Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Grand Theft Auto III na iOS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
483 odpowiedzi w tym temacie

#126 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 22:48

3GS wspiera iOS 5, kolego. :)

Serio ? nie wiedziałem ...

#127 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 14 grudnia 2011 - 23:05

Czy Wy kurde mać musicie od razu reagować tak ironicznie i chamsko? Wkurzajace to jest. Ja tu pobłaźliwie mówię, a ten już z pogardą. Wybaczcie off top, ale mnie to w wnerwia. :) Czekamy, czekamy! @Edit: @Down- lecz zrobilem to pobłaźliwie, że 3GS wspiera nawet najnowsza odslone 3GS, więc 4.3 jest w tym wypadku "niczym", ale powiedzialem żartobliwie, ale już trzeba zaatakować, zjechać.

#128 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 23:08

Czy Wy kurde mać musicie od razu reagować tak ironicznie i chamsko? Wkurzajace to jest. Ja tu pobłaźliwie mówię, a ten już z pogardą.
Wybaczcie off top, ale mnie to w wnerwia. :)

Czekamy, czekamy!

Otrzymałeś odpowiedź na takim samym poziomie jak twoja.

#129 riczardo

riczardo
  • 169 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 23:09

No to teraz kolej na vice city :]

mam nadzieję że kiedyś wyjdzie

#130 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 23:11

mam nadzieję że kiedyś wyjdzie

Ja też to najlepsza cześć GTA moim zdaniem :)

#131 atmpitbull

atmpitbull
  • 34 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 23:31

No jeszcze 30 minut i sprawdzamy sklep :). Ja się nie mogę doczekać :).

#132 zolcix

zolcix
  • 55 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 14 grudnia 2011 - 23:32

z tego co zauważyłem u nas gry wychodzą tak koło 1-2 w nocy, więc troche możesz poczekać :P

#133 atmpitbull

atmpitbull
  • 34 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 23:42

To w takim razie trzeba się położyć spać i rano zobaczyć :).

#134 tasiu

tasiu
  • 546 postów
  • Skądokolice Cieszyna

Napisano 15 grudnia 2011 - 01:05

App Store - Grand Theft Auto 3

#135 Eduardo

Eduardo
  • 101 postów
  • SkądPuławy / Kraków

Napisano 15 grudnia 2011 - 01:07

Nie wiem czy kupić teraz, czy na weekend :D

#136 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 01:15

Zasysam :)

#137 DeeJayX69

DeeJayX69
  • 91 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 01:26

Chwilę pograłem, póki co mogę jak najbardziej polecić! Grafika wygląda na minimalnie lepszą niż w wersji PC (niektóre tekstury są ostrzejsze - chyba że to tylko moje wrażenie). Sterowanie całkiem ok, tylko przeszkadza mi to, że żeby obracać kamerą, trzeba przesuwać palec dokładnie na środku ekranu. Ale może to i dobrze... Ech, head radio... 10 lat temu nie pomyślałbym że będę w to grał na czymkolwiek mobilnym :)

#138 xMaGiKx

xMaGiKx
  • 263 postów
  • SkądPL

Napisano 15 grudnia 2011 - 01:43

Szok! Gra jest niemożliwa. Grafika super, sterowanie wygodne, jedynie klakson trochę mały i ciężko nacisnąć, ale poza tym bardzo wygodne. Muzyka i dźwięku to już wiadomo nie ma o czym mówić. Na 4 chodzi płynnie nawet jak się rozpędzimy, nic się nie wczytuje, ani nie zacina. Ruch na ulicach i chodnikach jest dobry (wbrew obawom, że będzie pusto - nie jest). Rockstar zrobił naprawdę świetną robotę, zresztą na nich chyba nie można się zawieźć. W takich momentach żałuję, że nie chodzę do szkoły, bo było by co robić :) Gnioty gameloftu mogą się schować i raczej przez długi czas nie mają się co wychylać. Po pierwszych minutach śmiało można stwierdzić, że to najlepsza gra TPP na iOS. Brać w ciemno. Teraz czekamy na Vice City (myślę, że to też jest w zasięgu ręki i już nad tym pracują). Ps. Przeglądałem pliki gry i teksty są praktycznie w identycznej postaci co na PC, więc myślę, że amatorska przeróbka spolszczenia to kwestia czasu. 10/10

#139 kacperoo

kacperoo
  • 3 postów
  • SkądPłock, PL

Napisano 15 grudnia 2011 - 02:22

Mam prośbę - chce kupić tą grę, a AppStore nie chce przyjąć eKarty z mBanku. Przelałbym komuś 20zł, a ktoś by mi podarował tą aplikację poprzez "Gift this app"? Najlepiej ktoś z mBanku :) iMessage/mail: kacpero małpa gmail kropka com

#140 Coleiro

Coleiro
  • 35 postów
  • SkądZ Daleka :)

Napisano 15 grudnia 2011 - 02:46

Obecnie w trakcie pobierania, wrócę niebawem z opinią. Gra zapowiada się smerfastycznie :D PS. Sam nie mogę w to uwierzyć, że mogę teraz pograć w tą grę na urządzeniu mobilnym... ahh te stare czasy powracają :)

#141 grze

grze
  • 156 postów
  • SkądSoCal, US

Napisano 15 grudnia 2011 - 07:44

sciaga sie :) jak ktos wyzej wspomnial - tylko czekac na Vice City :)

#142 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 08:10

Na razie rewelacja. Nic się nie tnie, sterowanie dla mnie nadzwyczaj wygodne jak na tego typu grę. Widać po gwiazdach "wanted Level" ze rozdziałka trochę skurczona ale całość wyglada rewelacyjnie na ekranie ipada 2. Nie można zmieniać samodzielnie stacji ale co tam-im łatwiejsza kontrola nad wszystkim tym lepiej. Super sprawa. Muzyka miód po tylu latach...

#143 metal_man

metal_man
  • 489 postów
  • SkądChorzów

Napisano 15 grudnia 2011 - 08:29

Gra genialna. Do tego na urządzeniu przenośnym :) sam miałem kiedyś problem z ta gra, bo miała takie wymagania. Fantastyczna gra :) a stacje zmienia sie w dolnym lewym rogu. Wystarczy tak przesunąć palcem w prawo/lewo :) Moja ocena 10/10. A Vice City sie ukaże jeśli gra przyniesie zyski. A na pewno je przyniesie :)

#144 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 15 grudnia 2011 - 08:41

Kupione oczywiście w ciemno ;). Pogram dopiero wieczorem, ale sądzę, że zajmie mi parę dobrych wieczorów ;).

#145 rafikk_1983r

rafikk_1983r
  • 204 postów
  • SkądPoland

Napisano 15 grudnia 2011 - 08:51

8-)

Szok! Gra jest niemożliwa. Grafika super, sterowanie wygodne, jedynie klakson trochę mały i ciężko nacisnąć, ale poza tym bardzo wygodne. Muzyka i dźwięku to już wiadomo nie ma o czym mówić. Na 4 chodzi płynnie nawet jak się rozpędzimy, nic się nie wczytuje, ani nie zacina. Ruch na ulicach i chodnikach jest dobry (wbrew obawom, że będzie pusto - nie jest). Rockstar zrobił naprawdę świetną robotę, zresztą na nich chyba nie można się zawieźć. W takich momentach żałuję, że nie chodzę do szkoły, bo było by co robić :) Gnioty gameloftu mogą się schować i raczej przez długi czas nie mają się co wychylać. Po pierwszych minutach śmiało można stwierdzić, że to najlepsza gra TPP na iOS. Brać w ciemno. Teraz czekamy na Vice City (myślę, że to też jest w zasięgu ręki i już nad tym pracują).

Ps. Przeglądałem pliki gry i teksty są praktycznie w identycznej postaci co na PC, więc myślę, że amatorska przeróbka spolszczenia to kwestia czasu.

10/10

Ikonke klaksonu mozna powiekszyc a nawet przesunac w inne miejsce. Niesamowite ze mamy tak rozbudowane ustawienia w gta 3 :-D

#146 yUlekk

yUlekk
  • 119 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 09:04

Na 3gs też pójdzie: Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 4.3 or later

#147 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 09:09

Owszem 3gs ogarnie gta3, ale to już nie to samo.. w sensie grafa już biednie wygląda.

#148 mr-hammond

mr-hammond
  • 479 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 09:57

Po południu kiedy żona odda Ipada zasiąde do gry. Chociaż ja bym wolał SanAdreas :)

#149 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2 857 postów
  • SkądLublin, Poland

Napisano 15 grudnia 2011 - 10:05

Nie można zmieniać samodzielnie stacji ale co tam-im łatwiejsza kontrola nad wszystkim tym lepiej

Przeciągnij palcem w lewo albo w prawo po nazwie stacji ;)

A gra wyśmienita.

#150 Vito492

Vito492
  • 76 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 10:44

$5.14 na koncie i niestety za mało na tax :( a tak się napaliłem :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych