Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#3376 dawletiarow

dawletiarow
  • 36 postów

Napisano 23 czerwca 2012 - 22:07

Można wiedzieć u kogo kupowałeś? Allegro, Amazon czy jest jakiś zaufany sprzedawca w Polsce?

#3377 Wojt84

Wojt84
  • 49 postów
  • SkądGdynia

Napisano 23 czerwca 2012 - 22:10

ja uzywam teraz mophie :)
http://www.dobreprog...3050.htmltroche grubszy ale + za dodatkowa baterie :)

#3378 Adeo

Adeo
  • 46 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 23 czerwca 2012 - 22:19

Mój case zakupiłem na stronie switcheasy polska - switcheasy.com.pl zapłaciłem 120zł, lecz w pudełku znajdziesz jeszcze kilka rzeczy więc opłaca się :) tutaj mój taki nie ogarnięty szybki unbox

#3379 dawletiarow

dawletiarow
  • 36 postów

Napisano 23 czerwca 2012 - 22:38

Rozumiem, że jesteś zadowolony? Kurz się bardzo zbiera od strony wyświetlacza? Miałeś może szanse porównać ją do Element Case Ion4 lub Formula? Między tymi trzema głównie się zastanawiam.

#3380 Adeo

Adeo
  • 46 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 23 czerwca 2012 - 22:50

Nie zauważyłem żadnych większych zbiorów kurzu. A zadowolony - tak, jestem, jest to mój pierwszy case jak na razie, więc nie miałem opcji porównać, lecz sprawdziłem sobie te case'y na youtube. Te od Elementa mają spore wycięcie na przyciski, więc tutaj tracisz na ochronie troszke... W switcheasy jedyne wycięcie w sumie jest na suwak do zmiany trybu + microfon i głośnik z dołu (na złącze dockowe jak i headset jest dorzucona zaślepka więc zawsze możesz ją wsunąć :))

#3381 gdochu

gdochu
  • 16 postów

Napisano 23 czerwca 2012 - 22:52

Hmm, ze Switcheasy najbardziej podoba mi się ECLIPSE oraz NUDE - ktoś używa/ł ? Bo chciałbym zamówić, a nie wiem czy dobrze spełniają swoją role.

#3382 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 czerwca 2012 - 03:24

Właśnie zastanawiam się nad przeźroczystym NUDE. Mam gelaskina i nie chcę go zasłaniać. Jak ktoś coś wie o tym etui to pisać!

#3383 gdochu

gdochu
  • 16 postów

Napisano 24 czerwca 2012 - 07:30

Gdzieś czytałem ,że NUDE przeźroczysty, szybko łapie ryski. Bardzo tutaj też jest zachwalany Switcheasy VULCAN, i teraz to już w sumie sam nie wiem co wybrać.. Vulcan, Nude, Eclipse ?

#3384 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwca 2012 - 08:41

a czy ten Switcheasy po założeniu na telefon wystaje trochę ponad ekran? Czy jest idealnie z nim równy?

#3385 Cadnin

Cadnin
  • 197 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 czerwca 2012 - 08:58

a czy ten Switcheasy po założeniu na telefon wystaje trochę ponad ekran? Czy jest idealnie z nim równy?

Wydaje mi się, że wszystkie SwitchEasy wystają poza ekran. Jak chcesz, żeby pokrowiec był równy z ekranem to musisz kupić same plecki, np. Puro Soft Cover, Crystal Cover itp.

#3386 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwca 2012 - 09:00

Wydaje mi się, że wszystkie SwitchEasy wystają poza ekran. Jak chcesz, żeby pokrowiec był równy z ekranem to musisz kupić same plecki, np. Puro Soft Cover, Crystal Cover itp.

Wlasnie chodzi mi, żeby lekko chronił ekran. Patrzyłem na YT i na filmikach wydaje się, ze jest idealnie równy a tego chcę uniknąć.

#3387 Adeo

Adeo
  • 46 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 24 czerwca 2012 - 09:18

Case'y od switcheasy wystaja 3mm ponad przednia czesc telefonu, nie przeszkadza to w zadnym wypadku w uzytkowaniu. Podesle wam pozniej zdjecia jak wyglada telefon w case'ie po dwoch tygodniach ;) Jedyną wadą SE jest zbyt maly otwor na aparat przez co zdjecia sie troche rozmazuja... A nude jest nie ciekawy, tylna czesc to sam plastik i moim zdanem nie jest za bardzo wytrzymaly

#3388 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 24 czerwca 2012 - 09:48

Case'y od switcheasy wystaja 3mm ponad przednia czesc telefonu, nie przeszkadza to w zadnym wypadku w uzytkowaniu. Podesle wam pozniej zdjecia jak wyglada telefon w case'ie po dwoch tygodniach ;) Jedyną wadą SE jest zbyt maly otwor na aparat przez co zdjecia sie troche rozmazuja... A nude jest nie ciekawy, tylna czesc to sam plastik i moim zdanem nie jest za bardzo wytrzymaly

No to musisz mieć coś nie tak z aparatem, mój iP w Vulcanie nie ma żadnych problemów ze zdjęciami.

A sam case polecam, zaliczył już pierwszego dropa z ponad 2m i mam jedynie małe otarcie na Vulcanie :D. Dołączona do zestawu folia jest bardzo przyjemna w dotyku, cienka. A sam pokrowiec dodaje telefonowi jeszcze więcej elegancji, moim znajomym podoba się jeszcze bardziej, niż bez. Co prawda jest trochę grubszy i wystająca nad ekran ramka sprawia, że wygląda trochę ociężalej, ale ja jestem zadowolony. Nie ma też tak ostrych krawędzi, jak telefon bez case'a, no i pewniej trzyma się go w dłoni.

#3389 gdochu

gdochu
  • 16 postów

Napisano 24 czerwca 2012 - 10:49

Panowie i Panie proszę o poradę, Vulcan czy Eclipse? Bo sam nie wiem :(

#3390 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 24 czerwca 2012 - 11:36

Panowie i Panie proszę o poradę, Vulcan czy Eclipse? Bo sam nie wiem :(

Vulcan !
Dużo lepsze wykonanie, lepszy chwyt.

#3391 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 24 czerwca 2012 - 13:41

O właśnie. Mam teraz Vulcana i jestem zadowolony, ale widziałem już, jak dobrze może wyglądać iPhone w kolorowych case'ach/bumperach. Czy jest coś takiego, co ochroni telefon i będzie dobrze wyglądać? Z tego co widziałem, to te ich kolorowe bumpery były dość kiepskiej jakości i nie chroniły ekranu.

#3392 Adeo

Adeo
  • 46 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 24 czerwca 2012 - 13:49

Z flashem w case'ie zdjęcia wychodzą słabo ;D Jeśli mowa o kolorowych case'ach to SwitchEasy Colors prezentuje się ciekawie, chociaż nie podoba mi się opcja zakrytego home'a. Oraz właśnie znalazłem coś od i-Luv. Wyglądają ciekawie, ale chyba jedynie wyglądają ;)

#3393 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwca 2012 - 14:54

Ja się ostatecznie zdecyduję na etui SGP iPhone 4 Neo Hybrid 2S EX NOWOŚĆ+folia FV (2440499305) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co o tym sądzicie?

#3394 gdochu

gdochu
  • 16 postów

Napisano 24 czerwca 2012 - 15:12

Ja się ostatecznie zdecyduję na [url=http://allegro.pl/etui-sgp-iphone-4-neo-hybrid-2s-ex-nowosc-folia-fv-i2440499305.html#tabsAnchor]etui SGP iPhone 4 Neo Hybrid 2S EX NOWOŚĆ+folia FV (2440499305) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
Co o tym sądzicie?

- hmm, mi się wydaje, że lepiej już założyć folie :) przód/tył + boki.

#3395 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 24 czerwca 2012 - 15:15

Z flashem w case'ie zdjęcia wychodzą słabo ;D Jeśli mowa o kolorowych case'ach to SwitchEasy Colors prezentuje się ciekawie, chociaż nie podoba mi się opcja zakrytego home'a. Oraz właśnie znalazłem coś od i-Luv. Wyglądają ciekawie, ale chyba jedynie wyglądają ;)

iLuv całkiem spoko, ale SwitchEasy brzydkie strasznie :D.

Ja się ostatecznie zdecyduję na etui SGP iPhone 4 Neo Hybrid 2S EX NOWOŚĆ+folia FV (2440499305) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co o tym sądzicie?

http://tevtone.nazwa...dsnow/img23.jpg - ten wygląda prześwietnie :D. Jak z wytrzymałością tego bumpera? Domyślam się, że nieciekawie ;d. Zestaw folia przód i tył + bumper by przeszedł? Może być Wrapsol :DD.

#3396 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwca 2012 - 15:19

Wrapsol mi się nie podoba, jak dla mnie gruby i taki gumowaty...Pozostał mi zestaw przód i boki ale nie zaierzam go wykorzystywać. Chyba kupię SGP tylko czarnego, choć ten żółty, tez fajnie się prezentuje. Ten SGP sprzedawany jest z kompletem folii przód tył. Na przodzie mam folię private , więc nie zamierzam jej wymieniać bo nie lubię jak ktoś mi przez ramię zagląda :) dokleję tylko na tył tą z zestawu SGP.

#3397 neverneve

neverneve
  • 718 postów

Napisano 24 czerwca 2012 - 15:45

Zestaw folia przód i tył + bumper by przeszedł?

Jedyne słuszne zestawienie.

#3398 sheeple

sheeple
  • 204 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwca 2012 - 15:50

Zastanawiam się nad Twelve South - BookBook. Ktoś kupował z allegro, czy cena nie jest zbyt atrakcyjna :)
TWELVE SOUTH - BOOKBOOK - IPHONE 4/4S - W-WA (2422078752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#3399 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 czerwca 2012 - 16:25

A jak mam gelaskina i czarnego iPhone'a to wziąć Vulcan Clear? Czy Black? Black się chyba trochę świeci i gorzej będzie widać naklejkę, ale za to wydaje mi się że do czarnego iPhone'a lepiej pasuje.

#3400 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 24 czerwca 2012 - 19:56

A jak mam gelaskina i czarnego iPhone'a to wziąć Vulcan Clear? Czy Black? Black się chyba trochę świeci i gorzej będzie widać naklejkę, ale za to wydaje mi się że do czarnego iPhone'a lepiej pasuje.

lepiej clear, nie bedzie go wcale widać

---------- Wpis dodano o 20:49 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:43 ----------

O właśnie. Mam teraz Vulcana i jestem zadowolony, ale widziałem już, jak dobrze może wyglądać iPhone w kolorowych case'ach/bumperach. Czy jest coś takiego, co ochroni telefon i będzie dobrze wyglądać? Z tego co widziałem, to te ich kolorowe bumpery były dość kiepskiej jakości i nie chroniły ekranu.

bumpery nigdy nie chronią ekranu chyba, ze kupisz opcje bumper z dodatkową osłoną na tył

---------- Wpis dodano o 20:52 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:49 ----------

iLuv całkiem spoko, ale SwitchEasy brzydkie strasznie :D.

http://tevtone.nazwa...dsnow/img23.jpg - ten wygląda prześwietnie :D. Jak z wytrzymałością tego bumpera? Domyślam się, że nieciekawie ;d. Zestaw folia przód i tył + bumper by przeszedł? Może być Wrapsol :DD.

iLuv nic specjalnego a ze Swicheasy to chyba lepszy Nude SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Wyniki wyszukiwania
albo Vulcan SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Wyniki wyszukiwania

---------- Wpis dodano o 20:56 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:52 ----------

kosmiczny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych