Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#3576 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 19:17

Miałem podobne etui Puro i telefon wypadł mi z kieszeni i po ekranie wystarczy beton albo nierówna , twarda powierzchnia.

No jak upadl centralnie na ekran to wiadomo.
Moj ostatnio upadl i Puro go ochronilo

#3577 Xaroso

Xaroso
  • 60 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 08:45

Zastanawiam się nad osłona na iP4S. Znalazłem dwie oferty, wydają się być w porządku wyborem:

1)
iPhone 4/ iPhone 4S cases | ECLIPSE for For iPhone 4/ iPhone 4S | SwitchEasy

Tutaj pytanie, jak wygląda przesyłka z tej strony ? Tzn, czy długo trwa i czy są jakieś problemy ?

2)
http://www.ispot.com...rna_p33209.html

Nie do końca jestem przekonany czy będzie odpowiednio dopasowany do 4S.

EDIT: Jeszcze to wydaję się być bardzo podobną opcją do tej pierwszej:
http://www.ispot.com...rne_p39998.html

Jak macie coś innego godnego polecenia, śmiało mówcie.

#3578 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 09 sierpnia 2012 - 08:48

Zastanawiam się nad osłona na iP4S. Znalazłem dwie oferty, wydają się być w porządku wyborem:

1)

Tutaj pytanie, jak wygląda przesyłka z tej strony ? Tzn, czy długo trwa i czy są jakieś problemy ?

Zapewne trwa dłużej, ale pisz do polskiego importera, switcheasy.com.pl, zapytaj się kiedy będzie dostawa, albo poszukaj na Allegro, czy innych stronach.

#3579 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 11:39

1)

2)
Apple iSpot Premium Reseller PURO Clear Bumper Cover – Silikonowa opaska z osłoną iPhone 4 - czarna - iPhone 4S/4

Nie do końca jestem przekonany czy będzie odpowiednio dopasowany do 4S.

EDIT: Jeszcze to wydaję się być bardzo podobną opcją do tej pierwszej:
Apple iSpot Premium Reseller i-Luv etui Overlay mocne i wytrzymałe dla skutecznej ochrony - Czarne - iPhone 4S/4

Jak macie coś innego godnego polecenia, śmiało mówcie.

Puro idealnie pasuje :)

#3580 Xaroso

Xaroso
  • 60 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 13:05

A w konfrontacji tych dwóch etui, tego Switcheasy Eclipse i Puro Bumper Clear, który polecacie ? Czy jest to kwestia po prostu moich własnych widzimisi czy chcę mieć "zderzak" z przeźroczystą (ale z widocznym JABŁKIEM !) czy zakryty silikonowym opakowaniem telefon ?

#3581 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 15:28

A w konfrontacji tych dwóch etui, tego Switcheasy Eclipse i Puro Bumper Clear, który polecacie ? Czy jest to kwestia po prostu moich własnych widzimisi czy chcę mieć "zderzak" z przeźroczystą (ale z widocznym JABŁKIEM !) czy zakryty silikonowym opakowaniem telefon ?

one są całkiem inne.
Ja akurat mam Puro Clear - wyób był taki, ponieważ wcale nie chciałam mieć etui (nie lubię) ale jak kupiłam iPhone'a to żał mi go było nosić bez (jest delikatny). Więc aby nie było zbytnio widoczne wybrałam Puro - dzieki bumperowi na krawędziach zapenia lepszy chwyt, Tył jest niewidoczny ale chroni :) I cena dobra.

Teraz własnie sie zastanawiam nad wtui Metal od Puro (jak wpsomniałam wcześniej).
Raz na jakis czas, zeby założyć.

#3582 BornInBlood

BornInBlood
  • 30 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 17:54

Apple iSpot Premium Reseller PURO Clear Bumper Cover – Silikonowa opaska z osłoną iPhone 4 - czarna - iPhone 4S/4 s
Apple iSpot Premium Reseller PURO Clear Cover Silikonowa opaska z osłoną iPhone 4 (biały) - iPhone 4S/4
Czymś się różnią ?

#3583 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 18:43

Apple iSpot Premium Reseller PURO Clear Bumper Cover – Silikonowa opaska z osłoną iPhone 4 - czarna - iPhone 4S/4 s
Apple iSpot Premium Reseller PURO Clear Cover Silikonowa opaska z osłoną iPhone 4 (biały) - iPhone 4S/4
Czymś się różnią ?

Tak jak pisalam Puro Clear Cover to bumper z przezroczystą osłoną na tył obudowy
A Puro Bumper Clear to tylko sama opaska na krawedzie iPhone'a

#3584 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 09 sierpnia 2012 - 19:11

Jak już powtarzałem - zawsze wybierałem produkty SwitchEasy, z racji tego, że wielokrotnie uratowały mojego iPhone'a przed efektami po wielokrotnych upadkach owego urządzenia na ziemię, beton, kafelki, nie tylko tyłem, bokiem, lecz także ekranem. Polecam.

#3585 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 09 sierpnia 2012 - 20:41

W SwitchEasy jest w czym wybierać - pokrowce iphone 4s . Są dość solidne i mają ciekawe wzory. Jednak jaki by pokrowiec to nie był to lepiej z rzucaniem uważać:)

Ja raz niechcący nim rzuciłem, tzn. chcąc odczepiać od ładowarki za mocno pociągnąłem kabel (leżąc na łóżku) i urządzenie nabrało zbyt dużej prędkości i jebs w ścianę, ale przetrwał. Vulcana miałem.

#3586 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 21:55

Jak już powtarzałem - zawsze wybierałem produkty SwitchEasy, z racji tego, że wielokrotnie uratowały mojego iPhone'a przed efektami po wielokrotnych upadkach owego urządzenia na ziemię, beton, kafelki, nie tylko tyłem, bokiem, lecz także ekranem. Polecam.

A oprocz vulcana co masz ze switcheasy?

---------- Wpis dodano o 22:55 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:52 ----------

Ooo, takie cos mnie zaciekawilo...pancerne.
CASE-MATE PHANTOM - filmik niezly
CASE-MATE | Sklep

#3587 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 09 sierpnia 2012 - 21:57

http://media.gizmodo...2012/02/iph.jpg A co powiecie na to ? Widział ktoś kiedyś ?

#3588 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 21:59

http://media.gizmodo...2012/02/iph.jpg A co powiecie na to ? Widział ktoś kiedyś ?

Masakra

#3589 Xaroso

Xaroso
  • 60 postów

Napisano 10 sierpnia 2012 - 09:50

one są całkiem inne.
Ja akurat mam Puro Clear - wyób był taki, ponieważ wcale nie chciałam mieć etui (nie lubię) ale jak kupiłam iPhone'a to żał mi go było nosić bez (jest delikatny). Więc aby nie było zbytnio widoczne wybrałam Puro - dzieki bumperowi na krawędziach zapenia lepszy chwyt, Tył jest niewidoczny ale chroni :) I cena dobra.

Teraz własnie sie zastanawiam nad wtui Metal od Puro (jak wpsomniałam wcześniej).
Raz na jakis czas, zeby założyć.

Zdecydowałem się, zamówię PURO Clear Bumper Cover. Skoro pasuje idealnie do iP4S, nie ma żadnych luzów i guziki używa się tak jak powinno, myślę że będę zadowolony :)

#3590 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 10 sierpnia 2012 - 13:00

Zdecydowałem się, zamówię PURO Clear Bumper Cover. Skoro pasuje idealnie do iP4S, nie ma żadnych luzów i guziki używa się tak jak powinno, myślę że będę zadowolony :)

nie powinno byc problemów

#3591 biker01

biker01
  • 2 postów

Napisano 10 sierpnia 2012 - 14:01

Ma ktoś może covery od poniższych allegrowiczów? Jak się sprawują, jaka jest ich jakość wykonania i przede wszystkim wytrzymałość?

[url=http://allegro.pl/zestaw-etui-smart-cover-back-cover-folia-ipad-2-i2536142241.html]Zestaw Etui Smart Cover + Back Cover+ Folia iPad 2 (2536142241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]

[url=http://allegro.pl/3w1-smart-cover-back-cover-folia-ipad-2-case-i2504866094.html]3w1 Smart Cover+Back Cover + Folia iPad 2 CASE (2504866094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]

Dzięki za pomoc :)

#3592 Moonrage

Moonrage
  • 143 postów
Napisano 10 sierpnia 2012 - 14:16

mam dokładnie coś takiego jak w pierwszym linku, cena BARDZO atrakcyjna ale niestety po 1-2 miesiącach użytkowania wychodzi jaka to chińszczyzna. Zresztą gołym okiem widać że produkty oryginalne Apple made in China są fantastycznej jakości, no ale czasami cena kusi...

#3593 michaelsign

michaelsign
  • 161 postów

Napisano 13 sierpnia 2012 - 17:11

Ja dostałem coś takiego.

Belkin Grip Groove Duo - zestaw etui silikonowych do iPhone 4 2-

Marka Belkin mówi sama za siebie, dostałem go za 39PLNów, więc dość tanio. Podoba mi się wykonanie. Chroni wszystko z wyjątkiem góry przedniego panelu, ale poza tym mamy osłonęty nawet home. W zestawie mamy dwa kolory. Czarny i biały półtransparentny, oba wykonane z wysokiej jakości silikonu. Bardzo dobrze leży w dłoni, ma lekki grip (faktura liścia?), którego nie widać na pierwszy rzut oka.

Na razie używam tylko jasnego półtransparentnego, gdyż mam białego 4S. Jak już mówiłem gorąco polecam.
Nie obciąża telefonu, nie pogrubia go.
To chyba najlepsza opcja jeżeli chodzi o etui do 50 złotych.

#3594 Daniel.Wit

Daniel.Wit
  • 15 postów
  • SkądWejherowo PL

Napisano 13 sierpnia 2012 - 19:55

witajcie czy orientuje się ktoś jakiej jakości jest ta skóra ? [url=http://allegro.pl/ipad-2-etui-jisoncase-extra-elegancka-skora-100-i2547312965.html]iPad 2 Etui JISONCASE Extra Elegancka - SKÓRA 100% (2547312965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url] albo inaczej, czy pęka od użytkowania, jeśli tak to po jakim czasie. Pozdrawiam

#3595 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 13 sierpnia 2012 - 22:36

Ja bym aci okradził to etui poszukaj na forum znajdziesz lepsze.

#3596 Xaroso

Xaroso
  • 60 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 09:17

[CIACH]

Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. renqien

#3597 Zekiv

Zekiv
  • 15 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 15:35

A co powiecie o takim Belkinie: [url=http://zolti.myapple.pl/product-pol-8825-Etui-Belkin-Smooth-Bi-fold-Folio-Stand-czarne-iPad-3-new-iPad-.html]Etui Belkin Smooth Bi-fold Folio Stand - czarne - iPad 3 (new iPad) | iPad 3 (new iPad) \ Etui i futerały | Sklep z akcesoriami Zolti.MyApple.pl[/url] ?

#3598 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 18:58

Czy ktos ma etui Tucano Cornice
Tucano: Torby i plecaki komputerowe, pokrowce, etui oraz akcesoria do notebooków PC i Apple
Albo Tucano Schermo
Tucano: Torby i plecaki komputerowe, pokrowce, etui oraz akcesoria do notebooków PC i Apple

?

#3599 klopersss

klopersss
  • 733 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 17 sierpnia 2012 - 13:32

Ja mam następujący dylemat ponieważ obecnie mam Smart Cover+plastikowe plecaki firmy Gear4. Niestety pękły na rogu i zastanawiam się nad Smart Case lub tym Speck Products | PixelSkin HD Wrap Case for New iPad | New iPad Case | iPad Cases | iPad Cover | Speck Products pokrowcem, jak myślicie co lepsze i co bardziej warte swoje ceny? A ku mojemu zaskoczeniu kupiłem ten pokrowiec firmy speck na iPada 2 za 50zl

#3600 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 17 sierpnia 2012 - 13:35

Ja mam smart case na iPada (zielony) i sprawdza się idealnie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych