zainwestować ? Naturalnie, by chronić go przed otarciami poprzez tarcie między innymi po powierzchniach (biurko, stół, schowki w samochodzie etc) oraz przed upadkami (wiadomo, nie rzucam telefonem, zawsze trzymam go w bezpiecznym miejscu, nie mniej jednak przypadkiem zawsze telefon może się gdzieś wysunąć i wtedy będzie afera). Czy taki bumper ochroni w jakimś stopniu iP'ka?
Nie chce oszpecać telefonu, wydaje mi się że bumper tego właśnie nie zrobi. Pytanie tylko, na stronie producenta nie znalazłem wersji białej (czarna opaska na białym telefonie - średni kontrast), a na Allegro znalazłem białą opaskę - czyżby podróbka ?
Proszę o opinie ;-)
EDIT: Pozatym, piekielnie drogie są te etui i inne pancerze, nie ma czegoś tańszego - równie fajnego i dającego rade z małymi obrażeniami mechanicznymi ?
Posted 01 August 2012 - 20:34
O, o wiele lepszy, ciekawszy. Dzięki za pomoc, pewnie na niego się zdecyduję
Ja tez w oczekiwaniu na Puro Golf Fluo w kolorze granatowym
Etui i futerały dla Nowego iPada - PURO Golf Fluo Etui iPad 2 / Nowy iPad - Puro
Na iPhona zamowilam tez fluo w identycznym kolorze. Beda pasowaly do siebie
Etui i futerały dla iPhone 4/4S - Etui PURO Golf Fluo dla iPhone 4/4S - Puro
Posted 01 August 2012 - 20:47
Posted 01 August 2012 - 21:22
Attiss, jeszcze, dopiero dzisiaj poszło zamówienie na iPada
. W przyszłym tygodniu jak go ogarnę to zdecyduję się na jakiś pokrowiec to przenoszenia.
Posted 02 August 2012 - 17:12
0 members, 1 guests, 0 anonymous users