Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#3426 klik

klik
  • 69 postów

Napisano 30 czerwca 2012 - 15:22

czy to prawda, że smart cover w pewnym momencie został jakoś zmodyfikowany i już nie rysuje ipada 3? kupiłem puro crystal clear (super dopasowanie) i planuje zakup covera, lub jeśli ma rysować, to wybiore smart case

#3427 Teq

Teq
  • 667 postów

Napisano 30 czerwca 2012 - 15:39

Sam z siebie SC nigdy nic nie rysował, problem polega na tym ze stosunkowo łatwo jest coś sobie podczepić (wewnętrzna strona SmartCover jest wywinięta na zewnątrz kiedy go używamy jako podstawkę) i wówczas to "coś" może porysować ekran po zamknięciu. Nie da się tego uniknąć inaczej jak przez zadbanie o czystą powierzchnię biurka ;) A jeśli myślisz o magnesach rysujących obudowę to zależnie od użytkowania, może się zdarzyć, mnie się nie zdarzyło ;)

#3428 klik

klik
  • 69 postów

Napisano 30 czerwca 2012 - 15:43

myślałem własnie o magnesach

#3429 JOYMAT

JOYMAT
  • 32 postów

Napisano 30 czerwca 2012 - 16:07

Aktualnie mysle nad tym NOWA WERSJA Cleave iPhone 4 4G 4S BUMPER JAK VAPOR (2429214789) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
badz tym iPhone 4 4G 4S ELEMENT CASE VAPOR COMP 6 KOLORÓW (2431207546) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko czy ten 2 jest oryginalny? Powiem ze bardziej mi sie podoba bumper z 1 linka ale nie doszukalem sie zadnych informacji o nim.

#3430 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lipca 2012 - 08:09

Ja kupiłem ostatnio SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 4/4S | NUDE i niestety mocno się rozczarowałem. Po pierwsze w ciagu jednego dnia zebrało się bardzo dużo syfu. Obawiałem się o porysowanie. Druga rzecz to jak dla mnie jest on żle spasowany. Porusza się na bokach, trzeszczy. Chciałem go zareklamować ale jak go zdejmowalem na dodatek pękł przy przyciskach glosnosci. Jedyny plus to fajnie wygląda ale napewno nie uchroni IP podczas nawet małego upadku.
Więc tak naprawdę jestem dalej na etapie poszukiwania odpowiedniego case dla mnie.

#3431 dawletiarow

dawletiarow
  • 36 postów

Napisano 01 lipca 2012 - 15:12

Ostatecznie wziąłem Element Case ION 4. Świetnie wykonany, idealnie spasowany case. Będzie aparat to Wam zrobię zdjęcie jak chcecie.

#3432 lordon

lordon
  • 248 postów
  • SkądŁódź, Poland

Napisano 01 lipca 2012 - 18:39

@OPLENER mój tata takie ma ale nie polecam odkleja się skóra od dłuższego noszenia w kieszeni lepiej kupić BOOKBOOK

#3433 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 02 lipca 2012 - 12:06

@Up
Wygląda przyzwoicie, ale zależałoby mi na czymś tańszym troszkę jednak, no chyba, że nic tańszego nie znajdę. iPad głównie w domu będzie w nim siedział jak nie będę go używał no i jak gdzieś pojadę to w siatkę go nie wezmę ;)

Co sądzicie o tym: Etui BUGATTI SLEEVE Futerał iPAD /iPad2 /New iPad (2388313151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ?

ten napis na maksa wielki :(

#3434 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 02 lipca 2012 - 15:43

Polecam etui Jisoncase. Bardzo ładne a do tego fajnie wykonane. Oczywiście skóra.

---------- Wpis dodano o 16:43 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:43 ----------

Posiada też magnesy uśpienia i służy jak SC, czyli podstawka.

#3435 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 02 lipca 2012 - 16:29

[/COLOR]Od soboty posiadam tego bumpera, jak narazie nie upadł (na szczęście), ogólnie iPhone prezentuje się bardzo ładnie, pewnie trzyma się go w ręce, lecz zastanawia mnie czy nie porysuje się rameczka, ma ktoś tego bumpera i powiedzieć coś jeszcze na jego temat?

#3436 Gryniu

Gryniu
  • 207 postów
  • SkądChojnice / Gdańsk

Napisano 02 lipca 2012 - 16:49

*Up: A jak się sprawuje ten bumper, jeśli chodzi o reakcję klawiszy itd? Dokładnie przylega do iPhone'a?

#3437 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 02 lipca 2012 - 17:04

Aktualnie mysle nad tym NOWA WERSJA Cleave iPhone 4 4G 4S BUMPER JAK VAPOR (2429214789) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
badz tym iPhone 4 4G 4S ELEMENT CASE VAPOR COMP 6 KOLORÓW (2431207546) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko czy ten 2 jest oryginalny? Powiem ze bardziej mi sie podoba bumper z 1 linka ale nie doszukalem sie zadnych informacji o nim.

Pisałem już kilka razy na temat Vaporów od Element Case, te na allegro w 90% to podróbki. Jedynie oryginalny kupisz od prywatnej osoby lub ze strony oficjalnego dystrybutora PL: tevtone.pl - jak wytłumaczysz to że na stronie taki Vapor kosztuje 99$ + 30$ wysyłka do Polski (kupowałem bezpośrednio ze strony Element Case) a na allegro 139 zł?

#3438 JOYMAT

JOYMAT
  • 32 postów

Napisano 02 lipca 2012 - 18:50

Słuszna uwaga, bardziej bralem/biore pod uwage Cleave'a ktory wydaje sie byc oryginalny, w US kosztuje 25$ na allegro 90 zl.

#3439 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 02 lipca 2012 - 19:34

*Up: A jak się sprawuje ten bumper, jeśli chodzi o reakcję klawiszy itd? Dokładnie przylega do iPhone'a?

Power/Sleep źle chodzi tzn całkowicie nie czuć gdy się go naciska, ale po kilku godzinach przyzwyczaiłem się. Wszystko ładnie przylega bez folii.

Tak apropo jaką folie polecacie?

#3440 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 03 lipca 2012 - 08:12

Posiada tu ktokolwiek SwitchEasy Melt?

#3441 jayp

jayp
  • 94 postów

Napisano 03 lipca 2012 - 20:04

Polecam etui Jisoncase. Bardzo ładne a do tego fajnie wykonane. Oczywiście skóra.

---------- Wpis dodano o 16:43 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:43 ----------

Gdzie kupiłeś ? A tak przy okazji... masz folie na wyświetlaczu?

#3442 Apple_fan

Apple_fan
  • 62 postów
  • SkądBydgoszcz, PL

Napisano 04 lipca 2012 - 14:50

Potrzebuję czegoś co będzie chronić iPhona, ale nie zasłoni go całkowicie. Zastanawiam się pomiędzy bumperem, folią wrapsol (albo inną), przeźroczystymi pleckami. Co będzie najlepsze?

#3443 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 04 lipca 2012 - 19:14

Potrzebuję czegoś co będzie chronić iPhona, ale nie zasłoni go całkowicie. Zastanawiam się pomiędzy bumperem, folią wrapsol (albo inną), przeźroczystymi pleckami. Co będzie najlepsze?

Do bumpera i tak musisz jakieś folijki dołożyć, więc to będzie takie obklejanie go wszystkim i ze wszystkich stron :D. Wrapsol mialem - pogrubia telefon, staje się strasznie gumowy, ale chroni dobrze, po kilku upadkach 0 śladu. Przeźroczyste plecki moim zdaniem będą wyglądać źle.

Ja aktualnie SwitchEasy Vulcan i jestem dość zadowolony. Szkoda mi oryginalnego designu, ale telefon trzyma się pewnie w dłoni, ochrona świetna, a nie wygląda tak źle.

#3444 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 lipca 2012 - 22:44

Bumpera nie polecam chyba ze cały gumowy bo ten gumowy plastikowy strasznie rysuje aluminium po bokach. Obecnie w swoim mam plecki chroniące krawędzie za 99zł z iSpota i są naprawde godne polecenia :-)

#3445 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 05 lipca 2012 - 08:51

Gdzie kupiłeś ? A tak przy okazji... masz folie na wyświetlaczu?

coś mi nie pasuje z tą ceną...za tanie na prawdziwą skórę.

---------- Wpis dodano o 09:51 ---------- Poprzedni wpis dodano o 09:50 ----------

coś mi nie pasuje z tą ceną...za tanie na prawdziwą skórę.

#3446 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 lipca 2012 - 15:27

Dziś przetestowałem jak wygląda Switcheasy Vulcan (czarny) wraz z naklejką Gelaskins. Według mnie prezentuje się fajnie (inaczej).

Dołączona grafika

#3447 madmax332-802bc1e3e2

madmax332-802bc1e3e2
  • 7 682 postów

Napisano 06 lipca 2012 - 21:57

DiCAPac - pokrowce ochronne.

Seria pokrowców zapewniających 100 % ochrony przed wodą, śniegiem, piaskiem i kurzem. W ofercie jest także model dla iPada - więcej szczegółów: DiCAPac

#3448 micail

micail
  • 4 postów
  • SkądToruń

Napisano 08 lipca 2012 - 08:44

Jest jeden król etui do iPada dodcase [url=http://dodocase.com]iPad Cases by DODOcase[/url]. Kupiłem je w USA, gdzie uchodzi za kultowe. Używane przez gwiazdy, polityków. Czym ono zachwyca ? Przede wszystkim konstrukcja chroni iPada, bo ma czym... Solidna bambusowa ramka i do tego twarda okładka. Design chroni przed kradzieżą tzn. nikt nie wie że masz ipada, a jakiś notatnik który nie wzbudza pożądania, możesz go używać swobodnie w czasie wykładu, rozmowy biznesowej bo obserwatorom w wydaje się że korzystasz z notatnika co jest lepiej postrzegane niż "praca na ipadzie lub używanie telefonu". Jest naprawdę trały. Do kolejnego ipada 2 kupiłem Polskie odpowiednik dodocase - snacase [url=http://snacase.com]Ekskluzywne etui dla tabletu - iPad 3[/url] i powiem że jakością wykonania niczym nie różni się od dodo. Na plus zapisał bym użycie zwykłego drewna zamiast bambusa które nie przyjmuje tak brudu ja bambus. Jestem mocno zadowolony w domu mamy jedno dodocase i 2 snacase nie kupił bym niby ochrony z jedno milimetrowego plasticzku from China za kilkadziesiąt złotch...

#3449 suprnowa

suprnowa
  • 664 postów
  • SkądRadom/Norway

Napisano 08 lipca 2012 - 09:02

To ja mam pytanie do użytkowników bumpera Vapor bądź oryginalnego Apple,czy da się włożyć w tym telefon do uchwytu nawigacji TomTom,bo trochę kiepsko to widzę abym za każdym razem musiał rozkrecac bumper Vapor aby włożyć telefon do uchwytu...

#3450 Xellos

Xellos
  • 4 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 08 lipca 2012 - 12:34

Raczej nie mozna.... :/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych